"Prichindei nazdravani 2008 (12)!"
Raspunsuri - Pagina 20
alina_satena spune:
Fetelor Delia s-a vindecat acum asteptam sa mergem la doctor sa vedem ce ne va spune.
Va astept sa va dati cu parerea despre ultimele mele creatii.
doinita_g spune:
Buna fetelor!
Incerc sa supravietuiesc...dar mai am putin si-o iau rara
Eu chiar nu stiu ce-i cu Teo...joi dimi pe la 2 eram iar la spital cu voma la greu, deshidratata...am stat la terapie intensiva...i-au bagat o perfuzie...
Habar n-am de la ce...sau daca nu-s toate astea pe fond emotional
Plus ca e numai calare pe mine...zi si noapte...
Sper sa-mi ajute Dumnezeu s-o scot la capat ca ma simt epuizata!
va doresc o saptamana usoara si calduroasa
Multa sanatate la puiutii bolnaviori
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinita_g Buna fetelor! Incerc sa supravietuiesc...dar mai am putin si-o iau rara ![]() Eu chiar nu stiu ce-i cu Teo...joi dimi pe la 2 eram iar la spital cu voma la greu, deshidratata...am stat la terapie intensiva...i-au bagat o perfuzie... Habar n-am de la ce...sau daca nu-s toate astea pe fond emotional ![]() Plus ca e numai calare pe mine...zi si noapte... Sper sa-mi ajute Dumnezeu s-o scot la capat ca ma simt epuizata! va doresc o saptamana usoara si calduroasaMulta sanatate la puiutii bolnaviori ![]() Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Offf Doamne, sanatate si putere multa

! S-o fi intamplat ceva la gradi? Ai incercat sa afli ceva de la ea? Daca nu, poate reusesti sa ajungi acolo...sa nu fie asa cum ai spus "pe fond emotional"...
. Offf sufletzele dragi...
. Tu cum mai esti? Ce-ai facut la gine?
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Fetelor Delia s-a vindecat acum asteptam sa mergem la doctor sa vedem ce ne va spune. Va astept sa va dati cu parerea despre ultimele mele creatii. ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Deliei! Succes la consult
!Super, daca pe astea le-ai "faurit" in conditii de santier
... atunci mama ta poate sa demoleze toata casa 

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Mariana sa stii ca le-am infaptuit in conditii de santier extrem pot sa iti spun(daca te referi la bij-uuri)
dar voi ati plecat ce s-a intamplat?
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Mariana sa stii ca le-am infaptuit in conditii de santier extrem pot sa iti spun(daca te referi la bij-uuri) dar voi ati plecat ce s-a intamplat?![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Iaca si eu pe-aici
! Da, despre ele, bineinteles 
. Atunci daca asta iti "prieste", sa ai spor in continuare
.Mariana, mamica de
alina_satena spune:
Saru'mana Mariana si ma bucur ca va plac,doar ca stau cam prost la capitolul promovare si daca ma puteti ajuta cu metode de a imi promova "mica afacere
"
nyny spune:
Neatza...
Aoleuuu, nu-i cafea... hai ca pun eu repede sa fac una. Poftiti, va astept
...
Sa aveti o zi frumoasa
.
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
Sunt plina de spumele marii. Aseara am fost in vizita la niste prieteni dupa ce am culcat copiii si am ajuns acasa abia pe la 0.30. O jumatate de ora mi-a luat pe urma sa ma hotarasc cu ce ma imbrac azi. Dormeam pe mine in fata sifonierului... dimineata m-am trezit tarziu, nu nimeream sa o duc pe Mara la bucatarie sa manance si si m-am intors in fatza sifonierului ca nu se mai potrivea tinuta de 21 de grade care o pregatisem de cu seara
ca ploua afara de rupea pamantul si un friiig
. La fel si cu hainele Marei
. Si ma enerveaza ca nu mai am deloc inspiratie sa le combin intre ele
...
Asaaa, in fine, trecem peste asta... plecat intr-o viteza spre gradinita si dupa aia prin oras sa caut niste ghete/cizme pt copii, ciorapi, sosete, etc. Si plouaaaaa si e friiiiig...
... am ajuns la serv pana la urma si peste o juma' de ora trebuie sa o iau de capat prin oras sa iau copilu' de la gradi si inapoi la serv
... v-am ametit.
nyny spune:
Delia
cum mai sunteti?
Alina
voi ce-ati facut la dr? Imi plac noile modele foarte mult chiar. Mi-a facut cu ochiul bratara aia alb cu negru
..
Mariana
si voi sunteti loviti?
Se cunoaste ca a venit toamna cu virozele astea dupa ea. Las' ca ne facem noi mari. Sanatate multa 
.. astept sa-mi spuneti ca deja sunteti mai bine.

>>