"Prichindei nazdravani 2008 (12)!"
Raspunsuri - Pagina 9
MarianaPop spune:
Da' ce liniste-i pe aici...
. Nimic nou pe front?
Eu mai vin, mai deschid usa mai las cate ceva si voi... nici o miscare...
. Sper ca sunteti bine...
Va las
cafeaua de dupa pranz si o melodie...

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
Buna dimineata!
Poftiti la 

cu lapte!
Unde ati fugit fetelor
?
si o zi buna!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:
Neatza...
La cafea si eu
, sarumana Mariana
. Incerc sa ma trezesc cumva si revin...
Sa aveti o zi frumoasa
.
Mamica fericita de Mara si de David
alina_satena spune:
Eu spun prezennt la cafea ca intotdeauna,Delia astazi a plans la gradinita iarasi
nu stiu ce voi mai face sper sa trecem peste toate.
Acum fug k trebuie sa imi depun cv-uri pentru a ma angaja
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny Neatza... La cafea si eu . Incerc sa ma trezesc cumva si revin...Sa aveti o zi frumoasa ![]() .Mamica fericita de Mara si de David |
si te astept!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Eu spun prezennt la cafea ca intotdeauna,Delia astazi a plans la gradinita iarasi ![]() nu stiu ce voi mai face sper sa trecem peste toate.Acum fug k trebuie sa imi depun cv-uri pentru a ma angaja ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
O sa fie bine pana la urma
! Iti tin pumnii stransi sa ai sorti de izbanda
!Mariana, mamica de
Gherman_in spune:
Guten Tag si io,asa mai pe la amiaz.Bafta Alina,sa fie cu noroc.
Mariana,tocmai savurez cafeaua,amu m-am intors de la Deva cu Iarinuta.Am lasat-o pe Daria la gradi,si am reusit sa o adorm si pe Iari.Sa vedeti se poezie stie Daria:Punkt,Punkt,Komma,Strich,fertig ist das Mondgesicht.Und zwei kleine Ohren dran,fertig ist der Hampelmann.
Eu incerc sa citesc cum pot,da ea imi zice sa tac ca nu zic bine.Ca sa vezi ce-am ajuns
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui Gherman_in Guten Tag si io,asa mai pe la amiaz.Bafta Alina,sa fie cu noroc.Mariana,tocmai savurez cafeaua,amu m-am intors de la Deva cu Iarinuta.Am lasat-o pe Daria la gradi,si am reusit sa o adorm si pe Iari.Sa vedeti se poezie stie Daria:Punkt,Punkt,Komma,Strich,fertig ist das Mondgesicht.Und zwei kleine Ohren dran,fertig ist der Hampelmann. Eu incerc sa citesc cum pot,da ea imi zice sa tac ca nu zic bine.Ca sa vezi ce-am ajunstatiana |
Hai ca sunteti strong amandoua
. Cand te gandesti ca dp meu de vedere e o limba asa de "rece"...
, bine ca ii place Dariei
.
dulci fetelor!Mariana, mamica de
MarianaPop spune:
Nu merge link-ul asa ca am copiat articolul din rev. garbo.
Articolul este foarte emotionant
.
Povestea extraordinara a mamei care si-a inviat bebelusul prin imbratisari si dragoste
Publicat pe 30 Septembrie 2011
Se pare ca vointa si dragostea sunt forte extraordinare care pot schimba cursul naturii. Minunile exista si trebuie sa credem in ele.
O poveste putin spus impresionanta a lasat fara cuvinte lumea medicala si cred ca orice om ar trebui sa o cunoasca, sa stie ca se pot intampla minuni chiar si in cele mai tragice situatii.
Femeia care si-a readus copilul la viata este Kate Ogg, o mamica ce a nascut prematur, la 27 de saptamani, relateaza Dailymail.co.uk.
Prin incercari disperate medicii s-au chinuit sa stabilizeze micutul bebelus, insa dupa 20 de minute de lupta pentru a-l determina pe bebe sa respire au renuntat si au declarat copilul... mort.
Groaznica veste a venit ca un potop peste Kate si sotul sau care a ramas langa ea pe tot parcursul nasterii. Innebunita de durere, mama a cerut sa ii fie adus bebelusul pentru a-si lua adio de la el.
Sotul sau s-a asezat langa ea si a imbratisat-o strans, iar cand trupul neinsufletit al micutei fapturi i-a fost adus, mama, prin gesturi disperate, i-a desfacut patura ce il acopera si l-a asezat pe pieptul sau, dezbracat, sa il poata simti.
In tot acest timp, plangand, ii spunea micutului cat de mult il iubeste, cat de mult il doreste in viata ei si ca n-ar vrea sa il lase sa plece, povestindu-i cate planuri si vise isi facuse in perioada sarcinii si cata dragoste ii poarta.
Dupa aproximativ doua ore de durere, de cuvinte pe care numai o mama le poate spune, copilul a dat primul semn de respiratie. Atunci mama a chemat imediat medicii, dar acestia au ramas sceptici.
Au spus ca nu poate fi adevarat, fiind un gest reflex care este normal sa apara, dar care nu inseamna viata.
Atunci mama, impinsa de un instinct pur matern, a pus o picatura de lapte pe deget si i l-a dat micutului. Acesta a reactionat, apoi la scurt timp a intins o manuta fragila cu care a cuprins degetul mamei.
Medicii, alertati din nou, au constatat minunea: bebelusul incepuse sa respire! A fost apoi restabilizat si functiile vitale i-au fost mentinute prin aparate.
Este poate cea mai impresionanta dovada de dragoste materna.
Sursa informationala: Dailymail.co.uk.
Fotografii www.dailymail.co.uk/health/article-1306283/Miracle-premature-baby-declared-dead-doctors-revived-mothers-touch.html" target="_blank">aici.
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:

Mariana, mamica de