Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

CRISPO am intrebat-o pe desteapta aia de neuro care ar fi un motiv pt care Vladut s-ar trezi noaptea si la care mi-a zis "nu stiu,poate are probleme la cap"Cat de tampita poti fi sa spui asa ceva ca medic?Execrabila persoana.Bineinteles nici noua nu ne-a dat o idee vaga macar,i-am spus ca banuiesc ca de la tratament,insa s-a infuriat ca nu ar avea de ce .Dar la noi totul a coincins:pe 11 aug l-am inceput (pana atunci dormea foarte bine) iar de pe 13 au inceput trezirile.Ne-a clarificat medicul de fam si pediatru cluj ca e vb de unul din ele,cel cu gingko biloba si de cand l-am intrerupt Paul doarme iarasi bine

BAMBO si noi cu titi la greu.Vad ca de cateva zile cum ma vede cum trage de tricou,deja ma enerveaza gesturile astea,vine peste mine si la buda si ma hartuieste .Ma bate gandul serios sa-l intarc,desi LP-ul costa ceva bani,dar deja nu mai e o placere pt mine ci un chin.Plus ca musca rau tare,ragadele nu imi trec deloc.ELADEA off sper sa iti treaca si tie rana

Noi ulei de peste luam de la Hofigal,nu am gasit siropel si am luat capsule.M-am temut ca nu le va accepta dar am pus-o intr-o lingurita la muiat cu apa si dupa 10 min i-am dat-o cu totul.

Eu nu reusesc sa vad pe VPLAY.mi-am facut cont dar cand dau search la anatomia lui grey nu gasesc nimic.Asa ca mi-am scos toate seriile de pe torente si ma uit zilnic.Acum am inceput si cu "povestiri din cripta" ( le mai tineti minte din copilarie?) si fam.Bundy. ( e a 5-a oara cand o revad)

Mergi la inceput

Nu RODY,ajung la concluzia ca e mai usor sa pui un diagnostic rapid in 30 min pt bani si rau sa scapi de problema,sa judeci,sa acuzi decat sa stai sa vezi ce are de fapt copilul.Nu stiu daca are o problema cu adevarat,poate seamana cu taica-so,mai serios,mai tacut (ovidiu a zambit pt prima oara la 7 luni la o inmormantare ),astept sedinta de marti.Tipa de la centru a fost draguta,mi-a spus ca oo va face o verificare amanuntita,il va analiza,ne va pune intrebari si noua,va verifica si istoricul medical etc.
Apropo de unde iau istoricul medical? De la medic,imi da o foaie cu bolile lui sau trb sa ii spun eu ce a avut pana acum?Habar nu am.Ma gandesc sa ii duc scrisoarea medicala,fisele de la kineto.NU stiu medicul ce ar scrie pe fisa in afara de "rosu in gat,o anemie la 2 luni si o deshidratare la 3 luni"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Crissy, ai ramas in urma cu 2 serii. Azi au aparut pe net primele 2 episoade din sezonul nou (8). Cei de la tvr cred ca nu au cumparat sezoanele 6 si 7 ca vad ca acum dau House. Daca vrei iti zic c se intampla cu izzie si george dar iti stric surpriza

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

Am vazut pozele,toate.Ce sa mai zic?Toti delfinasii sunt frumosi foc,mamicile nu mai spun.Mai am de vizionat si pe cele puse de Bambi.

Prgramul nostru e cam asa :
-trezire 6.30-7.7.30 (cand citesc la ce ore se trezesc ai vostri,pt mine ar fi de vis) si papam
-9 mic dejun:fructe,cand le pasez un castronel intreg,cand i le dau intregi:un mar,o banana,o piersica
-11 era somnul de 2h,dar l-a mutat la ora 13.
-pranz legume,ciorba,carne,peste,oua,ce gasim prin frigider
-18 diverse gustari
-18.30 afara la asteptat trenurile pe peron,dupa care in parc
-21 cereale ,baita,tita si somn la 22
Intre mese nu ii dau pufuleti,mai scap cate un biscuite sau paine,un morcov,un ardei.Depinde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Heloooo fetele!!!

Am prins un pic de timp la calculator si am intrat sa va salut. Noi vrem sa mai profitam de ultimele zile calduroase din vara asta asa ca saptamana asta am fost numai pe afara. Am intrat in casa doar pentru papa si somn. Casa arata ca dupa razboi dar poate ma mobilizez maine sa bag o curatenie generala.

