Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***346***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

hi! multumesc de link.
timp aaaaaaaaaaaaaammmmmm sa imi pun si in cap. voie nu prea am
iti dai seama ca m-ar tenta un babyexpo ca lu' amaratul asta mic nu i-am luat nici macar un body, nimic nimic...chiar asa...zau. ah hai ca m-am ofticat singura, cred ca intru in kiabi inainte sa il iau pe luk si ii iau si lui ceva ca nu e frumos deloc din partea mea

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

fetele care cautati jucarii, va fi baby expo zilele astea :22-25 septembrie la Polivalenta. gasiti acolo de toate.

Aris, daca nu ai timp sa ajungi gasesti puzzle de lemn pe jucariidinlemn punct com

mama de mic +s28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

hi! multumesc de link.
timp aaaaaaaaaaaaaammmmmm sa imi pun si in cap. voie nu prea am
iti dai seama ca m-ar tenta un babyexpo ca lu' amaratul asta mic nu i-am luat nici macar un body, nimic nimic...chiar asa...zau. ah hai ca m-am ofticat singura, cred ca intru in kiabi inainte sa il iau pe luk si ii iau si lui ceva ca nu e frumos deloc din partea mea
Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

fetele care cautati jucarii, va fi baby expo zilele astea :22-25 septembrie la Polivalenta. gasiti acolo de toate.

Aris, daca nu ai timp sa ajungi gasesti puzzle de lemn pe jucariidinlemn punct com

mama de mic +s28+

poti comanda online de aici:
http:// bodybebe.ro/

Un prieten de-al meu e designerul pentru brandul asta. sunt facute in Romania si sunt facute bine din materiale ok, moi, cu etichete imprimate sa nu zgarie si cusaturi moi. Si nu au rosu pentru fetite si albastru pentru baieti:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Si unde-i cap.nou?

Anca, eu nu-mi amintesc discutiile de pe-aici cand te-a apostrofat cineva ca ai tipat la vero, sau n-am fost eu pe faza?, sau ai simtit tu asa? In fine..., sint suprata foarte tare pe tine ca nu m-ai enumerat printre fanele tale, eu nu numai ca te citesc de fiecare data cu sufletul la gura si cu mare interes si empatie, dar si simt odata cu tine, stiu ce trairi ai, si cateodata mi-am permis "previziuni" asupra lui daddy/arabului. Dar niciodata nu te-am judecat, pentru ca eu iau omul asa cum e, il accept cu toate partile lui si mai laudabile si mai "altfel" ca pe o entitate originala, nu pun eticheta "asta nu face parte din categoria mea..." Pentru mine mai mult conteaza materialul din ce e facut (caracterul omului, sa nu fie las, sa fie onest si corect, sa nu fie perfid etc), decat scoala/cultura/nationalitatea/mentalitatea...

Anaan, felicitari pentru absolvirea doctoratului magna cum laude!!! Iin sfarsit, te poti relaxa si tu
Si Anei e un copil de pomina: singur si din proprie initiativa, neimpins de la spate, a renuntat la pampers si a devenit gradinar Eu cred ca ai avut si tu rolul tau de pedagog - sa vrea el asta, insa nu-ti dai seama Bravo si tot asa inainte!, sa va copleseasca cu realizarile sale marete!

Olga, am vazut pozele cu nunta din Chisinau, mireasa e superba, se pricep rusoaicele la coafura+machiaj, tare mi-ar placea sa particip la o nunta moldoveneasca sa vad obiceiurile "life". Din ce povestea Cristi, eu habar n-am Pacat ca a fost atat de obositor pentru voi si pentru miri, macar ati ramas cu amintiri.
Felicitari pentru baietel!!! Eu am zis din start ca te vad mama de baieti, sincer si eu daca as mai face un bb cred ca tot baiat iese, si nu mi-ar parea rau

Vladimir e bestial ca de obicei Da, Vitamina si cu Vladi ar trebui sa mearga la aceeasi gradi, trupa de soc

Simonapro, cum e in concediu? Luc a ramas acasa cu bunicii? Sigur nu se plictiseste la asa rasfat

Si mie mi-e dor deja de Gaza, si n-a trecut nici macar o saptamana de cand a plecat Azi-noapte am visat ca stateam la taclale cu ea... Iar Ianis nu ma slabeste ca el vrea la Katy, i-am explicat ca ea a plecat departe-departe in tari ploioase si ca mai vine abia la anu' (daca vine), el crede ca la anu' e maine

Andiaroro, nu stiu daca ai povestit, cum a fost in concediu...? Insanatorire grabnica lui Alex sa-i treaca manuta, iar prietena lui m-a spart ca e cool ca-n filme

