Fulgusorii de nov.dec2009 merg la cresa!{16*}

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Vias, din cate stiu eu la iesirea din tara ti se cere neaparat procura , de catre romani. N-as putea sa-ti zic daca de ex invers, daca ai veni singura din Paris cu copilul, s-ar baga francezii, in orice caz eu nu m-as risca cu asa ceva. E prea micut copilul sa fiti nevkiti sa asteptati dupa vreo rezolvare. Ai putea sa intrebi eventual si la compania cu care zbutati. Cand plecati? Exista vreo sansa sa va apropiati in excursie spre granita cu Germania? Tare mi-ar place sa ne vorbim "tete-a-tete"....asa sa fiu in ton...
La noi boacana acuma seara...l-a trimis tati pe pitic sa-si ia singur pijamaua din camera si fugind in intuneric a luat coltul patului in gura....am auzit numai un racnet hroaznic si liniste....am fugit urgent la el din gurita curgea im coltul ei sange...mi-a stat sufletul....de-abia l-am linistit...si asa greu am reusit sa-l adorm....vai...smiorcatuiri de tot felul, asa pareau de aiurea dar ma gandesc ca de durere incerca oricr numai sa-i treaca....saracul...acuma doarme linistit intre noi, nici nu i se aud e resiratia, asa de epuizat e....

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Sun stiu prin ce treci... am avut si noi o patanie de genul asta si a fost groaznic... eram doar eu cu ei, exact cu o ora inainte sa-i bag la baita si la nani si emma tocmai se innecase cu suzeta, nu stiu cum a reusit sa si-o bage jumate in gura, s-a speriat si dupa ce i-am scos-o din gura s-a pus pe un plans de abia am linistit-o... si cand s-o pun la ea in patut, mihai statea pe marginea canapelei, si a alunecat si nu si-a dat seama ca nu poate sa se mai sprijine si a cazut cu fruntea in coltul de la patut... initial nu am crezut ca e asa groasa, dar cand s-a pus pe un urlet si si-a pus mainile la frunte si am vazut cum au inceput sa curga picaturi mari de sange pe podea am crezut ca innebunesc... ca nu stiam de unde curge si unde s-a lovit... cel mai aiurea a fost ca mi-am dat seama ca nu putem sa-i supraveghemm 100%... el era la jumate de metru de mine si tot a patit-o... ma consolez cu gandul ca are Dumnezeu grija de ei si ma rog in fiecare noapte sa-i pazeasca si sa-i fereasca... noi facem ce putem dar sunt momente cand efectiv iti scapa cate ceva... suntem oameni si nu le putem face pe toate...

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata fetele hai la o eu sunt zombi cu toate ca am dormit toata noaptea cred ca este astenia de toamna

suny la fel am patito si eu cu ary eram cu mama sormea nepoatamea si ne distram cum se joaca ary cu gemeni si la un moment dat au vrut sa intre pe usa un gemmel si ary gemenelu a trecut ary sa impiedicat de prag si a cazut cu capu in tocu usi si a trebuit sa mergem la spital sa ii puna o copca mi sa rupt sufletu in mine, dar acu este ok.

cine imi primite si mie parla de la contu comun sa pun poze cu ary?
acu fug sa ma pregatesc sa plec la cresa cu ary, va doresc o zi frumoasa

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Buna dimineata la toata lumea,
Vin eu la cafea ca sunt buimaca de somn. Jr s-a trezit des, tipand de durere si tot zicea sua, eu n-am putut sa adorm decat f tarziu, pe la 1 , si el s-a trezit cand a auzit ca tati se pregateste sa mearga la lucru, si a inceput sa planga iar disperat. In final lam dus la buni sa nul mai trezesc si eu odata cu pregatirile mele. Inca nu stiu cum arata gurita in interior, ca n-am vrut sa-l msi chinui in plus.Am reusit aseara sa-l spal un picut numai lateral pe dinti, si culmea, acuma a stiut sa clateasca si sa scuipe afara...haz de necaz
Va multumesc tare mult pt sustinere

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

buna ziua fete,
sun pupam piciul sa-i treaca repede

o zi faina va doresc

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui vias
stiti cumva, imi trebuie la aeroport cumva vreo procura semnata de sot , care sa arate ca e de acord ca eu sa ies din tara cu copilul???

Da, daca copilul nu este insotit de ambii parinti iti trebuie procura.

Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata fete
o la toata lumea

un we superb sa aveti

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunshine2009

Vias, din cate stiu eu la iesirea din tara ti se cere neaparat procura , de catre romani. N-as putea sa-ti zic daca de ex invers, daca ai veni singura din Paris cu copilul, s-ar baga francezii, in orice caz eu nu m-as risca cu asa ceva. E prea micut copilul sa fiti nevkiti sa asteptati dupa vreo rezolvare. Ai putea sa intrebi eventual si la compania cu care zbutati. Cand plecati? Exista vreo sansa sa va apropiati in excursie spre granita cu Germania? Tare mi-ar place sa ne vorbim "tete-a-tete"....asa sa fiu in ton...
La noi boacana acuma seara...l-a trimis tati pe pitic sa-si ia singur pijamaua din camera si fugind in intuneric a luat coltul patului in gura....am auzit numai un racnet hroaznic si liniste....am fugit urgent la el din gurita curgea im coltul ei sange...mi-a stat sufletul....de-abia l-am linistit...si asa greu am reusit sa-l adorm....vai...smiorcatuiri de tot felul, asa pareau de aiurea dar ma gandesc ca de durere incerca oricr numai sa-i treaca....saracul...acuma doarme linistit intre noi, nici nu i se aud e resiratia, asa de epuizat e....

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

stiu doar ca plecam cu avionul, si stam in Paris o saptamana. Nu stiu daca acum ajung prin Germania..dar cine stie, sper cat de curand sa ajung si acolo sa-mi iau o masina second
acum vedem, ca la noi, din cauza firmei si a lucrurilor care se precipita in 1000 de feluri

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si acum sa continui..

orice se poate intampla...chiar sa nu mai plec la Paris desi sper sa ajung acolo luna asta...

acum merg sa ma pregatesc sa-l hranesc pe JR si apoiplecam la distractie ....bauta cu colegii de fac

Mamica lui JR

Mergi la inceput