"Prichindei nazdravani 2008 (12)!"
Raspunsuri - Pagina 12
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Si eu sunt pe aici cu Delia,cred ca toata saptamana va sta acasa si va rata pozele care se vor face joi ptr craciun si le-am si platit ![]() ![]() O voi suna pe educatoare azi sa vad ce rezolv ![]() Mariana unde esti fato,capul sus ![]() ![]() numai fii suparata![]() Doinita tu unde esti? Tatiana,Magdalena voi unde sunteti? http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Deja faceti poze e Craciun? Hmmmm... nu-i cam devreme? Pai da, clar trebuie sa vb cu educatoarea si sa te cheme exact cand vine fotograful... faceti poza si plecati acasa. E pacat sa rateze prima ei poza "de Craciun".
Ce nasoale sunt pauzele astea de gradi. Nici nu se obisnuiesc bine ca trebuie sa stea acasa.... cred ca mai e putin si vine si vacanta
.. sau la camin nu se intra in vacanta?Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
Mariana

asa te vreau mami. Te pup si te imbratisez... ma bucur mult ca esti mai bine...
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
Auzi tu la ea ... 2 rochite si tel mobil nou
. Ma gandeam eu sa te trimit la terapie prin shopping... cred ca am mai zis ca eu cand sunt necajita si o pereche de chiloti daca imi cumpar deja ma simt mai bine ... dar tu ai dat lovitura cu noile achizitii
. Esti tare..
Doinita cum mai e Teo?
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Mariana ne bucuram ca esti mai bine ![]() Delia este bolnava sta acasa vroiam sa o duc maine la gradinita ca sa faca si ea pozele ptr Craciun dar ma gandesc ca mai bine sta acasa si poze yi pot face si eu. Eu sunt cu treaba pe aici sper sa o termin repede ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Imi pare rau de Deliuta ca e bolnavica
! Insanatosire grabnica! E si asta o varianta. Ii faci pozele si i le trimiti fotografului spre prelucrare. Spor la treburi
! Btw mamica ta a plecat?
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui nyny Auzi tu la ea ... 2 rochite si tel mobil nou . Ma gandeam eu sa te trimit la terapie prin shopping... cred ca am mai zis ca eu cand sunt necajita si o pereche de chiloti daca imi cumpar deja ma simt mai bine ... dar tu ai dat lovitura cu noile achizitii . Esti tare..Doinita cum mai e Teo? Mamica fericita de Mara si de David |
Si eu sunt mandra ca m-am tinut tare pe pozitie
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:
| citat din mesajul lui MarianaPop Cand te gandesti ca eram tentata sa-mi iau si un costum din trei piese, un ceas de mana Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!** |
Aoleu maica... da esti pusa pe treaba
Mie oricum mi se par SF-uri ce povestiti voi despre soacre
...m-a ferit Dumnezeu (si doar locuim impreuna)... si ce mi se pare si mai nasol e faptul ca relatia voastra (a ta si a sotului) are de suferit din cauza asta.
Chiar Tatiana, soacra ta s-a recuperat?
MarianaPop spune:
Pfui, azi sunt cam defazata 
. Fetelor, ati simtit cutremurul? Ma gandeam cum sa procedez in cazul in care s-ar fi intetit brrrr...
.
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
Aoleu maica... da esti pusa pe treaba Mie oricum mi se par SF-uri ce povestiti voi despre soacre ...m-a ferit Dumnezeu (si doar locuim impreuna)... si ce mi se pare si mai nasol e faptul ca relatia voastra (a ta si a sotului) are de suferit din cauza asta. Chiar Tatiana, soacra ta s-a recuperat? Mamica fericita de Mara si de David |
Apai, e din categoria "lasa-mi fecioru' nu mi-l lua". Asa este,ne afecteaza mai ales ca mamica are intotdeauna dreptate, se poarta cu el de parca-i la gradi in grupa mica

. Si-mi reproseaza ca nu-i caut in coarne ca ea
. Din moment ce e ditai omu' nu vad necesar de ex. sa-i prezint onoru' (adica sa-i spun, vaitandu-ma, cate am facut in ziua respectiva) cand vine acasa si mai ales ca nu sunt genul cu tzocaneli toata ziua, asta e...alta mama nu mai face. D'apai ce vina am eu ca de ea nu s-a lipit nimeni si ca toata viata si-a indreptat atentia catre fecior
.Mariana, mamica de
doinita_g spune:
'Neata fetelor!
Mariana te pup si te felicit pt modul de abordare
...de unde ai achizitionat 'lochitelele'?...ceva reduceri pe la voi?
Ei...piscotica vad ca-i bine, n-a avut alte semnalmente decat cucui, julituri...dar eu sunt in continuare speriata, mai ales ca stiu un caz ce s-a terminat mai urat
Maine probabil o voi duce iar la gradi...sper sa n-o racesc iara
Eu am inghitit progesteronu' si acu astept ceva rezultate...vineri iar am programare la dr.
Vad ca au aparut niste schimbari...pe la serv. ...si nu prea miroase-a bine
...nici in zona asta...
Nyny, Tatiana, Alina
Fetelor am in octombrie vreo 5 aniversari, prietene bune de-a lui Teo si nici nu ma duce mintea cum s-o scot la capat cu cadoriselurile
...adica mai ieftin...
alina_satena spune:
Mariana dar ai avut treaba nu gluma
stii vb aia "gura lumii nu o astupa nici pamantul"sau mai bine pune vb ei la fund tu zi dca ea si fa ca tine eu asa fac cu a mea soacra.
Ma bucur ca in sedinta de shopping te-ai mai linistit si ti-ai pus ordine in ganduri
Eu stau pe aici si ma gandesc ce s afac si cum sa fac ca ai mei s-au pus sa demoleze casa
si noi tre sa stam asa

si mama nici la soacramea nu ma lasa sa ma duk ca cik e mai bine la mine acasa