Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***346***
Raspunsuri - Pagina 10
bebe_shtrumf spune:
da impresionant filmuletul...te atinge la corazon oleaka. 
merci ramona o sa-l caut sigur!
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Anaan spune:
Salutare!
Am reusit si eu sa-mi aranjez gatul, asa ca acum iau antibiotice. inca ma simt obosita, doar in pat as sta. ieri a fost ziua lui socru-meu si a trebuit sa mergem, marturisesc ca nu aveam niciun chef, tocmai pentru ca ma simt extenuata si nu am chef de nimeni si nimic.M-a enervat si barbatu-meu, asa ca e evident ca nu-s intr-o pasa prea buna.Acum, lasand la o parte plansul pe umarul vostru, va multumesc mult de tot pentru felicitari
, cuvintele voastre chiar conteaza pentru mine!
Olga, sa stii ca nu-s chiar asa grozava, se poate si mai bine, mai exista o distinctie academica superioara celei pe care am luat-o eu, insa aia este pentru oameni cu adevarat iesiti din comun!oricum, mortala ai fost cu mandria ta de a ma cunoaste...nici nu stii ce mandra sunt eu ca te cunosc, na!Oricum, mamicelile si tot ce e corelat cu ele ma fac sa ma simt mai fericita decat reusitele profesionale( nu zic ca nu-i bine si cu astea, dar copilul e copil).
Am vazut poze faine de tot de la nunta moldoveneasca - Olga, eu nu am vazut nicio batoza pe acolo, cred ca ai vedenii! - si m-au fascinat obiceiurile. De asemenea, am vazut pozele lui Chatonel- vad ca fiica e adaptabila ca maica-sa!
, insa-s nemultumita ca-s prea putine!
Andiaroro, ce patanie urata...insa mi se pare, din ce si cum scrii, ca tu stii sa te organizezi exemplar in situatii de criza.
Aris, poate organizezi niste cursuri pentru sotii ce au nevoie de educatie parentala
...ti-l trimit pachet si pe al meu!
Nu mai stiu, am citit tot, am vrut sa zic multe, dar mintea mi-e vraiste...
olishka spune:
Salutare!!!
Novus bineinteles ca venim in formula completa, cu tot cu Chiti
Poate organizam o excursie si la Alba. Ce zici Anaan, ne arati imprejurimile? 
Chato chiar ca ai facut poze tare frumoase in Romania. Si eu ca si fetele, tot la asta m-am gandit
Izia in lighean este mortala, iar voi toti 3 sunteti tare frumosi. Sper sa te lase cat mai repede spatele, sa puteti si voi sa sarbatoriti marti calumea 
Kea un
mare de incurajare. Povesteste-ne mai multe si despre Keutu2 
Bianca stiam si eu de varianta originala, dar nu m-a deranjat varianta in romana. Eu cred ca este buna o astfel de reclama si pentru poporul roman, sigur le-a deschis la multi ochii, macar un pic.
Aris si eu tanjesc tare mult dupa un vopsit si sper maine sa mi se indeplineasca aceasta dorinta ca de nu o sa intru intr-o depresie totala 
Anaan nu-mi place ca esti trista. Sper sa te faci bine cat mai repede. Multi
caci esti tare draguta.
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
17+
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 dar sa stii ca asta nu inseamna ca nu e originala. totusi cosmote e companie greceasca si directorul de marketing e grec, poate l-a impresionat pe el si a facut varinata pt romania. multe reclame ale lor sunt copii fidele ale celor din grecia. na ies si ei mai ieftin mama de mic +![]() |
Eu nu am zis ca e nasoala. E misto. Pe mine ma enerveaza ca agentia nu a avut nimic de facut. Ma rog, bucatareala lor acolo...s-a creat ce s-a vrut pana la urma!
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui olishka Salutare!!! Bianca stiam si eu de varianta originala, dar nu m-a deranjat varianta in romana. Eu cred ca este buna o astfel de reclama si pentru poporul roman, sigur le-a deschis la multi ochii, macar un pic. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 17+ |
Asta asa e! Desi nu stiu cat le-a deschis ochii, dar impresionati au ramas.
Bianca2503 spune:
Baietii mei se spala ca am fost la gratar. Am iesit la padure si ne-am facut ca porcii, astept sa intru si eu la spalator.
