"Prichindei nazdravani 2008 (12)!"
Raspunsuri - Pagina 19
MarianaPop spune:
Fetelor, eu una am ras 

, cred ca am trecut la alta etapa a terapiei
. Sunt postari belea de belea
, razi cu lacrimi ce pot gandi unii/unele. Daca aveti putin timp va recomand sa cititi postarile respectivilor, sunt supeeeer
.
Da' unde sunteti dragelor? Hai ca fac un apel asa...rapid:
Alina, Doinita, Magdalena, Discordia, Miri(ce-ai patit?)...
Sa auzim numai de bine
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
Gherman_in spune:
Hai Mariana,da-i bataie,ca eu sunt dispusa sa invat.Si mai e o broblemuta
Mi-a apasat Iari pe nu stiu ce butoane,de am scrisul mic,abia deslusesc cate ceva.Cum ajung la forma initiala?
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gherman_in Hai Mariana,da-i bataie,ca eu sunt dispusa sa invat.Si mai e o broblemuta ![]() tatiana |
Hai s-o rezolvam pe asta-ntai
Succesuri
!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
Gherman_in spune:
Hai ca i-am facut ceva.
Tre sa-mi sucesc capul sa citesc.Poate o sa raman asa.
Am revenit la forma de dinainte.
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gherman_in Hai ca i-am facut ceva. Am revenit la forma de dinainte.tatiana |
! N-am inteles io faza cu sucitul capului
, da' ma rog o mai fi vre-o setare pe care n-am dibuit-o Si-acu' cu
: picasa - alea, alea - bara de sus: click pe upload - click select photos from your computer - te duci in folderul unde ai pozele - selectezi pozele pe care le vrei in album - le descarci - actions - album cover (alegi poza), album properties - title (dai un titlu albumului) - jos in stg. (e in aceeasi fereastra unde completezi la titlu) - visibility - optiune only you.Succes

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Fetelor eu am lipsit motivat ioeri ne-a indundat vecina de la 4 si a ajuns apa la aparatul de pe palier(avea vecina de la 4 apa in casa de 50 cm)astazi am fost cu Delia la doctor ne-a schimbat medicamentatioa si mai trebuie sa mai stam acasa inca o saptamana
ca haraie in piept sa speram ca va fi bine,ceruti cu mama au fost ca de obicei sta la mine in camera mai toata ziua si cand iam zis k sta prea mult la mine in ca,mera a zis k este casa ei
.
Vas urez un wekk-end placut si usor
alina_satena spune:
Fetelor 

sunt gata aburesc va astept la o barfa mica.
Sa aveti o zi usoara si un inceput de saptamana usor

nyny spune:
Neatza... si eu la cafea, Alina
.
Ce mai faceti dragelor? Cum ati petrecut in weekend?
Vineri, a intuit bine Mariana
... m-am apucat de sifoniere
si am terminat sambata. Da' e o curatenie luna
... sa vedem cat o tine. Duminica am fost iar cu Mara la dansuri. Cred ca nu o mai duc... e prea mica
. Nu se concentreaza la ce are de facut, ii arde de joaca pe acolo.. deranjeaza si alti copii... si tot asa. O mai las un an.
V-am zis ca ii am muciosi e amandoi?
Va
pe toate. Sa avem o saptamana buna.
Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
Buna dimineata si de la noi
!
la cafelutza!
Alina, multumesc pentru tratatie
!
Si eu am lipsit motivat dimineata...am fost la analize. Raportam si noi un we plin si obositor...din nefericire ne-am "lipit" de o viroza respiratorie, avem tratament...
. Eu sunt cam zombi, ca avem de administrat tratament si noaptea...
deci imi trebuie cafea la greu...
. Multumim lui DD ca lucrurile sunt pe calea cea buna. In rest nimic deosebit, mancarici, curatenie..alea alea...
.
Nyny, am zis eu ca te-apuci de "aranjamente" 
. Sanatate puiutilor
! Ce sa facem...e timpul virozelor...
. In privinta Marei, sa nu fii necajita...mai are timp sa invete, toate la timpul lor
.
Doinita, pe unde esti mami
?
Tatiana, cum e Iarina?
Va doresc o zi si o saptamana linistita
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**