Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***346***
Raspunsuri - Pagina 23
inapreda spune:
Saluti,
Va multumesc pentru gindurile bune in legatuta cu tatal meu. 
Daca miine ii ies ok analizele -in fine, ce indeamna ok, pentru boala lui de inima- de singe, il lasa acasa. 
Ian e din ce in ce mai bine cu gradinaritul, desi dimineata nu "vea a pii", "Ian vea acasa", "nu peaca mama", "nu peaca tata" si alte variatiuni pe aceeasi tema.
Inca nu pot spune ca e "miezu'" cind e vorba de jucat cu copiii dar nu mai e stingher. Sta inca in brate la educatoare dar si la masuta cu copiii; ii place sa faca gimnastica, din cite am observat. Nu maninca la prinz (fructele si tarta de la 4 da) si nu stiu inca de ce; e drept ca inca nu stiu ce primesc copiii la prinz pentru ca n-am vazut meniul afisat (nici nu m-am uitat
; parca as fi nebuna, stiu!
); amu', eu cum sint "tzaca", as prefera sa-l primesc pe mail pe o saptamina intreaga ca sa ma pot "organiza" cu "mincarile" acasa dar, daca celorlati parinti le este ok asa, nu pot fi eu Gica Contra.
Revin
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Sorry, dar a venit Jambo la masa; mincam separat ca de ieri sint la dieta si avem, ovias, meniuri diferite. Nu mi se pare greu, deocamdata. Merg pe mina Biancai
. Am intrat pe grupul de suport dedicat dar am ramas dezamagita: fetele alea intra la raport doar ca sa-si spuna una alteie ce abateri au facut 
si sa se incurajeze ca nu-i bai 
Decit asa, mai bine fara. Sau, si mai bine, va rog pe voi sa ma sustineti! 

Bianca, Ilinca, Floric, sum stati cu "slabelile"? Succes si la cit mai multe kg in minus! 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Monnvas spune:
Anca, ma gandesc ca aici o fi problema. Noi (astea cu copii mici) inca nu suntem in stare sa facem raportari si previziuni. N-o lua personal. Inca n-am ajuns la varsta aia (a copilului) si nu stim cum "functioneaza" un copil mai mare. Daca te-ar fi criticat cineva pt cum il cresti pe bb3, atunci da, ar fi fost vorba de dubla masura, in cazul in care chestii similare ar fi fost 'tolerate' de 'opinia publica' altor mamici din club.
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_nicolae Si daca alti ghiocei au marcat cate o prostioara/mica rautate, povestita aici de voi, uneori chiar cu naduf [deloc cu zambetul pe buze si stare de firesc], a fost perceput doar ca o etapa si mamica a fost chiar admirata pt destainuire, dar daca veronica a facut ceva similar, raportat la varsta ei, atunci sigur ma-sa a stricat-o, si mai mult, am mai fost si pusa la zid ca nu-s ap daca vezi doamne, nu laud orice egoism/rautate/rea vointa si m-am "vaietat" aiurea, si ca sigur nu i s-a explicat, ci doar i s-a impus/tipat etc. Daca unele mame de aici se straduie sa ofere copiilor cat mai multe chestii de calitate, atunci e de bine, daca eu am acceptat sa cumpar telefon mobil cu camera, doar ca sa isi faca vero lectiile, atunci e de rau... |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
inapreda spune:
Tre' sa merg la spital, apoi dupa Ian iar diseara reluam canasta (pe care am parasit-o pe motiv de concediu, apoi pentru ca Ian-gradinaritul isi voia ambii parinti alaturi seara la nani) asa ca, intru miine la povesti dezvoltate.
