Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***346***
Raspunsuri - Pagina 22
Bianca2503 spune:
CAMI, eu lucrez la Piata Sudului, foarte aproape de Sun Plaza. daca ai timp, poate ne vedem in Sun Plaza la un pranz.
aris26 spune:
gata! v-am prins din urma dar deja nu mai are rost sa raspund...am uitat o gramada si oricum problemele care erau s-au rezolvat sau au raspuns alte fete cam tot ce se putea spune pe subiect.
azi mi-am propus sa fac o cura de grey's anat. mai am vreo 10 episoade din seria 5. saptamna viitoare ma cantaresc si eu sa vad daca am reusit sa adun ceva greutate daca tot stau ca ploshnita toata ziua
mama de
mic +
s28+
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 gata! v-am prins din urma dar deja nu mai are rost sa raspund...am uitat o gramada si oricum problemele care erau s-au rezolvat sau au raspuns alte fete cam tot ce se putea spune pe subiect. azi mi-am propus sa fac o cura de grey's anat. mai am vreo 10 episoade din seria 5. saptamna viitoare ma cantaresc si eu sa vad daca am reusit sa adun ceva greutate daca tot stau ca ploshnita toata ziua mama de mic + s28+ |
asa, foarte frumos!
Bianca2503 spune:
Pre#351;edintele Statelor Unite se īntālne#351;te cu pre#351;edintele Chinei, pentru o discu#355;ie despre drepturile omului.
- Do you have elections? īntreab#259; pre#351;edintele Statelor Unite.
Pre#351;edintele Chinei se īnro#351;e#351;te un pic īn obraji #351;i zice īncet:
- Yes, evely molning.
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui aris26 ............................. cu impacatul tata-copil am avut si noi o perioada proasta. dar cum ma stiti am discutat problema. cu sotul bineinteles ca doar el e adultul si am depasit furtuna. am totusi noroc cu un sotz care este f convins de intelepciunea mea mareata si daca stii cum sa il iei si sa-i explici primeste mesajul. incercati si voi sa-i explicat partenerului de unde vin reactiile celui mic, ce gandeste, ce simte si s-ar putea sa aveti o surpriza. chiar daca pe moment nu recunoaste ca aveti dreptate incet incet prin dovezi o sa vada ca aveti dreptate mama de mic +![]() |
La noi sunt momente cand zici ca sunt soarecele si pisica
ori il enerveaza Ianis prin gesturi care stie bine ca il enerveaza pa taica-su, ori tipa Dan si se leaga de el din orice
Degeaba ii explic eu lui Dan (adultul
) ca tipatul n-are nici un efect, din contra mai rau face, pe mine de-aia ma asculta ca vorbesc calm si cand n-are chef sa faca ceva il iau in joaca si colaboreaza. Sint arbitru si-l tot invat pe Dan psihologia copilului si metode aap, si el zice ca-i tin partea lui Ianis
Insa eu am o alta problema: cum il dezvat pe Dan sa nu mai injure, ca sa nu invete si Ianis?
I-am explicat de n-ori ca eu pana la varsta de 17 ani n-am stiut ce-ai aia..., pentru ca in casa la mine nu s-a vorbit asa, parintii se abtineau de la glume etc.
Nu vrea sa inteleaga si pace!!! Nu mai suport. Poate imi dati voi o solutie....

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
anca_nicolae spune:
Leeloo
daca vrei info despre jucarii pt gradinita de stat, pot sa iti dau eu, nasa mea [cea cu sfintii :)] e educatoare la stat si s-a ocupat de asa ceva, mai mereu i-a placut sa aiba clasa cea mai dotata. Vorbesc cu ea si iti scriu. Dc uit, trage-ma de mana peste 2-3 zile.
Si, daca esti sefa parintilor, sa fii DEJA pregatita pt nemultumiri din partea lor, niciodata nu o sa-i multumesti pe toti, asa ca sa faci mereu LISTA cu semnatura parintilor pt ori orice vrei sa propui, de ex sa cumparati materiale didactice, cadourile pt serbarea de craciun, etc. Mereu se vor gasi unii sa zica ba ca ai gasit prea scump, ori prea de plastic, ori inutil etc.