Programul nostru e cam asa:
7:30-8:00 trezire si laptic 210 ml
9:30-11:30 afara
12:00 - fructe cu biscuiti/cereale/iaurt etc
12:30 - 14:00/15:00 depinde somnic
15:00-16:00 pranz
16:30-20:00 afara
19:30 - un iaurtel cu biscuiti (organix) sau daca suntem in casa ceva budinca/orez cu lapte/ mamaliguta etc
21:30 laptic - variaza intre 100-200 ml si somnic!

Intre mese mai scapa o bucatica de fruct/covrig/2-3 pufuleti astia mai ales daca suntem pe afara. Suntem maaaaare cersetoare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Rody, cred ca mara si isa se vorbesc. E deja a doua sau a treia oara cand au nopti
Maraite amandoua numai ca a mea a inceput mai tarziu pe la 5 si s-a tot sucit si matait pana la 9 cand s-a trezit de tot.

Btz, unii doctori cred ca sunt doar nesimtiti. Istoricul medical cred ca cel mai bine il stii tu. Probabil t va intreba.

Saddie, poatr ne vedem prin parc. Voi p unde mai umblati? Noi de obicei dam o juma de tura de lac (jumatatea aia de parc mai amenajata) apoi ne oprim la locul de joaca ala de langa pomul cel mare unde ne-am intalnit toate acolo vine si pufescu cu raducu si pe oana si larisa le-am intalnit o data.

Ma duc sa dorm cu copilul

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Btz eu zic ca doctorita aia nu are copii si nici nu are habar cu ce se mananca. Ori daca are sincer imi e mila de ei bietii. Cum sa ai pretentia la un copilas atat de mic sa-ti arate/faca ceva la comanda mai ales cand el plange si e rupt de oboseala. Pai si cand sunt in toane bune uneori nu vor sa faca nimic din ce stiu d'apoi altfel.

Nu stiu dar sincer eu cred ca Paul e un copil absolut normal iar ceea ce stie sa faca sau nu stie inca e perfect normal pentru varsta lui.

Medeea arata cateva animalute la un joc dar NUMAI daca are chef. Daca nu pot sa o intreb si de 10 ori ca nu ma baga in seama. Ba se mai si ridica si pleaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Buna, fetelor!
Revin dupa cateva zile de absenta in care nu am avut net (din motiv de pierdut o chitanta de plata la RDS, mi-am facut niste nervi ca am platit iar), am ratat si intalnirea din motivul asta. Ce-i drept am avut si o mica inundatie la bucatarie in ziua resp., nu stiu daca ajungeam .
Raportam 2 cazaturi frumoase, una cu coltul ochiului de o masuta( cand am vazut sange langa ochi am zis ca mor), si una din pat ca alerga si n-a observat ca se termina patul, ma dispera cu fuga asta prin pat, ca nici n-am cum sa fiu in acelasi timp pe 3 laturi de pat s-o prind.Oricum , mai avem pana sa-l ajungem pe Victoras, el e campion la lovituri din cate am citit.
Ma pun pe recuperat din urma, va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

no bun, varianta cu culcatul lui F de dimi a dat rateu...adica E a adormit rapid,bietul de el, era obosit, asa incat a cazut la datorie cu tot cu galagia facuta de F...asa incat eu a trebuit sa pazesc maimuta mica si sa stau cu el in balcon ca sa paota E sa doarma...desi tare as fi dormit si eu cu ei...

asa ca maine, maimuta mica nu mai daorme de dimi, decat dupa ce vin cu E acasa...

gabitza, sunt socata...peste ce 'doctori' dai tu, draga mea? ai 'mare' noroc la ei, vad...incredibil... eu as fi iesit din birou inaint de a se fi terminat consulatia si i-as fi spus cateva madamei... imi pare rau doar ca toate consultatiile astea isi pun amprenta pe tine si pe nervii tai... dar eu sunt convinsa ca Paulica e bine mersi, doar idiotii de medici peste care dai la tot pasul nu stiu sa-si faca meseria...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

puiutz ti-a placut locatia la Lake Wiew?...Poate mai apucam vreme frumoasa si facem si o intalneala a constantencelor

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput