"Prichindei nazdravani 2008 (12)!"

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Si......

Am rugat un coleg si mi-a tras doo . Sunt acolo...Nu sunt eu prea fotogenica (evit sa ma fotografiez) si am iesit cu o fatza de dar am vrut sa va arat noul meu look si una dintre rochite .

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mariana sa porti cu placere rochitele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Mariana sa porti cu placere rochitele

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina, multumesc !

Mergi la inceput

Buna dimineata !

Poftiti la ! Va astept !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Si eu cu ochii cat cepele,dar prezent la cafea.Sunt chiauna de cap,nedormita de 2 nopti,Iarina are febra 40,nas nefunctionabil,amigdale mari de obicei,amu ca sunt si inflamate,nu mai trece aerul aproape deloc,asa ca sforaie foarte tare,nici sa doarma nu poate.In rest,binisor.Am reusit Mariana sa o recuperez pe Daria pe ultima suta de metri,mai erau doar 2 copiiTati era prin Retezat,si m-a sunat la 4 ca nu mai reuseste sa ajunga,iti dai seamna ce raliu am facut.

Nyny,as pune si iooo poze,daca ar avea cine sa ma ajute,ca iooooo nu ma precep la calculici,doar strictul necesar,si vad ca nu vrea nime sa ma ajute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Mariana,da ce serioasa estiTe prinde frizura,desi nici cealalta nu arata rau.Unde esti????Inca savurezi cafeaua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...

Sarumana pt cofee Mariana. O beau repede si fug la treburi. Azi sunt free de la servici asa ca imi petrec ziua cu kinderii. Mai am putin si trebuie sa ma duc cu David dupa Marushca la gradi...

Mai intru dupa ce ii bag la culcare.

Va pe toate. Sa aveti o zi frumoasa.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Si eu cu ochii cat cepele,dar prezent la cafea.Sunt chiauna de cap,nedormita de 2 nopti,Iarina are febra 40,nas nefunctionabil,amigdale mari de obicei,amu ca sunt si inflamate,nu mai trece aerul aproape deloc,asa ca sforaie foarte tare,nici sa doarma nu poate.In rest,binisor.Am reusit Mariana sa o recuperez pe Daria pe ultima suta de metri,mai erau doar 2 copiiTati era prin Retezat,si m-a sunat la 4 ca nu mai reuseste sa ajunga,iti dai seamna ce raliu am facut.
Nyny,as pune si iooo poze,daca ar avea cine sa ma ajute,ca iooooo nu ma precep la calculici,doar strictul necesar,si vad ca nu vrea nime sa ma ajute

tatiana

asta e a 3-a oara cand incerc sa postez...ce pisici o fi avand dc-ul ?

Deci:

Offf...imi pare rau de Iarinuca ca-i bolnavioara . Incearca sa o dai pe piept si spate cu Pulmex baby, poate reuseste sa se odihneasca. Cand aud de temeratura de 40 de grade ma ia cu tremurici brrr. Sanatate multa !
Da' bine c-ai recuperat cupilu' .
Ref. la foto, daca vrei te ajut eu si-ti scriu cum sa procedezi pas cu pas .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Mariana,da ce serioasa estiTe prinde frizura,desi nici cealalta nu arata rau.Unde esti????Inca savurezi cafeaua?

tatiana

Serioasa ...ala tot o bajbaia de zor ca e prea multa lumina si eu...il injuram in gand . Multumesc pentru apreciere . Cafeluta am baut-o pe nerasuflate, cat iti ia sa bei o jumatate de cescuta.... Eram prin vecinatati, am descoperit pe DC ca un fel de "antologie a umorului pe DC"...am ras cu lacrimi...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Neatza...

Sarumana pt cofee Mariana. O beau repede si fug la treburi. Azi sunt free de la servici asa ca imi petrec ziua cu kinderii. Mai am putin si trebuie sa ma duc cu David dupa Marushca la gradi...

Mai intru dupa ce ii bag la culcare.

Va pe toate. Sa aveti o zi frumoasa.

Mamica fericita de Mara si de David

Te astept ! Sper ca nu te-apuci de munci caznice . Parca asa spuneai zile trecute .

Mergi la inceput