Fulgusorii de nov.dec2009 merg la cresa!{16*}

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pishko

Lady fetita, nu vreau intru in categoria celor care iti pun o mie de intrebari si sfaturi, dar din cate stiu nu prea este recomandat psihologic vorbind, sa pui nume prea complicate si prea numeroase pentru copilul pentru ca el va trebui sa le care in spate toata viata... pentru tine poate nu sunt f deranjante intrebarile pe care le-ai mentionat tu, dar intre copii este f diferita situatia... gandeste-te ca pentru ei prima intrebare care se pune intr-o colectivitate este "cum te cheama?" la inceput poate n-o s-o deranjeze foarte mult dar in timp o sa se sature sa tot gaseasca explicatii de ce are atatea nume si asa deosebite si de unde vin, si ce inseamna... pentru copii a fi deosebit nu este neaprat un lucru pozitiv, ei tind sa se copieze si sa fie la fel si in momentul cand ceva iese din tipare le apare semnul intrebarii in capsor... si unii copii, mai timizi poate, renunta sa mai comunice si asta le poate afecta viata sociala... nu vreau sa te superi pe mine, este ceea ce stiu si ma simt datoare sa-ti impartasesc... In final tu esti mamica ei si tot tu vei alege ce-ti va placea si cum iti va placea, asa ca iti dau si eu cateva idei de nume deosebite : Eva, Aimee, Desiree, Suzanne, Maya, Tina

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Nu conteaza.Va fi suficient de pregatita sa stie a explica.Inteleg ce spui insa sunt sigura ca va fi bine si numele fiicelor mele nu va fi un impediment in calea socializarii..atata timp cat vor sti cu se scrie..ce semnifica fiecare si motivul pentru care le cheama asa!Nu am ales numele la intamplare!

Marie(fr)-origine ebraica(Miryam)=copil dorit
Rebecca(engl.)-origine ebraica=spleandoare, cea care leaga
Ayanna-origine hindi=floare frumoasa, inocenta

Copiii din ziua de azi sunt extrem de evoluati, inteligenti si puternici.Eu cred/am incredere ca numele nu va fi un impediment in calea armoniei lor, fiind capabile sa managerieze situatiile de gen!

In plus ca astazi nu mai sunt unu-doi copii cu "nume mai speciale"..deci e un fel de situatie creeata de normalitate!

Miha...nu m-am suparat draga mea....caci teoretic ai dreptate..sunt copii slabi de inger supusi unui stres, astfel..dar eu voi incerca sa le cresc "puternice"...

Sun...

*Blackmoon Lady 21+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Lady......ti-am prezis o (magda) ZINA sau ba???

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sunshine2009

Lady......ti-am prezis o (magda) ZINA sau ba???

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

neah....cred o o voi boteza DESPRE COPII PUNCT COM

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

...sau o pishkotica mica si dulce dulce?
Mie imi place Selina, Bianca, Yasmine..

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Iar Alessia este pe primul loc la preferinta...sper sa am candva o fetita si sa o cheme asa.
Se observa ca nu prea imi plac numele ce contin r, da?

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata va las o si fu iute sa scol picea si sa o duc la cresa,
este cuminte papa, doarme se joaca si nu creaza probleme, este exact opusul de cum este acasa , dar acu de cand merge la cresa este mai linistita parca nu mai este asa duracel si a inceput sa aibe rabdare sa se joace cu jucariile ceea ce ma bucura mult de tot.

suny m-ai distrat rau de tot.

va pup pe toate, as mai sta sa scriu dar tre sa fug cu fata la cresa

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunshine2009
Credeam ca sunt singura care bantuie aici pe la ore din astea...se pare ca Magda mi-a luat-o inainte..sau? De fspt noi suntem cu o ora inainte

si eu tot asa credeam.

Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091
Multumesc din suflet!

???
Mai bine, "Multumesc din suflet!"

Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091
Multumesc din suflet!

???
Mai bine, "Multumesc din suflet!"

Rares - clipe si zambete

Ma emotionasem.Si femeile insarcinate, cand se emotioneaza:plang!

Citat:

Mergi la inceput

Miha..ai mai incercat cu diversificarea?

Citat:

Mergi la inceput