Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Hai ca m-am uitat si eu pe Google E chiar foarte dragut la Lake View, noi nu am fost niciodata

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

E tare frumos...Au iarba deasa si e bine prntru copii ca nu se lovesc daca se tavalesc...
Plus ca au tot feluri de tobogane si casute ...Este foarte frumos

Cristina daca vrei ne vedem la 17.30-18 la Cazino si apoi mergem la Lake Wiew...Sau ne vedem direct la Lake Wiew la 18?

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Bumble, bamboo, ainotna, Alice, Crispro, crissy, ooana, puiutz (sper ca n-am uitat pe nimeni)… multumim de urari. Asa de pranz va servesc cu o sampanie si un strudel cu mere.

Alina mercic de informatii. O sa incerc sa ma caut si eu … De la ce farmacii luati voi homeopate? Sensiblu sau altceva??

Off Carla, prin ce situatie sa treci tu. Nu aveai si asa destule griji ale tale. Cum te-ai implicat emotional in drama fetei. Si eu sunt de acord cu fetele. Oferiti-i ajutor de specialitate, nu o mai chema acasa. Vazut si pe Mateo cel ordonat, si pe Carla dansatoarea.

Wow Paula..ce de bani. Eu am dat 100 lei pe o plomba la un molar. Sapt trecuta am fost si eu. Hai ca m-ai facut curioasa…. Adik ce solutie ar avea la dintii lui Raul, i-ar face implant???? Sanatate multa lui Raul.

Intalneala placuta fetele de la Constanta. Va asteptam cu impresii.

Aaaa, uitasem sa va spun. Aseara am fost cu sotul si cu Razvan sa vedem meciul cu Otelul pe stadion la noi. La Razvan a fost prima lui experienta de genul, dar ne-am simtit bine toti trei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

ma fetelor mie maicamea nu mi-a dat nici un ulei (decat d-ala de floarea soarelui) si tot sunt desteapta :)) asa sunt eu ce sa fac?

denisa, am vazut filmuletele parca au inceput sa semene mai mult intre ei. cine e doamna care ii distreaza?

elena, m-ai distrat :)) la lake view ar avea si baietii ce face, daca ii plictisiti cumva sa faceti poze

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

100 de lei am dat si eu pe o plomba cu tot cu nerv scos. dar la cta nu aici.

cristina ce misto ca ati fost la stadion. eu vreau sa merg la handbal saptamanile astea (sa vad cand joaca hcm constanta la bucuresti).
cand eram acasa mergeam aproape la toate meciurile

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Pai atunci ramane Lake View, la ora 18. Si daca Puiutz intarzie, nici un bai. Ramane asa, fetele???

Carla, esti asa de sufletista si de treaba!

Fug sa culc copilul, afara e frig, vant, nori.

Am mai fost si eu in sept la mare, de prin 3 pana in 10 sept, cam asa. Dar a fost fain tare, cald, terase, loc de mancat.

Azi am ratat delfinariul, asa ca am mers in complexul comercial Tom, am papat bine la KFC, i-am luat 2 caciuli faine tare de la Carrefour, de toamna, si 3 carti faine , una canta, alta e o poveste frumos colorata (si puzzle, pe mai tarziu) si una e cu diverse texturi. Imi plac mult! Doar una i-am dat-o lui Vlad, restul pe drum, sa ne fie mai usor drumul.

Culc copilul. Multe am mai vrut sa zic, dar uit de la mana pana la gura.

Am vazut si eu copii frumosi foc!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Pai atunci ramane Lake View, la ora 18. Si daca Puiutz intarzie, nici un bai. Ramane asa, fetele???

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

OK Ramane stabilit 18 LAKE WIEW

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Noi ajungem pe la 18.30.

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Racusor nu este cumva imunice? si daca da cat ii dai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

cristina serban, multi ani fericiti cu noroc si impliniri, dragoste cat cuprinde si fericire deplina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am cumparat o perie noua de wc pt David m-a inebunit ieri si azi cum intra in baie direct la perie ...acum e asa fericit o plimba prin casa perie covorul...sper sa se sature de ea si sa nu mai aiba treaba cu cea de la baie

Racusor-am cautat pe net imunorice si nu am gasit...tu de unde iei?

Carla-zic si eu la fel ca fetele...nu cred ca e o bona,companie buna pt copii...daca e asa stresata,traumatizata...te mai streseaza si pe tine
vai ce scumpi sunt soriceii

Paula-si eu am fos azi la dentist doar pt plomba ti-a luat 250lei?dar cum nu e definitiva si te mai duci peste cateva luni? eu pt scos nerv si plomba am dat 280 lei am fost de vreo 3 ori pt tratament pe canale.

Cristina_serban-trimis PM

intalnire frumoasa mamicilor si delfinasilor la Constantaasteptam dovezile

Mergi la inceput