Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***346***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

No asa da, astazi am avut material de studiu la cafea, parca am si uitat ca sunt la birou, eram printre prietene la o sueta !!

Sper sa tin minte tot ce am vrut sa zic dar tre' sa incep cu Anaan : de ce sa fiu suparata pe tine ??!! abia astept sa te aud si te inteleg ca nu ai timp de stat toata ziua la telefon ca mine , asa ca da tu un apel cand esti disponibila si scoate-ti ideile astea nastrusnice din cap

Olga, nu am mai incercat cu laptele de capra pt ca nu am mai gasit furnizor la pret bun si oricum nici cu cel de vaca Ada nu s-a prea imprietenit, chiar o intreba cineva duminica daca bea laptic inainte de culcare, replica ei a fost : eu beau apa inainte de culcare !!
Cat despre alaptat, da, nu sunt deloc multumita de decizie, daca as putea maine l-as relua, tot incerc sa-mi gasesc motive pro dar din pacate sunt prea putine , dar asta e !

Si noi nu am renuntat la pampers inca, face la olita dar nu tot timpul si sincer nici nu ma stresez inca cu asta

Monnvas, da m-am nervat si eu tufata draga, noroc ca mi-a trecut repede si am si gasit iexplicatia, au luat-o homonii razna de la porcariile alea de pastile

Anca, sa stii ca si mie tare-mi place sa te citesc, esti hazlie si ai talent la scris plus ai doza aia de nebunie care te face unica
Despre sfaturile blamate si apoi preluate, chiar nu-mi vine nimic in minte, poate si eu oi fi pe acolo cu toate ca pana acum mi-am ascultat instinctul si am facut exact ce am simtit eu chiar daca nu am avut sustinerea generala sau nu am fost in trend

Pe mine la capitolul asta sincer ma enerveaza ''sfaturile din carti'' prezentate de catre cineva ca fiind aplicate de el in propria ograda dar realitatea zice altceva , chiar ieri eram la locul de joaca cu o ''super mamica'' care le stie pe toate dar din pacate nu le aplica si pe copiii ei,venisera niste mamici noi si stateau cu gura cascata la sedinta tinuta de super nany care le explica ce si cum trebuie facut ca sa nu li se suie copiii in cap cu greu m-am abtinut sa nu-i zic vreo doua

La intrebarea lui Anaan referitoare la ce ne-am propus in educatia copilului si nu am facut chiar nu imi vine nimic in minte, cateodata ma mir si eu de unde am stiut cum sa procedez in multe situatii si s-a dovedit corect rationamentul ! dar mi-am urmat instinctul si vad ca nu am dat gres (inca)

Revin

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!Eva m-a umplut de zambet aseara, inainte sa adoarma:-Mami, ce faci?-Bine, puiutul meu!-Eu sunt puiutul tau!(la care eu inteleg "eu nu sunt puiutul tau")-Pai cum, nu esti tu puiutul meu?-Ba da, si tu esti gaina!

Mergi la inceput

Anamariame, totala Eva ca de obicei !!!

Si Ada aseara se uita la rochia ce mi-o pregatisem pt azi la birou ( dar intre timp mi-am luat blugii ) si imi zice: m-am uitat la lochia ta si e tare tare tumoasa , imi place !!!

Pisik, aseara m-am uitat la pozele voastee si tare mi-au placut , sunteti tare fotogenici toti dar Ana e cea mai cea !! si ce pantofiori cu Mickey aveti !!

Floric, pe voi va admir diseara ca aici nu am voie

Mergi la inceput

Ilinca, nu a venit inca hartia de la ametitii aia ? si lasa depresiile pt altii, ai alte treburi mai importante acum ,da ?!

Symplianna si tu la fel, smile !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Vineri am prima sedinta cu parintii Sunt emotionata la maxim...Astazi dimineata le-au facut poze, sa faca un panou, iar apoi copii sa aleaga de acolo pe cei care lipsesc.Joi merg la teatru, e plin programul fetitei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Buna dimineata!
Eva m-a umplut de zambet aseara, inainte sa adoarma:
-Mami, ce faci?
-Bine, puiutul meu!
-Eu sunt puiutul tau!(la care eu inteleg "eu nu sunt puiutul tau")
-Pai cum, nu esti tu puiutul meu?
-Ba da, si tu esti gaina!

Tare!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neata
am de recuperat vreo 6 pagini, ma bag acush.
am vrut in primul rand sa anunt doua evenimente majore:
1 - aseara am avut prima sedinta cu parintii din viata mea
2 - gata! declar sus si tare ca am scapat de scutece. nu mai poarta nici noaptea, nici ziua, nici la gradi, nicaieri

mama de mic +s28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

lapte de capra, pasteurizat dar ne-UHt gasiti in auchan. eu am luat si il bea fara probleme e vreo 5,5 lei/l

mama de mic +s28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Pup gasca de mamici si pitici!

Noi suntem de 3 zile acasa si incerc sa-l conving pe Keutu ca mami nu mai dispare ca magarul in ceata in miez de noapte. Prima zi a fost tare rezervat, iar maraieli din senin avem la fiecare pas. Cu bebe nu are nimic, cu mine are ce are, eu l-am tradat. Il cere pe taica-sau si la dormit si la mancat si la jucat. Iar mie mi-e greu sa-l vad asa.
N-am energie acum sa povestesc mai mult.
Va pup!

Keutu cheliutu

Si daca il iei tu in brate si-i spui ca-l iubesti si te joci cu el (stiu ca bebe mic iti fura si picul de energie), te respinge? In timp o sa vada el ca tu nu te-ai schimbat, ai ramas aceeasi mami a lui, doar ca mai are un fratior

Recuperare rapida si multa putere cu cei 2 Keuti!

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Olga am uitat sa te felicit pt afacere ! in Deva nu ai nevoie de nimic de inchiriat ? ma ofer eu sa ma ocup de organizare

Aris, felicitari pt ambele evenimente !!

Monnvas, bine ca mi-ai adus aminte de link-ul cu AP dat de Gina prima, ce ne-am mai distrat atunci cu alaptatul pana merge la scoala , acum pana la vreo 4 ani mi se pare normal , pe bune !

Mergi la inceput