Totusi, nu pot sa nu-l felicit pe Anei pentru performanta intr-ale gradinaritului. Anaan, ma bucur ca nu tre' sa te stresezi cu acomodarea si ca-l poti lasa dimineata fara sa ai sufletul bucati 
Anca, imi pare rau, vorba bancului, ca "de afara asa se vede". Stiu ca ai spus ca, dintre fetele de pe forum, cu mine ai cele mai putine lucruri in comun; te contrazic si-ti spun ca, la nivel de simtire, semanam foarte mult. Nu te-am judecat niciodata si-mi plac postarile tale, de aceea, te-as ruga sa nu te mai cenzurezi; pe mine chiar ma intereseaza ce fac V+T. 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Monnvas spune:
Tufete, stau prost cu netul, asa ca "pasez pisica" in problema capitolului nou.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
inapreda spune:
A, pina nu uit: am admirat pozici pisicesti, chatonesti si...floricesti!
Ana e din ce in ce mai "domnisoara", Dragoana se vede ca a fost in largul ei pe plaiurile mioritice (pisicile frantzuzesti radiaza) iar Rares Rarisel a crescut de sa nu-l mai recunosti!!! 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Tocmai m-a sunat tata ca i-a dus sor-mea mamaliga cu papricash de pui si io sa stau acasa ca vrea sa se culce, asa ca mai ramin in zona o vreme; astept capitol nou, sa ma dezlantui, vorba cuscra-mii.
Ilinca, da' ce-ai patit tufata de esti in butoi? Nu se schimba nimic, sa stii, daca ramii acolo; mai tare te "nerfezi"; asa ca, hai afara si "aburic-o" si pe Simplisor ca nici ea n-are ce cauta acolo! 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
aris26 spune:
anca - na ca se pare ca am ratat discutiile alea cu telefoanele mobile, de aia probabil nu intelegeam ce te-a apucat
. acuma na, vorba lui monnvas multe suntem sfatoase inainte sa ne lovim de situatie. mie una imi tzataie fundul cand ma gandesc la adolescenta mai ales la cate lectii i-am dat eu sotului despre cum si in ce fel sa faca el educatie unui adolescent...brrrr...sa vezi cand se intoarce roata![]()
ca ai zis de jucarii - ia spune-mi si mie unde naiba gasesc o pansa din aia de lemn cu figurine decupate pe care trebuie sa le aseze copilul la loc. un fel de puzzle dar..altfel...intelegi ceva? la gradinite stiu ca au, dar nu am gasit in magazine.
iar al meu a intrat in perioada puzzle, dupa ce ma toaca:"mami invata-ma sa fac vaca" o face si o desface de o mie de ori. iara stea de carton cedeaza rpd la nerabdarea lui de a le aseza mai rpd si mai bine.
ina - felicitari! mamaa si ce sarisem toate sa ii schimbi gradinita copilului si mai multe nu...si uite ca el e bine. aprige mai sunt mamicile dom'le.
annan - f tare integrarea lui Andrei. daaar vezi ce inseamna pilele. pooi cum mah, voi fara exudat, fara coprocultura...hahhahaha...si pe noi nici in vizita nu ne-au primit fara astea
mama de
mic +
s28+
aris26 spune:
ela - hmmm chiar nu stiu ce sa zic. pai si Dan ce zice cand ii spui ca o sa repete si fii-su? nu il supara perspectiva? nu mai da si tu exemple despre cat de grozavi au fost ai tai ca parinti ca atunci s-ar putea mai rau sa se incapataneze. spune-i doar ca e urat cand un copil f mic foloseste cuvinte vulgare si ca tu una daca incepe Iannis sa spuna p... si il aude soacra-ta intri in pamant de rusine, sa nu mai vorbim de educatoare. spuine-i si tu sa se abtina pana intra copilul la scoala ca acolo oricum invata destule, de o sa-i de-a lectii cand vine acasa, si asta cu zambetul pe buze..ca o gluma
mama de
mic +
s28+
Bianca2503 spune:
fetele care cautati jucarii, va fi baby expo zilele astea :22-25 septembrie la Polivalenta. gasiti acolo de toate.
Aris, daca nu ai timp sa ajungi gasesti puzzle de lemn pe jucariidinlemn punct com