Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***346***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Bianca, mai lasa feisbucu' ala

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Acum il las.

ma duc langa Vladimir sa il miros si sa ma bag in el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:

Bianca, mai lasa feisbucu' ala

CRISTIAN (7.03.2009)

Acum il las.

ma duc langa Vladimir sa il miros si sa ma bag in el.

Tocmai ce am tras si eu o portie de mirosit si pupat copilul

Olga, mamica lui David iepurasul si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Intrebare: bea vreunul dintre ghiocei lapte de capra? Eu i-am cumparat lui David si mi l-a scuipat cu mare scarba. L-am gustat si eu si taica-su si nu ne-a fost bine deloc. Mie una mi-a venit sa vomit. Nu stiu cui ar putea sa-i placa asa ceva...Olga, mamica lui David iepurasul si 17+
Eva bea in fiecare seara, cu mare placere.Iar in seara asta am baut si eu o cana Da' eu nu-l pot bea decat fierbinte, ca parca nu mai are gustul ala de ... iarba asa de pronuntat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Citat:

Intrebare: bea vreunul dintre ghiocei lapte de capra? Eu i-am cumparat lui David si mi l-a scuipat cu mare scarba. L-am gustat si eu si taica-su si nu ne-a fost bine deloc. Mie una mi-a venit sa vomit. Nu stiu cui ar putea sa-i placa asa ceva...

Eva bea in fiecare seara, cu mare placere.
Iar in seara asta am baut si eu o cana Da' eu nu-l pot bea decat fierbinte, ca parca nu mai are gustul ala de ... iarba asa de pronuntat

De unde i-l procuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

OLI, io mai luam de la www.laptesibranzadecapra.ro, dar luam mai mult branza, lapte nu prea folosesc Dar stiu ca si tata si Marius au constatat ca la astia parca nu era asa de pronuntata aroma de capra.

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:

OLI, io mai luam de la www.laptesibranzadecapra.ro, dar luam mai mult branza, lapte nu prea folosesc Dar stiu ca si tata si Marius au constatat ca la astia parca nu era asa de pronuntata aroma de capra.

CRISTIAN (7.03.2009)

Si cum ti-l trimite? Trimit in toate judetele?

Mie branza de capra imi place tare mult si mai consum si iaurt de capra, dar acestea le iau numai pasteurizate, de la supermarket. De la ferma direct nu as avea curaj sa consum acum pe timpul sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Il aduce acasa. Nu in toate judetele, numai in Buc. Laptele e crud, tre' sa ti-l fierbi singura. Sau cel putin asa era cand am cumparat io.

Citat:

Citat:

CRISTIAN (7.03.2009)

Si cum ti-l trimite? Trimit in toate judetele?

Mie branza de capra imi place tare mult si mai consum si iaurt de capra, dar acestea le iau numai pasteurizate, de la supermarket. De la ferma direct nu as avea curaj sa consum acum pe timpul sarcinii.

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

salut:D

ce de mai vorbiti de caprele astea..eu nu am incercat de mult ceva de capra sau de oaie, alin fiind un fel de alergic la tot ce are acest miros de cioban dupa cum ati zis mai sus.. dar m-ati facut curioasa..poate iau sa vad si eu reactia lui tudor:D

de pe 12..tudor merge la gradinita:D ii pace tare mult si am nimerit la o educatoare din 2 foarte buna in meseria ei..tanara si cum multa daruire pt educatia copiilor..cealalta e ...mai inceata..ca sa nu fiu eu foarte rea..dar sa vedem..au trecut doar 6 zile de gradi..
maine au poza de grup..eu am fost aleasa presedinta comitetului de parinti:D ce-i drept ca nu prea s-au inghesuit sa-mi ia functia:P

o intrebare am la voi..cele care ati mai cumparat jucarii [entru copii de pe internet..sfatuit-ma de unde sa incep cautarea..imi trebuie jucarii gen: trusa de dr, truse de scule, bebelusi papusi, masini ..toate mari si solide ca sa tina intr-o grupa de 25 de copii..mese dinacelea cu tot felul de chestii, vesela de bucatarie de plastic..poate in genul ikea.. oricum as vrea sa gasesc ceva si la preturi mici...
e gradinita de stat si educatoarele ne-au rugat daca putem sa facem aceste donatii..si fiecare parinte da cat poate..

va olga pup si burtica..aris a nascut? acum ma uit pe prima pag..dar cred ca mai are..

o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Buna dimineata!

Dupa doua zile (glorioase) de mers la gradinita (joi si vineri) ne-am pricopsit cu o frumoasa viroza respiratorie. Ieri nu l-am dus la gradinita. Nici azi. Si mai mult ca sigur ca nu-l voi duce nici in urmatoarele 2-3 zile. Azi noapte am stat de garda pentru ca a tusit non-stop. Spre dimineata a facut si ceva febra...
Of... mai bine il stiam plangacios la gradinita decat bolnav acasa. Dar asta e.
Sa ma laud putin acum. Vineri dupa-amiaza am avut o petrecere de deschidere a anului gradinaresc. Si atat mi l-a laudat educatoarea. Ca e singurul copil care sta frumos la masa si mananca singur (asta stiam) si ca nu alearga dupa el cu lingura de mancare. Ca sta la masa si are rabdare (asta nu stiam! ) atunci cand ii strange pentru diverse activitati... Ca a adormit singur (acasa nu prea face asta). In fine. Acum o sa o luam de la capat cu acomodarea, dupa ce trece raceala. Insa sigur si lui o sa-i fie mai usor, pentru ca stie "locul faptei". Mie nici nu mai zic.

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

ANCA in trei ani de zile (de cand m-am logat eu prima oara pe forumul asta) nu stiu daca "am schimbat" 2-3 vorbe cu tine. Si asta nu din lipsa de interes pentru ceea ce spui, ci pentru simplul motiv ca, tocmai, tu avand trei copii acasa, de diferite varste, mi s-a parut ABSOLUT AIUREA sa vin eu sa te contrazic in vreun fel. Asta la capitolul sfaturi.
La ceea ce povestesti exuberant si cu un stil absolut aparte, de fiecare data, am citit cu mare, mare placere. De ce nu ti-am scris, nu stiu. Mea culpa. Uite o chestie de indreptat pe viitor.
Iar ceea ce spui ca gradul tau de toleranta fata de cele care se bateau cu pumnii in piept (e un fel de a spune, da?) ca asa si pe dincolo acum 1-2 ani... te inteleg, pentru ca si eu sunt cam la fel. In general e bine ca omul sa fie lasat sa dea cu capul de sus - cum se spune.

MONN, da'! Funny este ca exact acum ceva zile ma gandeam si eu tot la asta. Atunci cand v-am zis eu de link-ul ala au fost cateva voci vehemente. Eu nici in ziua de azi nu sunt 100% AP. Dar sunt cateva chestii AP pe care le am natural. Si asta incercam sa zic si atunci. Ca mamosheala asta din gashca noastra are un nume. Caci aici suntem o gashca de mamoase, orice s-ar spune!

Cateodata, auzind si primind tot felul de sfaturi "binevoitoare" (asta de-a lungul cresterii de pana acum a lui Calin), singurul mod in care ma "checkuiam" ca sunt ok la cap ERATI VOI. Veneam sa ma verific aici, pe forum, cu voi. Cumva acest lucru m-a ajutat enorm in lunile mele de depresie crunta in anul de dupa nastere. Poate voi nici nu v-ati dat seama, dar mi-ati fost alaturi intr-un mod esential. Atunci cand existau multe presiuni asupra mea. Un singur exemplu, mic, dau: "Lasa copilul in patul lui sa planga pana adoarme. In 5-6 zile se obisnuieste si n-o sa mai planga". Lucru pe care nu l-am facut evident insa asta e doar un exemplu de "reduta" pe care a trebuit sa o cuceresc in lupta cu taica-su, parintii lui, prieteni in cresterea lui Calin.
Asta e genul de verificare de care zic. Caci intram pe forum si citeam ca sunt si alte "anormale" care nu lasa copilul sa urle pana adoarme.

Nu stiu cat de coerenta am fost dar iertata sa fiu caci nu am dormit azi noapte.

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput