Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 14
saddie spune:
crissy sa folositi congelatorul sanatosi sa-l umpleti numai cu bunatati!
Pieptul de pui daca vrei sa iasa mai fraged lasa-l in iaurt 24 de ore si dup-aia prepara-l cum vrei. Garantat iese mult mai fraged. 
ooana spune:
si noi de azi noapte cu muci si nas infundat 
alte simptome nu, slava Domnului
Racusoru am luat formula 31 picaturi, din cate am citit "Remediile homeopatice pot fi administrate sub forma de picaturi sau granule/globule. Ambele forme farmaceutice au aceeasi actiune."
stii cumva cate picaturi sa ii dau?!
| Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 Am congelator! Comanda facuta joi seara pe la 10, azi la 12 a sunat curierul ![]() Ma duc sa pescuiesc boabele de piper si ienibahar din sosul pt gogosari ca nu-mi place sa le aleg cand mananc.Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
sa il folositi sanatosi!!
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bumblebee spune:
Crissy, sa va fie de folos!! Sa-l umpleti cu bunatati!!
Eu am facut o salata de gogosari, asa ii spunem noi, dar de fapt sunt niste gogosari cu sos
, asta pt iarna, am mai prestat niste tocana, ardei si vinete coapte, suc de rosii, luni/marti prestez si niste zarzavaturi, dupa care ura si la gara!
Ne-am luat si noi masina de paine, de fapt lui V, ca am luat din banii lui
, dar pt el vrem
.
Mai, eu deja am 2 kg in plus, si imi sta gandul numai la dulciuri, am colacel la burta
, aripioarele-mi cresc de parca ar tb sa-mi iau zborul
..
paula_m spune:
Buna seara 
Slaba miscare pe aici!!!
Raul merge spre bine, nu mai tuseste asa mult, dar i-am dat Eurespal. Mucii mai curg, dar doar ziua
Sunt singura cu el, Cosmin e plecat si mi-a mancat sufletul azi. A mai si cazut din pat. S-a urcat singur in pat, eu eram jos, ma jucam cu jucariile lui si s-a asezat chiar pe margine cu funduletul si a cazut, dar a dat cu capul de covor si nu a fost drama prea mare. A inceput sa dea in mine si sa am traga de par, dar daca ma fac ca plang, plange si el si nu mai da![]()
Alina, si eu mananc in continuu.

. Nu ma mai suport, dar mi-e foame. De luni mi-am propus sa am mai controlez, ca nu se mai poate.
Am vazut azi Anatomia lui Grey, seria 8( la somnul de amiaza a lui Raul)...cam trist, nu mi-a placut.
Eu am dat drumul la centrala un pic, in seara asta, dar erau deja sub 21 de grade.
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
ooana spune:
somn usor! 
ma bag sa vad un episod din White Collar si apoi somn
piticul doarme dar e tare fornait...prevad iar o noapte grea, sper sa fie mai buna decat cealalta cand nu am dormit adunat 2 ore si ziua nu pot sa dorm asa ca sunt cam lesinata ![]()
Bumblebee sa ne spui ce bunataturi faci cu masinuta, te invidiez si eu vreau una...cand or fi bani la buget pentru asa ceva ![]()
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
imaya spune:
Buna seara!
Tot cu treaba, nu am timp de calculator desi imi zic ca voi intra in fiecare zi.
Va arat pozele de la nunta lu' fratimiu si va pove.. https://picasaweb.google.com/114659626015280951445/4Septembrie2011
Bine sanatosi pana azi. Azi ziua lu' fratimiu, plecat la baldana la pretena mea Andreea cu totii. Dupa'nspemii de cazaturi prin curte, usoare, obisnuite la el care se aventureaza peste tot plec pana la magazin sa mai iau ceva -10 minute am lipsit - lasat cu toata lumea pe acolo, il gasesc zgariat pe fata , cica nu a plans, nu a zis nimic, nimeni nu stia nimic. Mai tarziu cazut de pe o banca, s-a lovit la nas si pe partea cealalta de fata decat zgarietura de mai devreme. juma' de ora a urlat. in consecinta am un pitic cu fata umflata. Sa vedem maine daca s-o invineti.
Acum va intreb, din experienta voastra, trebuie dat cu ceva pe acolo?
E doar vanat. Nu s-a umflat.