Legat de ceea ce v-am scris ieri, pe mine nu m-a mirat SCHIMBAREA de opinie fata de anumite situatii, nuuuu, am si scris ieri ca m-am asteptat apriori la acest decalaj intre parinti cu copii mici/unici si parinti cu copii mari/multi. Chiar si eu am mai dezvoltat/creionat/schimbat anumite opinii. M-a frapat doar "taxarea" preferentiala, adica o aceeasi reactie/gandire la o mama a fost imediat explicata si considerata normala de catre celalate fete, la mine nuuuu, ca deh, daca oricum nu mi-s toti boii acasa [oare taurii mi-or fi? [:))], m-a amuzat Ilincu'] atunci, "by default", eu sunt cea cu buguri, chiar si ca parinte. Si daca alti ghiocei au marcat cate o prostioara/mica rautate, povestita aici de voi, uneori chiar cu naduf [deloc cu zambetul pe buze si stare de firesc], a fost perceput doar ca o etapa si mamica a fost chiar admirata pt destainuire, dar daca veronica a facut ceva similar, raportat la varsta ei, atunci sigur ma-sa a stricat-o, si mai mult, am mai fost si pusa la zid ca nu-s ap daca vezi doamne, nu laud orice egoism/rautate/rea vointa si m-am "vaietat" aiurea, si ca sigur nu i s-a explicat, ci doar i s-a impus/tipat etc. Daca unele mame de aici se straduie sa ofere copiilor cat mai multe chestii de calitate, atunci e de bine, daca eu am acceptat sa cumpar telefon mobil cu camera, doar ca sa isi faca vero lectiile, atunci e de rau...
...
Dar, inca 1 data subliniez, nu am scris ieri cu nici o suparare sau repros, ci doar ca o explicare a impulsului meu spre discretie. Si doar pe anumite subiecte. De asta, nu mi-am propus sa dau citate/nominalizari, eu nici nu am stat sa memorez id-uri, nuuu, ci doar am sesizat diverse remarci si am retinut doar gandurile pe care mi le-au indus, la acele momente de timp. Chiar, mai tineti minte, era o fata, Carla, cu un citat la semnatura f misto, il mai remarcasem eu acu ceva timp, ceva cu oamenii tin minte nu ce ai facut pt ei, ci cum i-ai facut sa se simta...
Eu nu mai stiu despre Gaza daca reusim sa ne vedem cu ea si aia mica, inainte de plecare... sau poate deja au plecat? Oliska, stii ceva?
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
novus spune:
Gaza e in tarile ploioase deja de saptamana trecuta, asteptam un semn de la ea
!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anca_nicolae spune:
Tari ploioase? Astea unde or fi? Stiam doar de tari calde, de tari cu covrigi in coada, de tari nordice, dar ploiase? Undeva pe la tropice, unde ploua zilnic intre 2 si 4?
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
novus spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae Tari ploioase? Astea unde or fi? Stiam doar de tari calde, de tari cu covrigi in coada, de tari nordice, dar ploiase? Undeva pe la tropice, unde ploua zilnic intre 2 si 4? Poze cu noi Veronica-Elena 13 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori ![]() |
e in Anglia mai precis
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anca_nicolae spune:
Aaa, ok, multam novus, chiar nu stiam unde pleaca gazele, dar parca acolo era mai mult cu ceata.... Ploaia era mai mult o sperietura zilnica, doar ceata e o certitudine... Sheesh, si tocmai ce scrisesem eu acu ceva zile de ce nu iubesc engleza: pt ca e fake, din varful buzelor, potrivita oamenilor ultra-mega nenaturali, si acum da, in plus, mai e si asta, e cu ceata pe suflet... ![]()
Speram gaza sa ramana cu suflet de pe aici, mai insorit, mai zglobiu si mai natural.
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori