"Prichindei nazdravani 2008 (12)!"

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Fetelor, eu una am ras , cred ca am trecut la alta etapa a terapiei . Sunt postari belea de belea , razi cu lacrimi ce pot gandi unii/unele. Daca aveti putin timp va recomand sa cititi postarile respectivilor, sunt supeeeer .

Da' unde sunteti dragelor? Hai ca fac un apel asa...rapid:
Alina, Doinita, Magdalena, Discordia, Miri(ce-ai patit?)...

Sa auzim numai de bine !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Hai Mariana,da-i bataie,ca eu sunt dispusa sa invat.Si mai e o broblemutaMi-a apasat Iari pe nu stiu ce butoane,de am scrisul mic,abia deslusesc cate ceva.Cum ajung la forma initiala?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Hai Mariana,da-i bataie,ca eu sunt dispusa sa invat.Si mai e o broblemutaMi-a apasat Iari pe nu stiu ce butoane,de am scrisul mic,abia deslusesc cate ceva.Cum ajung la forma initiala?

tatiana

Hai s-o rezolvam pe asta-ntai ! Baga ashea pe display: click dreapta - properties - settings - screen resolution - umbli in stanga jos la pixeli.

Succesuri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Hai ca i-am facut ceva.Tre sa-mi sucesc capul sa citesc.Poate o sa raman asa.Am revenit la forma de dinainte.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Hai ca i-am facut ceva.Tre sa-mi sucesc capul sa citesc.Poate o sa raman asa.Am revenit la forma de dinainte.

tatiana

! N-am inteles io faza cu sucitul capului , da' ma rog o mai fi vre-o setare pe care n-am dibuit-o .
Si-acu' cu : picasa - alea, alea - bara de sus: click pe upload - click select photos from your computer - te duci in folderul unde ai pozele - selectezi pozele pe care le vrei in album - le descarci - actions - album cover (alegi poza), album properties - title (dai un titlu albumului) - jos in stg. (e in aceeasi fereastra unde completezi la titlu) - visibility - optiune only you.

Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor eu am lipsit motivat ioeri ne-a indundat vecina de la 4 si a ajuns apa la aparatul de pe palier(avea vecina de la 4 apa in casa de 50 cm)astazi am fost cu Delia la doctor ne-a schimbat medicamentatioa si mai trebuie sa mai stam acasa inca o saptamanaca haraie in piept sa speram ca va fi bine,ceruti cu mama au fost ca de obicei sta la mine in camera mai toata ziua si cand iam zis k sta prea mult la mine in ca,mera a zis k este casa ei.
Vas urez un wekk-end placut si usor

Mergi la inceput

Fetelor

Mergi la inceput

Fetelor sunt gata aburesc va astept la o barfa mica.
Sa aveti o zi usoara si un inceput de saptamana usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza... si eu la cafea, Alina.

Ce mai faceti dragelor? Cum ati petrecut in weekend?

Vineri, a intuit bine Mariana... m-am apucat de sifoniere si am terminat sambata. Da' e o curatenie luna... sa vedem cat o tine. Duminica am fost iar cu Mara la dansuri. Cred ca nu o mai duc... e prea mica. Nu se concentreaza la ce are de facut, ii arde de joaca pe acolo.. deranjeaza si alti copii... si tot asa. O mai las un an.

V-am zis ca ii am muciosi e amandoi?

Va pe toate. Sa avem o saptamana buna.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la noi !
la cafelutza!
Alina, multumesc pentru tratatie !

Si eu am lipsit motivat dimineata...am fost la analize. Raportam si noi un we plin si obositor...din nefericire ne-am "lipit" de o viroza respiratorie, avem tratament.... Eu sunt cam zombi, ca avem de administrat tratament si noaptea... deci imi trebuie cafea la greu.... Multumim lui DD ca lucrurile sunt pe calea cea buna. In rest nimic deosebit, mancarici, curatenie..alea alea....

Nyny, am zis eu ca te-apuci de "aranjamente" . Sanatate puiutilor ! Ce sa facem...e timpul virozelor.... In privinta Marei, sa nu fii necajita...mai are timp sa invete, toate la timpul lor .

Doinita, pe unde esti mami ?

Tatiana, cum e Iarina?

Va doresc o zi si o saptamana linistita !

Mergi la inceput