Fulgusorii de nov.dec2009 merg la cresa!{16*}

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunshine2009

Deci eu propun asa:
ALEXXA SUNNY VIAS

cu scuzele de rigoare la Adi, Laura si Geti...

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

SUNNY si Vias...is mai masculine asa

*Blackmoon Lady 21+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Allexa...pai...cand are sotul primul w-e liber..si sa nu fie urat afara!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:
citat din mesajul lui sunshine2009

Deci eu propun asa:
ALEXXA SUNNY VIAS

cu scuzele de rigoare la Adi, Laura si Geti...

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

SUNNY si Vias...is mai masculine asa

Citat:

Nu face nimica, noi stim ca e o LADY foarte BUSY, impodoboita cu margele de la GETI si cu LAURi pe frunte, iar daca te incuscresti cu ADI o sa aiba un apartament f frumos si nou mobilat!

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Lady
Sun am crezut ca mor de ras

Idei de nume mai "unicat": Meea, Sara, Anissia, Tiana, Lorelai... daca mai imi vin idei strig

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

sun
Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna ziua..buna ziua...
iete ca vin si eu...si vad ca aici e voie buna...

Sun esti mortala
Lady...da' chiar asa?????? cum adica Vias e mai masculin asa???????? e mai frantuzesc doar, iti zic eu

m-am intors, a fost bine...sa dea DD sa fie bine pana la sfarsit , acum ma apuc de si nu zic ce ca avem pe aici

apoi voi merge la socrela sa-mi iau puiul, care nu ar mai pleca de acolo, asa de tare ii place la ea...

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Lady fetita, nu vreau intru in categoria celor care iti pun o mie de intrebari si sfaturi, dar din cate stiu nu prea este recomandat psihologic vorbind, sa pui nume prea complicate si prea numeroase pentru copilul pentru ca el va trebui sa le care in spate toata viata... pentru tine poate nu sunt f deranjante intrebarile pe care le-ai mentionat tu, dar intre copii este f diferita situatia... gandeste-te ca pentru ei prima intrebare care se pune intr-o colectivitate este "cum te cheama?" la inceput poate n-o s-o deranjeze foarte mult dar in timp o sa se sature sa tot gaseasca explicatii de ce are atatea nume si asa deosebite si de unde vin, si ce inseamna... pentru copii a fi deosebit nu este neaprat un lucru pozitiv, ei tind sa se copieze si sa fie la fel si in momentul cand ceva iese din tipare le apare semnul intrebarii in capsor... si unii copii, mai timizi poate, renunta sa mai comunice si asta le poate afecta viata sociala... nu vreau sa te superi pe mine, este ceea ce stiu si ma simt datoare sa-ti impartasesc... In final tu esti mamica ei si tot tu vei alege ce-ti va placea si cum iti va placea, asa ca iti dau si eu cateva idei de nume deosebite : Eva, Aimee, Desiree, Suzanne, Maya, Tina

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Aimee imi place si mie...votat!

Mamica lui JR

Mergi la inceput

mie imi mai place si Timeea

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Vias Bafta fetita! Te asteptam cu vesti bune

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput