Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Buna fete dragi!

raducu s-a trezit azi la 5.30 (dupa ce s-a mai trezit si in timpul noptii o data), i-am dat Lp-ul si pe urma...chef de joaca, dupa bocete si proteste multe, a adormit, cred ca era vreo 7 ceasul deja

am mai dormit si noi pana la...9

aseara si-a belit nasucul de muchia patului, azi dimineata a dat cu tampla stanga in scaunul de masa, e intr-o agitatie continua.

Aaa...si daca nu-l lasam sa faca ce vrea...musca! Deci si la noi e la fel

Baby78, trimite-mi PM cu nr. tau de mobil, te sun un pic mai incolo sa-ti spun daca putem veni azi, macar eu si Raducu. Crsipro inteleg ca e de acord cu ora - 17.30-18.

Denisa, daca copiii nu se simt bine langa fata aceea nu mai sta pe ganduri! Nu o lasa cu copiii! Ca si fetele, zic si eu sa o ajutati in alt mod daca puteti, nu neaparat financiar, desi nasa ta deja a ajutat-o enorm si pe partea materiala!

Ilinca - superbe pozele! Sunteti frumosi si fericiti!

Ochidut snanatate Larisei, sper din suflet sa nu fi racit urat si sa aveti totusi un concediu frumos!

Refacere grabnica si delfinasilor cu mucisori sau rosu in gat!

gata, fug la bucatarie, ma asteapta vase de spalat si mancare de facut

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Sa nu uit: Cristina Serban - la multi ani fericiti impreuna!

Paula...si tu la dentist? 250 lei o plomba Eu ma chinui de vreo 2 saptamani cu o obturatie de canale...nici acum nu e gata si inca ma doare cand mestec in poartea cu maseaua respectiva. Chiar incep sa ma enervez...cati bani trebuie sa mai las acolo pentru a putea mesteca normal??? Deja am lasat vreo 250 si nu e plombata decat radacina, provizoriu

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Ce poveste trista! O drama!! Denisa, draga de tine. Esti o sufletista mare! Iar de nasa ta.. o atruista! Dar cand vine vorba de copii, ei primeaza, si nevoile lor. Fata asta clar traieste o drama si ii trebuie terapie pt a-si reveni. Nu ai de unde sa stii cum reactioneaza cand mai ramane singura cu ei, nu ca le-ar face rau, dar si faptul ca e absenta cateva secunde, pt copii atat de mici poate face diferenta..
Are nevoie de ajutor specializat, sa simti si sprijinul moral, si al vostru, daca nu mai are pe nimeni apropiat. Dar cred ca ar fi bine sa cautati alta formula de a o ajuta sa se integreze la o slujba.
Sper ca nu par a fi prea rece..

Paula, asa-i, scump dom'le, scump la dintolog! Stiu ca sunt scumpe echipamentele, materialele, dar tot scump e. Poate ii faci vreun tratament de stimulare a imunitatii lui Raul. Nu cred ca ai ce sa afli din analize, doar daca ar fi sa desxcoperiti vreun crocobaur, ceea ce e destul de putin probabil. Stai sa ne vezi cand ii dam in colectivitate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Am 2 filmulete cu noi pt cine are chef

www.youtube.com/watch?v=BQ-DGRgaVug" target="_blank">aici
si
www.youtube.com/watch?v=ntU-zTwaaaI" target="_blank">aici

edit: acum merge si primul

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Sunt niste dulci, dulci!!!
Asa mi-am amintit cu placerea de MI! Asa de frumos a fost cu atatia delfinasi, cu atatea mamici, hai sa zic si tatici..

Parca ma tentati si pe mine sa ii dau ulei de peste piscotului. E si pt imunitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Buna fete dragi!

Baby78, trimite-mi PM cu nr. tau de mobil, te sun un pic mai incolo sa-ti spun daca putem veni azi, macar eu si Raducu. Crsipro inteleg ca e de acord cu ora - 17.30-18.

12.08.2010

Iti trimit PM cu nr meu.
Daca nu ploua ramane pentru ora 17.30 la Cazino in Mamaia sau la Lake wiew langa Delfinariu?
Cristina, tu ce zici? E bine la 17.30? Vreti sa veniti spre oras sau vreti sa ramaneti prin Mamaia?....

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Buna ziua si de la mine fetelor!

Sper ca a mai ramas ceva din cafelele de dimineata, ca eu acum as bea una.

Carla_2008 si eu ca si fetele te sfatuiesc sa nu o mai lasi pe aceasta fata cu copii.Chiar daca esti si tu acolo.Cred ca singurul mod in care o puteti ajuta este sa obtineti un consult psihiatric pentru ea.In starea in care povestesti ca e ea acum nu cred ca va reusi sa reziste in nici un loc de munca.Saraca...e clar ca e traumatizata rau.
Din pacate cunosc si eu doua cazuri de tineri care din senin s-au transformat in "ciudati".Acum, dupa ce au primit tratament corespunzator si daca isi iau la timp medicamentele sunt ok, dar Dumnezeu stie ce s-ar intampla fara medicamente.

Am vazut filmuletele cu Carla si Mateo!Sunt tare dragalasi!

Michelle1981 am vazut poze frumoase din concediul vostru.M-a impresionat locul de joaca, mi s-a parut imens...si nu am inteles ce faceau toti oamenii aia in apa pana la gat la 7 am.Era vreun ritual ?

Larissa mi se pare cam deplasata bona, in sensul ca nu e ok sa iti raspunda asa...si eu te sfatuiesc sa vorbesti deschis cu ea si sa ii spui sa mai lase nervii la intrare...

Bumblebee ce de treaba a avut Victor ieri de dimineata (cu framantatul). Da' imi place de tine ca te-ai distrat si nu ti-a sarit mustarul.

Am vazut si pozele Ilincai din Thasos!Ce peisaje superbe!Iar nisipul parea divin.Sper sa ajungem si noi acolo curand.

Azi imi fac timp sa intru si in contul comun sa vad pozicile delfinasilor.

Sa aveti o zi frumoasa si fara evenimente neplacute.Sanatate multa delfinasilor bolnavi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Buna fete dragi!

12.08.2010

Iti trimit PM cu nr meu.
Daca nu ploua ramane pentru ora 17.30 la Cazino in Mamaia sau la Lake wiew langa Delfinariu?
Cristina, tu ce zici? E bine la 17.30? Vreti sa veniti spre oras sau vreti sa ramaneti prin Mamaia?....

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Pentru noi ar fi mai bine 18, chiar 18.30, nu cred ca pot ajunge mai devreme, ca e sotul la munca si nu am cu ce sa ma deplasez

Dar eu habar nu am unde e Lake View pe Bd. Mamaia La City Mall adica?

12.08.2010

Later Edit: M-am desteptat, City Mall nu e pe Bd. Mamaia

Mergi la inceput

Baby78 - te referi la Entertainment and Sports center? Nu stiam ca au si loc de joaca pentru copii acolo

12.08.2010

Mergi la inceput

Hai ca m-am uitat si eu pe Google E chiar foarte dragut la Lake View, noi nu am fost niciodata

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

carla, eu nu as lasa-o pe langa copii. Are nevoie de ajutor specializat biata fata. U-IU-IU , ioi ce dragalasi-s gemenasii, unul mai harnic decat celalalt. Se vede de pe acum ca Mateo te va ajuta in casa iar Carla te va insoti prin cluburi

paula, pana isi formeaza ei sistemul imunitar dureaza cativa ani buni, proba de foc fiind gradinita. La dentist materialul de lucru e f. scump.

bumble, uleiul de ficat de peste trimite IQ-ul la minim 150

Italneala placuta fetelor din Cta.

Mergi la inceput