"Prichindei nazdravani 2008 (12)!"
Raspunsuri - Pagina 18
MarianaPop spune:
Si...
...![]()
Am rugat un coleg si mi-a tras doo
. Sunt acolo...Nu sunt eu prea fotogenica (evit sa ma fotografiez) si am iesit cu o fatza de
dar am vrut sa va arat noul meu look si una dintre rochite
.
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Mariana sa porti cu placere rochitele ![]() ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, multumesc
!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
Buna dimineata
!
Poftiti la 

! Va astept
!

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
Gherman_in spune:
Si eu cu ochii cat cepele,dar prezent la cafea.Sunt chiauna de cap,nedormita de 2 nopti,Iarina are febra 40,nas nefunctionabil,amigdale mari de obicei,amu ca sunt si inflamate,nu mai trece aerul aproape deloc,asa ca sforaie foarte tare,nici sa doarma nu poate.In rest,binisor.Am reusit Mariana sa o recuperez pe Daria pe ultima suta de metri,mai erau doar 2 copii
Tati era prin Retezat,si m-a sunat la 4 ca nu mai reuseste sa ajunga,iti dai seamna ce raliu am facut.

,si vad ca nu vrea nime sa ma ajute

Gherman_in spune:
Mariana,da ce serioasa esti
Te prinde frizura,desi nici cealalta nu arata rau.Unde esti????Inca savurezi cafeaua?
nyny spune:
Neatza...
Sarumana pt cofee Mariana. O beau repede si fug la treburi. Azi sunt free de la servici asa ca imi petrec ziua cu kinderii. Mai am putin si trebuie sa ma duc cu David dupa Marushca la gradi...
Mai intru dupa ce ii bag la culcare.
Va
pe toate. Sa aveti o zi frumoasa.
Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui Gherman_in Si eu cu ochii cat cepele,dar prezent la cafea.Sunt chiauna de cap,nedormita de 2 nopti,Iarina are febra 40,nas nefunctionabil,amigdale mari de obicei,amu ca sunt si inflamate,nu mai trece aerul aproape deloc,asa ca sforaie foarte tare,nici sa doarma nu poate.In rest,binisor.Am reusit Mariana sa o recuperez pe Daria pe ultima suta de metri,mai erau doar 2 copii Nyny,as pune si iooo poze,daca ar avea cine sa ma ajute,ca iooooo nu ma precep la calculici,doar strictul necesar![]() ,si vad ca nu vrea nime sa ma ajute![]() ![]() ![]() tatiana |
asta e a 3-a oara cand incerc sa postez...ce pisici o fi avand dc-ul
?Deci:
Offf...imi pare rau de Iarinuca ca-i bolnavioara
. Incearca sa o dai pe piept si spate cu Pulmex baby, poate reuseste sa se odihneasca. Cand aud de temeratura de 40 de grade ma ia cu tremurici brrr. Sanatate multa
!Da' bine c-ai recuperat cupilu'

Ref. la foto, daca vrei te ajut eu si-ti scriu cum sa procedezi pas cu pas
.Mariana, mamica de
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui Gherman_in Mariana,da ce serioasa esti tatiana |
Serioasa
. Cafeluta am baut-o pe nerasuflate, cat iti ia sa bei o jumatate de cescuta...

Mariana, mamica de
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui nyny Neatza... Sarumana pt cofee Mariana. O beau repede si fug la treburi. Azi sunt free de la servici asa ca imi petrec ziua cu kinderii. Mai am putin si trebuie sa ma duc cu David dupa Marushca la gradi... Mai intru dupa ce ii bag la culcare. Va pe toate. Sa aveti o zi frumoasa.![]() Mamica fericita de Mara si de David |
Te astept
! Sper ca nu te-apuci de munci caznice
. Parca asa spuneai zile trecute
.
Mariana, mamica de