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Multumesc frumos Aris!
Da, nu prea il supara perspectiva, pentru ca si el a fost crescut asa O sa incerc sa aplic ce-ai zis tu cu latura sensibila, sa stii cum sa-l iei pe barbat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Raportez o noua zi la gradi fara cusur. La sapte jumatate era in picioare(el care nu s-ar trezi dimineata pana la 11), gata de gradinita. La opt si ceva eram acolo, desi doamna zisese sa-l ducem pe la noua. Nu are nicio treaba. L-am lasat acolo, a intrat rapid in program, nici eu nu mai stiu cum sa ma mai minunez (bine, nu exclud vreo jale in saptamanile care vin, dar deocamdata totul este in regula). La zece m-am dus sa-l vad ce face, ca nu mai puteam eu: el n-avea nicio grija, era afara cu copiii si doamna, la un picnic sub castani, n-am indraznit sa stric momentul: l-am vazut, m-am linistit si m-am intors la treaba. La 12 l-a luat tanti, cu mai putin circ de data asta, cred ca s-a prins ca asa-i programul. Mi-a povestit doamna ca a inceput ea sa le spuna o poveste, el s-a ridicat tacticos si a spus ca nu vrea sa asculte,toti copiii i-au urmat exemplul si asa au ajuns sa faca picnic. Sper sa devina putin mai ascultator

Aris, da, pilele sunt un avantaj, analizele pot sa le duc si saptamana viitoare, ca nu-i bai.

Sunt 14 copii inscrisi, dar vin cam sapte-opt in medie, asa ca e numai bine. Mai este o grupa mica in care sunt cinci copii; la joaca merg amandoua grupele impreuna, fiind supravegheati de doua educatoare si doua ingrijitoare, ceea ce mi se pare ok. Conditiile sunt foarte, foarte bune, gradinita a fost renovata radical anul trecut: fiecare grupa are o sala de clasa, o sala de joaca si baie proprie, existand inca o sala foarte mare de joaca (care e si sala de spectacole) pentru toti copiii gradinitei. O sa fac si poze, azi m-am dus echipata, dar am renuntat, maine insa imortalizez momentul!

Ina, ma bucur ca Ian s-a adaptat! Vorba lui Aris, cum am mai sarit noi cu gura sa-l muti de acolo si ce rau am facut!

Novus, ma bucur ca nu esti suparata, maine te sun ca-s ceva mai libera, acum scriu "in soapta" langa copilul care doarme.

Fetele din butoi, ia iesiti voi de acolo...e pacat de copiii aia grozavi pe care ii aveti si de toamna asta frumoasa!

Mergi la inceput

Anul acesta am si clasa de pedagogic cu care o sa merg in practica la gradinita, asa ca o sa-mi vad odrasla live si o sa asist la activitati...sunt curioasa cum va reactiona el, cand ma va vedea intr-o alta postura.

Mergi la inceput

Azi am avut ore cu clasa la care sunt diriginta, o a XII-a, pe care am mostenit-o de la o colega care a plecat in CIC, mi-au facut o surpriza, mi-au adus flori si mi-au scris un mesaj frumos, aflasera ei cumva de doctorat, eu nu i-am pus la curent pe elevii mei, tocmai ca sa nu se agite. Chiar ca m-au emotionat, mai ales ca nu sunt de multa vreme diriginta lor. Dupa ora cu ei, am mers la o alta clasa de-a mea, si acolo am fost asteptata cu flori...am fost rasfatata azi. Cei mai simpatici au fost cei mici de a sasea care mi-au zis ca acum nu mai e nevoie sa mearga la cabinet cand ii doare ceva!( cam asta au inteles ei in legatura cu doctoreala mea).

Acum va pup, incerc sa prind o ora de somn, ca dupa-amiaza mi-au inceput ucenicelile.

Mergi la inceput

Revin, sa va mai zic una soada: m-a sunat azi o mama sa ma roage sa-i iau copilul la meditatii, daca "mai sunt locuri" - m-am simtit ca o institutie!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Revin, sa va mai zic una soada: m-a suanat azi o mama sa ma roage sa-i iau copilul la meditatii, daca "mai sunt locuri" - m-am simtit ca o institutie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ELA eu sunt trecuta prin faza de injuraturi...; pe bune, Ianis nu are cum sa nu repete dupa Dan la un moment dat.Si e taaare aiurea cand mergi in parc printre copii si te trezesti cu el ca injura, nu neaparat de injuratura in sine, dar si mamele se zburatacesc la el, se uita chioras... unele chiar isi iau copii de langa cei care injura. noi ne-am cenzurat complet la injuraturi, la mine aia cu Pi..da ma'tii era la ordinea zilei, dar zisa de mutzu in zbierete pentru copii care-l enervau in parc... ma lua cu lesin!!!!!!!
Explica-i frumos ca e posibil ca Ianis sa sufere din cauza asta (si la gradi, si la joaca in parc), cu siguranta tu o sa fii un pachet de nervi daca-l auzi zicand asa, o sa ti-i versi pe copil... macar incet incet sa se cenzureze.
eu iti spun sincer ca singurele "certuri" pe care le-am avut cu mutzu au fost pe tema asta, pentru ca ma durea pana-n inima cand il auzeam.
abia dupa vreo luna si ceva a inceput sa o rareasca, nu i-am mai dat nici noi asa mare importanta.... mai zice uneori, ne inrosim pana-n varful urechilor.... dar incet incet trece.

Mergi la inceput