Pup toti delfinasii ca m-am tot uitat la poze si ieri si azi.
Alice_Elena spune:
ymaia eu am luat o crema cu arnica si o dau cand se mai loveste, nu mai face asa vanatai mari si urate (se si invineteste repede mara). soacramea stie o babeasca : faina cu otet, o faci ca o coca si pui acolo. merge si asta dar eu o folosesc cand doarme ca altfel isi ia aia de pe vanataie. dar daca are si zgarietura s-ar putea sa il usture varianta cu otet ![]()
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
24+ 
imaya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alice_Elena ymaia eu am luat o crema cu arnica si o dau cand se mai loveste, nu mai face asa vanatai mari si urate (se si invineteste repede mara). soacramea stie o babeasca : faina cu otet, o faci ca o coca si pui acolo. merge si asta dar eu o folosesc cand doarme ca altfel isi ia aia de pe vanataie. dar daca are si zgarietura s-ar putea sa il usture varianta cu otet Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+ ![]() |
Alice merci. Maine dimineata sa ma duc sa iau ca acu deja doarme.
bumblebee spune:
Paula, ma bucur ca Raul e bine! 
Oana
, noroc ca feciorul e norocos la bani.. ca noi n-avem din asta.. Eii, sanatosi sa fim, ca le-om face pe toate. Iti trimit o painica? La specialitati tare sper sa ma pot abtine..
DARRRRR, am mai primit o invitatie pt o nunta si o cumetrie, pt luna octombrie, asta pe langa alte 2 nunti de care stiam de ceva timp.
Mi-as fi dorit sa mergem, dar este imposibil!! Ca si daca imprumut bani sa mergem, tot trebuie sa-i inapoiem.. Nu avem obligatie, doar ca la una cununa niste prieteni dragi si am fi vrut sa le fim alaturi si la cumetrie, ii cunoastem de cateva luni, dar ne sunt si ei dragi.. Am sa joc la loto, doar asa putem sa petrecem in fiecare we din oct
.
Imaya
, ce faina esti si slaba!! Andrei un frumos! Nunta superfaina! Mi-a placut tare! Cum de s-au costumat la sfarsit? (impropriu spus costumat
)
bambi_bv spune:
Bumblebee, si tu pastrezi separat banutii lui Victor? Si Matei are banutii lui, primiti de-a lungul timpului (majoritatea la mot), din care ii cumpar doar lui hainute si jucarii, doar ca nu reusesc inca sa ii pun deoparte si alocatia lui.Dar avand in vedere faptul ca ii fac lunar cinste cu pampersii si laptele praf, sa zicem ca suntem "chit".
Astazi,aici la tara,m-am intalnit cu o mamica de copil de 18luni care de cate ori ne intalnim ma scoate din minti pt ca e genul ala de femeie care il lauda non stop pe copil si despre al meu incearca mereu sa spuna ca e cam in urma cu "realizarile". Se lauda azi ca saptamana asta trebuie sa il invete pe copil sa spuna cand face pipi sau caca si zicea "mai cu bataie, mai cu vorba buna, reusim noi ca am o cunostinta care a reusit asta la un an si doua luni, dupa ce 3 zile l-a batut daca nu spunea".Dupa ce a vazut ca m-am schimbat la fata,a zis ca sa nu imi imaginez ca il bate rau, doar asa la fund.Iar eu ca sa o provoc, i-am zis ca oricum la fund nu simte nimic ca are pampers, la care ea imi zice ca ii da direct la fundul gol, asa putin ud, sa simta. Ce cretina!!!
Oricum nu o suportam eu inainte dar acum nici atat.
Si m-a enervat si ca sustinea ca la varsta lui Matei, adica cu 4 luni in urma, fi-su manca iaurtul singur cu lingurita (eu tocmai ii dadeam lui Matei) si ca ea ii da acum si ciorba de porc si chiftele din carne de porc, si se mira de ce nu ii dau si lui aceleasi mese ca ale noastre...
Si ma enerveaza si ca e prietena cu soacra-mea si asta mi-l da mereu exemplu pe copilul asta, la fiecare discutie legata de dezvoltarea lui Matei.
Hai ca m-am descarcat si eu la voi ca tare m-a scos din pepeni!
Noapte buna, delfinariu!

Am congelator! Comanda facuta joi seara pe la 10, azi la 12 a sunat curierul
Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)