Fulgusorii de nov.dec2009 merg la cresa!{16*}
Raspunsuri - Pagina 12
sunshine2009 spune:
'Neata si de la noi!
Prezenti la apel de acasa, ca sunt libera. Nici nu stiu de ce sa ma apuc atatea am de rezolvat! Promit sa incerc sa fiu mai cuminte ca ieri, ca mi-am luat prea tare nasul la purtare...
Geti, exact asa observ si la jr ca sr comportanta cu diferenta ca tot duracell a ramas....
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere
busymummy spune:
Neatza fetelor
Ieri am murit de ras cu Vlad...
1. Se suie mandrul meu pe tricicleta sa plece la plimbare... in drum o masinuta... ne intindem sa o dam la o parte, zicem "cazi?daaa"... si ne lungim direct pe burta cu tricicleta peste noi, asa, cu miscari ff. lente
. Stam pana vine tati si ne punem pe 

. Dupa 5 minute de jelit, tati intreaba "Mai plangem mult?" (ca sa intelegeti... era o mare miorlaiala, ca nu patise nimic)... copchilu' se opreste brusc, se uita la tati, zambeste... "Daaaa"... si continua cu 

.
2. La ora 20.00 ma trezesc cu copilu' in dormitor "Paaa, mamiii"... incaltat cu papucii (s-a incaltat singur), cu canadiana pe el (tot singur - nu vreau sa ma gandesc cum a luat-o din sifonier de pe umeras
) si cu o pereche de pantaloni de trening peste care isi pusese pantalonii scurti 
Hai ca fug la treaba...
vias spune:
NU MAI STIU CE VOIAM SA SCRIU, AM DESCHIS DE MULT TIMP FEREASTRA, DAR jr S-A JUCAT PE NET ![]()
Mamica lui JR
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdaz_ina poze Antipa Rares - clipe si zambete |

sa-ti mai spun cat de dragi imi sunteti toti????? dar piciul si picea sunt

Mamica lui JR
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui busymummy Neatza fetelor ![]() Ieri am murit de ras cu Vlad... 1. Se suie mandrul meu pe tricicleta sa plece la plimbare... in drum o masinuta... ne intindem sa o dam la o parte, zicem "cazi?daaa"... si ne lungim direct pe burta cu tricicleta peste noi, asa, cu miscari ff. lente . Stam pana vine tati si ne punem pe ![]() ![]() . Dupa 5 minute de jelit, tati intreaba "Mai plangem mult?" (ca sa intelegeti... era o mare miorlaiala, ca nu patise nimic)... copchilu' se opreste brusc, se uita la tati, zambeste... "Daaaa"... si continua cu ![]() ![]() .2. La ora 20.00 ma trezesc cu copilu' in dormitor "Paaa, mamiii"... incaltat cu papucii (s-a incaltat singur), cu canadiana pe el (tot singur - nu vreau sa ma gandesc cum a luat-o din sifonier de pe umeras ) si cu o pereche de pantaloni de trening peste care isi pusese pantalonii scurti ![]() Hai ca fug la treaba... de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani.POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD AM PRODUSE LA BAZAR ! |
ce-mi place cand scrii despre puii tai, ma gandesc ca astea sunt cele mai frumoase momente...

eu azi cu JR am dansat de ne-am rupt picioarele
Mamica lui JR
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Nu a dat nimeni o cafea pana la ora asta ? 
Poftiti aici 
Busy - imi sunt asa de dragi pustii tai,nu am avut timp sa comentez la faza lui Andi
, e tare , ce mai
...si Vlad...ii calca pe urme
.Pupici pt baieteii tai, sunt niste scumpi

http://community.webshots.com/user/allexa06
vias spune:
buna ziua si de la mine
Allexa ce buna e
ua ta 
..ca mare nevoie mai am acum de una...
Am alergat toata ziua ca nebuna..pt cine are magazin H&M in oras..anunt reduceri faine, oricum ei au preturi cat de cat acceptabile.
Am fost azi si mi-am cumparat o rochita faina si o pereche de pantaloni scurti, iar lui JR i-am luat o caciulita faina tare cu doar 20 ron. vreau sa spun ca acolo sunt haine si mai faine si mai ieftine fata de Carf, real sau mai stiu eu ce supermarket 

acum am pus niste vinete la copt, vreau sa fac cu maioneza 

sambata voi lua rochita pe mine, merg la o intalnire cu fostii colegi de facultate...abia astept 

o zi faina tuturor in continuare!

Mamica lui JR
sunshine2009 spune:
Buna seara la toata lumea,
Imi pare rau de cafea azi dar n-am mai servit-o impreuna, am fost dimineaza pe fuga de rezolvat una alta in oras, si apoi de la 11 la o specializare pana acuma...Sunt franta de oboseala, maine merg iar la lucru dis de dimineata si spoi pe dupamasa plecam si noi cateva zile la izvoarele Dunarii. Ma bucur tare mult, ca se anunta vreme faina. 

la toata lumea
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere
vias spune:
buna seara si de la mine
azi pe seara am mer si m-am intalnit cu cateva mamici de ingeri, tare bine mi-a facut compania lor, faptul ca am putut sa vorbesc deschis despre Darius cu persoane care ma inteleg in totalitate, m-a facut sa ma simt atat de bine..
Acum pe seara am fost anuntata de sot ca el pleaca vreo 3 saptamani in Paris...am discutat si am convenit ca ultima saptamana sa merg si eu cu JR, in felul asta mai putem vizita si noi una, alta , mai ales ca eu nu am vazut niciodata Parisul...
acum am o intrebare, pls, poate ma ajutati. Pasaportul lui JR a expirat, ok, saptamana viitoare ii facem altul... stiti cumva, imi trebuie la aeroport cumva vreo procura semnata de sot , care sa arate ca e de acord ca eu sa ies din tara cu copilul??? cum e treaba? ca nu stiu si nu am chef sa raman pe aeroport cu copilul...
O sa-mi fie atat de greu fara el, din pacate eu am experienta in acest sens
cand eram insarcinata cu Darius, mult timp a lucrat afara..si il vedeam rar si sufeream foarte tare...mi-e groaza de perioada care urmeaza
pur si simplu imi e groaza...o sa plang non-stop..![]()
Mamica lui JR

de
11.11.2009 si
6 ani.