"Prichindei nazdravani 2008 (12)!"
Raspunsuri - Pagina 11
MarianaPop spune:
Tatiana, ...ai dreptate
. Dar ce sa fac...sunt foarte trista
. Am sufletul greu, greu...s-a ajuns la cuvinte de ne-reprodus, am implicat emotional si familia, nu mai pot juca teatru...Poate ma intrebati dc nu renunt? Nu pot sa renunt chiar si la putinul pe care il am. Mi-am calcat pe mandrie, m-am schimbat de dragul altora, numai sa fie bine. Si? Cine a apreciat asta? Nimeni. Nimeni nu se gandeste la nevoile mele. La sufletul meu. Singura mea iubire e corcodusha, care in inocenta ei a tras concluzii care ii deranjeaza pe ceilalti. Si premonitiile din vise nu-mi dau pace
. Ma rog la DD sa-mi linisteasca sufletul si familia. Nu am chiar pe nimeni sa-mi spun necazurile, nu am loc nici sa plang... Sunt satula de binevoitori cu masti pe figura. Toti te compatimesc face to face dar rad pe la spate.
Am vrut si eu o casuta unde sa ma refugiez, dar ce folos... o am si deseori e pustie.
Nyny, Alina
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:
Mariana ma lasi fara cuvinte. Sincer imi pare foarte rau daca te-am dezamagit. Nu a fost cu intentie. Poti sa te refugiezi oricand aici. Mie imi sunteti toate foarte dragi si imi face mare placere sa vorbesc cu voi. Sunt zile si zile... cateodata nu am timp nici sa respir, altadata nu am dispozitie... deschid un mesaj si raman cu ochii in calculator si cu mintea in alta parte... ma scuz aiurea dar asta e situatia. Nu vreau sa ma rup de voi.
Mamica fericita de Mara si de David
alina_satena spune:
Mariana ne pare rau daca te-am suparat cu ceva
fara intentie sa stii.
Aici vei gasi intotdeauna un loc unde sa iti spui off-ul fara sa te judece nimeni.

Legat de cuvintel;e urate pune-le la spate eu le-am primit si din paqrtea mamei mele
dar cu ajutorul vostru si cu multa rabdare am incercat s atrec peste si sa merg mai departe si sa iau oamenii exact asa cum sunt
Capul sus Mariana suntem alaturi de tine
Gherman_in spune:
Hai Mariana,unde esti?Cum te simti?Ai iesit putin din butoi?Cine rade pe la spate de necazul altuia o plateste cu varf si indesat,poate nu acum,dar altadata sigur.Fii si tu mai indiferenta,ca asa doare indiferenta...nici nu ai idee.Are rost sa te consumi?Eu zic ca nu.Axeaza-te mai mult pe piscotica.Urcati funduletii in masina sau in tren intr-un we si "zburati"pana la noi.Sunteti bineveniti oricand.
Ma duc sa culc bombele,ca sunt singura.
nyny spune:
Da Mariana, te astept maine dimineata la o cafea si la un pahar de vorba. Varsa sacul aici ca le dam noi de cap la gandurile astea care nu-ti dau pace.... ca doar prietenul la nevoie se cunoaste. Daca nu acum, atunci cand?

Ca tot ma intreba Doinita
la un moment dat daca am inscris-o pe Mara la ceva. Am uitat sa raspund
... am reusit sa o duc la dansuri. Abia mi-a primit-o ca cica e prea mica. Sambata a fost prima ora iar duminica a doua
. E mica frate, au dreptate ... cea mai mica. Ea crede ca e de joaca pe acolo. N-am pretentii de la ea sa imi danseze salsa luna viitoare, dar nici n-as vrea sa deranjeze ceilalti copii. Se fataia prin sala pe acolo, vroia sa stau si eu ... d-astea. Intr-un final am vrut sa plec cu ea de acolo si s-a pus pe un plans de i se inodau lacrimile in barba... ca ea vrea sa danseze, ca data viitoare nu mai face asa etc etc. Am hotarat de comun acord sa mai incercam si sapt viitoare.
alina_satena spune:

Sunt gata si va astept.
Nyny unde esti?
Mariana,Tatiana,Doinita voi pe unde umblati ?
O zi usoara
nyny spune:
Neatza dragelor...
Sarumana pt cofee Alina
. Sunt p-aici, am dus copchilu' la gradi si acum am intrat in paine... adica sunt la serv si incerc sa-mi fac manechiura
.
Voi?
Mariana atat de suparata esti?

alina_satena spune:
Si eu sunt pe aici cu Delia,cred ca toata saptamana va sta acasa si va rata pozele care se vor face joi ptr craciun si le-am si platit

O voi suna pe educatoare azi sa vad ce rezolv
Mariana unde esti fato,capul sus

numai fii suparata
Doinita tu unde esti?
Tatiana,Magdalena voi unde sunteti?
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor
!
Asa dupa dupa cum v-am obisnuit, am pregatit cu mult drag www.youtube.com/watch?v=PHmN-yUtQHQ" target="_blank">cafelutele 

de dimineata.
Fetelor multumesc pentru intelegere si sprijin 
. Departe de mine gandul ca m-ati suparat cu ceva, n-am stiut cum sa procedez sa va aduc langa mine mai repede, aveam nevoie de voi, de sustinerea voastra si vazand casuta goala...
Astazi sunt mult mai bine, mi-am pus gandurile in ordine si ca de fiecare data sterg cu buretele tot si o iau de la capat cu forte proaspete. Le-am cantat in struna atatia ani, e vina mea ca nu m-am impus de la inceput
. N-are rost sa disper pentru niste vorbe spuse la furie, nu-mi explic reactia de dupa...de mi-a sarit un pic rotita
. Omu' se comporta de parca nu s-a intamplat nimic, socrela e buhuhu in dormitor la ea. Am avut parca mai mult spatiu sa-mi fac treburile in liniste fara cineva la fundu' meu. A fost o seara linistita in familie
. Stiti ce-am mai facut ieri? Shopping la greu...mi-am propus sa nu mai fiu pe ultimul loc niciodata, daca omu' nu face nici un compromis eu dc sa cedez de fiecare data. Asa ca mi-am "tras" doua rochite super, mi-am schimbat telefonul mobil
and to be continued...![]()
Va cer inca o data
ca am iesit din "decor" (ca sa nu spun pe aratura
)
Tatiana, multumesc pentru invitatie. Te anunt daca ma hotarasc
! Asa este, indiferenta e cea mai buna tactica.
Alina,
! Delia a reusit sa se acomodeze cu programul de masa? Ti-au mai spus ceva de la gradi?
Nyny,
! Nu m-ai dezamagit
, cand nu scrii... mi-e teama sa nu fi patit ceva, Doamne fereste
. Stiu ca ai trecut prin momente mai putin bune si as fi vrut sa fiu alaturi de tine
.
Doinita, offf...Ce face Teo? Ai observat ceva deosebit? Doamne ce patanie urata
. Sanatate multa si tie
!
Scriu mesajul de la 08:00, in sfarsit l-am terminat
.
Va doresc:

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Mariana ne bucuram ca esti mai bine
Delia este bolnava sta acasa vroiam sa o duc maine la gradinita ca sa faca si ea pozele ptr Craciun dar ma gandesc ca mai bine sta acasa si poze yi pot face si eu.
Eu sunt cu treaba pe aici sper sa o termin repede