"Prichindei nazdravani 2008 (12)!"

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata!

Poftiti la cafea !

Am o stare nashpa rau de tot . Ma cam afund in butoi . Ma urmareste si visul pe care l-am avut azi noapte, ma intorsesem in timp cu 37 ani si am reusit sa evit accidentul pe care trebuia sa-l aiba tatal meu , ce bine era sa fie asa, poate familia noastra avea alta soarta . Acasa e o atmosfera de kko, omu' in tandem cu soacra-mea culmineaza la greu.... Nu stiu...sunt fara cuvinte...
Si casuta asta e asa pustie.... Simt ca am fortat un pic lucrurile...cand nu e sa fie ceva...nu e.

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

neatza Mariana eu spun prezent la cafea.
Mama a venit azi dimineata cu bomba sa o scot pe Delia de la gradinita ca nu manancaDoamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

N-am murit, dar nici mult nu mai am!
Eu nu stiu ce se intampla...dar nu se mai opresc
Am fost la gineco...mi-a dat 5 zile de progesteron azi ultima...acu astept sa vad daca apare...dar mi-a mai gasit si ceva pe ovarul drept...si m-a trimis sa-mi fac analize...
Iar Teo duminica a pus capac la toate...cazand din topogan era cu omu in parc...si habar n-am cum s-a intampl..deci sunt varza!
Maine termina klacidul...vad ca nu mai tuseste...acu o urmaresc sa vad cum se comporta dupa cazatura...s-a lovit la cap si spate
Nu cred ca sunt f. coerenta!
Vad ca nici voi nu sunteti foarte roz
sanatate tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Mariana vrei?Punct si de la capat.Tocmai tu,cea mai optimista dintre noi???Se mai intampla sa cazi si tu in butoi,dar am vazut ca iti revii f.repede.Asa ca...la treaba,da-le la spate pe toate.Ia fetita si iesiti doar voi undeva si-ai sa vezi ca-ti revii.

Cum se simte Teo,Doinita?Ai sa vezi ca e bine,nu sti ca fiecare are ingerul sau pazitor?Mai ales copii sunt protejati intotdeauna.Capul sus si tu.Si la tine o fi ceva usor,nu te speria,asa-s hormonii,mai saltaretiSa de DD sa fiti bine amandoua.Astept vesti de la voi.
Alina,Delia nu mananca deloc toata ziua?Nu cred ca sta fara mancare.Daria mea isi mananca iaurtelul la 10,iar acolo mananca doar felul 1 ciorbita,de felul 2 nu se atinge,cu toate ca il platesc si pe ala.A spus educatoarea ca nu mananca?Poate se mai obisnuieste si ea.
Ce-o fi cu celelalte randunici?Are dreptate Mariana cand spune ca e cam pustie casuta!Fetelor,unde sunteti?Sper ca nu sunteti toate in butoi,ca vin dupa voi,sa ba ,nu alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

haideti, nu ma faceti sa ...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Mariana mi se pare foarte trist ce ai povestit despre tatal tau ... imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva. Capul sus, da-l in colo de butoi... eu sunt pe-aici mereu doar ca mai mult citesc decat scriu... cand ma apuc sa scriu 2 vorbe intervine cate ceva, las pe mai tarziu... mai tarziu intervine altceva si tot asa. N-am parasit casuta si nici n-am de gand.

Doinita s-au adunat si la voi belelele gramada. Dam sa treaca buba la Teo repede. Bine ca n-a fost mai rau , Doamne fereste.

revin.. ca iar ma solicita

Mergi la inceput

Fetelor eu acum am venit cu Delias de la doctor e racita,i-am platit consultatia deoarece nu o programasem 50Ron plus diferenta 30 Ron de la reteta trebuie sa stau cu ea acasa o saptamana.
Vom trece cu bine peste toate
Tatiana insanatosire grabnica.
Mariana capu sus

Mergi la inceput

Asaaa, am revenit. Obisnuiesc sa citesc de pe telefon discutiile de pe forum si azi am facut la fel. M-am intins un pic in pat langa Mara pana adoarme si dupa ce am citit ce a scris Mariana si Doinita nu nimeream sa ajung mai repede la serv sa scriu si eu 2 vorbe. Haideti fetelor, fiti barbate... nu-mi place sa va stiu suparate.

Alina si tu la fel. Sanatate multa Deliei, sa scape repede de raceala.

Tatiana

Va pup pe toate...

Mergi la inceput

Nyny Doamne ajuta sa trecem cu bine peste toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Ufff...incerc sa ajung mai repede acasa sa vad cum mai e piscotica!
Mariana sa treaca toate gandurile negre si sa apara soarele
Tatiana multam de incurajari, sper sa ai dreptate si sa fie dor hormonu' saltaret ca m-am saturat
Faza-i ca si eu am avut tot felu de vise...ciudate ...cu apropiati care nu mai sunt
Nyny
Alina si eu ce m-am saturat de banii astia care zboara la doctori si medicamente
Sper sa am analizele bune...si incerc sa nu cad de tot in butoi

Mergi la inceput