Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***346***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Kea, bine ai venit acasa !!! si cum ziceau fetele, lasa-i pe baieti sa-si vada de ale lor !!!

Chatonel, faine pozele dar cam putine !!i-a placut la sot in Romanica ?

Anaan, un extra sa te faci bine repejor !!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Ilinca, pe unde umbli de nu mai dai niciun semn ?

Pisigriiiiii ???!!!

Pisik voi cum mai sunteti ? Ana se simte bine dupa operatie ?

InaPreda voi ce ati facut in wkd ??

Noi de dimineata am fost la un outlet puma si ne-am distrat cu Ada care aducea pe rand cate un pantof sa-l probez, modele care de care mai turbate, cu crampoane sau fara, ce mai radeau vanzatoarele de numa' la comentariile ei

Mergi la inceput

M-am cantarit ca prea imi atarnau niste pantaloni noi pe mine si : am slabit 3 kg gratie evenimentelor din ultima perioada !! sper sa ma pun pe picioare rapid ca numai ce mi-au trecut senzatiile de greata si ametelile , ufff

Mergi la inceput

Denisamada voi ce faceti ??? te-am si sunat dar nimic !!! sunteti bine ??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

pup fetele
baietii mei dorm, eu bantui netu'. am fost la plimbare, mi-am mai achizitionat niste cercelusi maaaari pe care i-am facut bucatele- bucatele acasa si mi-am facut suuuper bijuterii. . cu ocazia asta mi-am facut si pandantiv din serafinitul primit de la Chato... si-mi e drag de nu mai pot. Din pacate nu am gasit nicaieri montura pentru piatra asa mare, deci am improvizat, am pus o picatura de 'picatura".... si arata bestial.
eu m-am linistit cu singura "buba" pe care o aveam legata de plecarea mea: dormitul noaptea; adica mutzu nu voia sub nicio forma sa doarma cu altcineva, oricat ma rugam de el; ei bine, aseara tocmai ma vopsisem si eram la baie sa ma spal cand s-a trezit din somn si a venit sa ma "recupereze", sa ma duc cu el in pat; evident ca a dat doar de cristi, a marait putin, dar s-a dus cu el si a adormit la loc. macar m-am mai linistit putin, ca sincer dupa ce am auzit cum a facut David cand a fost Olguta plecata....
nu stiu cum sa fac cu plecarea; am 2 variante: tren + transport in comun care inseamna 3 autobuze/microbuze pana la moieciu de sus.... sau matizutul din dotare si mult tupeu sa plec singura cu el pana la moieciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

pup fetele
baietii mei dorm, eu bantui netu'. am fost la plimbare, mi-am mai achizitionat niste cercelusi maaaari pe care i-am facut bucatele- bucatele acasa si mi-am facut suuuper bijuterii. . cu ocazia asta mi-am facut si pandantiv din serafinitul primit de la Chato... si-mi e drag de nu mai pot. Din pacate nu am gasit nicaieri montura pentru piatra asa mare, deci am improvizat, am pus o picatura de 'picatura".... si arata bestial.
eu m-am linistit cu singura "buba" pe care o aveam legata de plecarea mea: dormitul noaptea; adica mutzu nu voia sub nicio forma sa doarma cu altcineva, oricat ma rugam de el; ei bine, aseara tocmai ma vopsisem si eram la baie sa ma spal cand s-a trezit din somn si a venit sa ma "recupereze", sa ma duc cu el in pat; evident ca a dat doar de cristi, a marait putin, dar s-a dus cu el si a adormit la loc. macar m-am mai linistit putin, ca sincer dupa ce am auzit cum a facut David cand a fost Olguta plecata....
nu stiu cum sa fac cu plecarea; am 2 variante: tren + transport in comun care inseamna 3 autobuze/microbuze pana la moieciu de sus.... sau matizutul din dotare si mult tupeu sa plec singura cu el pana la moieciu

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
APRILIE 2011

Dar Golful ce are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Bonjourica!Vin si eu intr-o povestioara ca sunt...la servici...
Dau si un cappucino, ca e cam tarziu pentru cafea...

Mergi la inceput

Noroc cu Dyanna ca mi-am amintit de Moeciu si am incarcat si eu putinele pozele de data asta :
http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/

Dyanna, cred ca e mai ok cu masina nu esto legata de ore doar mergi la relaxare
De ce nu ''te cuplezi'' cu careva la drum din cei care mai vin, sigur sunt majoritatea din Buc, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Mi-au plecat baietii sa spele masina.

Deja trebuie sa imi fac o fetita sa am si eu cu cine sa stau ca fetele.

Mai stau putin si ma apuc de treaba (ca parca nu imi vine sa nasc vara:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Dar Golful ce are?

lipsa totala de experienta pe el; la modul: nu m-am urcat inca la volan; bine, nu ca as avea vreo problema, cristi zice ca merg extrem de bine, el mi l-ar da cu toata increderea... dar imi e mie frica sa plec pe serpentine, drum de munte cu ditamai masina (fata de motocelul meu de matiz)

Mergi la inceput