Chatonel, mai vrem poze. Sunteti dementiali!
aris26 spune:
bianca - ce noroc ca aveti spalator..hahhahah...eu astept instalatorul.
olga - pai, gata ai trecut de 15 sapt te poti vopsi fara stres.sapt viitoare daca tot e David la gradi, baga un vopsit.
mai fetelor, barbatii trebuie luati usor si la sentiment, cam ca si copiii. dar trebuie gasita coarda sensibila la fiecare dintre ei. voi ii cunoasteti, voi stiti ce ar putea sa ajunga acolo unde trebuie. dar cred ca important este sa plecam de la a ne pune in locul lor. nici pt ei nu e ushor, mai ales daca copilul are o relatie f stransa cu mama, de multe ori nu isi gasesc locul, rolul, scopul. depinde de noi sa le dam un sens in viata si educatia copiilor. daca noi le facem pe toate si le facem perfect atunci na, ei se dau la o parte si cand le cerem cea mai mica chestie li se pare ca trebuie sa faca un efort uriash. eu mereu am zis ca atunci cand avem o problema trebuie sa o luam de la celalalt capat. de exemplu sa vedem ce gresim noi, chiar daca suntem convinsa ca problema e la ei nu la noi...ei bine nu e asa. mereu problema e undeva la mijloc si cel mai ushor e sa rezolvam ce e in gradina noastra si incet incet trecem la a lor.
eu la mine desi nu mi-a placut sa recunosc am cam vazut ce fac gresit, si e tare greu sa ma privesc din afara si sa vad ca nu sunt deloc corecta de multe ori. ia incercati sa va vedeti pe voi. sunteti corecte? sau va place ca cel mic depinde de voi si ii place sa petreaca mai mult timp cu voi? le faceti voi pe toate? vi se pare ca sunteti suficiente pentru copil?...si alte intrebari de genul asta.
mama de
mic +
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui aris26 bianca - ce noroc ca aveti spalator..hahhahah...eu astept instalatorul. olga - pai, gata ai trecut de 15 sapt te poti vopsi fara stres.sapt viitoare daca tot e David la gradi, baga un vopsit. mai fetelor, barbatii trebuie luati usor si la sentiment, cam ca si copiii. dar trebuie gasita coarda sensibila la fiecare dintre ei. voi ii cunoasteti, voi stiti ce ar putea sa ajunga acolo unde trebuie. dar cred ca important este sa plecam de la a ne pune in locul lor. nici pt ei nu e ushor, mai ales daca copilul are o relatie f stransa cu mama, de multe ori nu isi gasesc locul, rolul, scopul. depinde de noi sa le dam un sens in viata si educatia copiilor. daca noi le facem pe toate si le facem perfect atunci na, ei se dau la o parte si cand le cerem cea mai mica chestie li se pare ca trebuie sa faca un efort uriash. eu mereu am zis ca atunci cand avem o problema trebuie sa o luam de la celalalt capat. de exemplu sa vedem ce gresim noi, chiar daca suntem convinsa ca problema e la ei nu la noi...ei bine nu e asa. mereu problema e undeva la mijloc si cel mai ushor e sa rezolvam ce e in gradina noastra si incet incet trecem la a lor. eu la mine desi nu mi-a placut sa recunosc am cam vazut ce fac gresit, si e tare greu sa ma privesc din afara si sa vad ca nu sunt deloc corecta de multe ori. ia incercati sa va vedeti pe voi. sunteti corecte? sau va place ca cel mic depinde de voi si ii place sa petreaca mai mult timp cu voi? le faceti voi pe toate? vi se pare ca sunteti suficiente pentru copil?...si alte intrebari de genul asta. mama de mic +![]() |
Frumos zici tu acolo.
Io chiar ma minunam acum ce relatie frumoasa de prietenie e intre Robert si Vladimir.
Cand sunt de facut chestii de genul reparta, scule, fotbal,constructii, masini eu tot timpul il trimit pe Vladimir la Robert...ca astea sunte treburi de baieti.
Cand e ceva de curatenie, mancare, desenat (desi aici se baga si Robert) Vladimir este trimis la mine sa il ajut.
Tatii trebuie implicati, ca singuri nu se baga...
Monnvas spune:
KEA, bine ai venit!
Ia in considerare varianta ca cea care se simte tradata sa fii tu si de fapt Keutzu sa fi descoperit un nou partener de... de toate: tati.
Chiar daca ar fi suparat, nu e vina ta, n-a depins de tine, oricum ii trece pana se insoara si oricum trebuia sa existe o first time cand doarme fara tine.
Ai destule pe cap, nu-ti mai face sange rau cu asta. Bucura-te ca tati a fost descoperit si valorizat, iti dai seama ca e sansa lui?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
novus spune:
Hello !!
Abia am culcat-o pe Ada, mai un pic imi lipsea si cred ca izbucneam si eu, nu stiu ce e cu ea, cred ca trece si ea prin transformari de cand cu intarcatul, parca e mai maraita pe de o parte si mai independenta pe de alta parte, e tot un nu vleau !!
; si la mine hormonii inca zburda liberi asa ca mi-e rabdarea cam la limita dar noroc ca ma remontez rapid
; oricum mi-e ciuda ca nu o mai alaptez si gata !!!
Olga, Anaan, si eu deja ma gandeam la o intalneala largita
, trebuie doar sa stabilim detaliile
!!
Andiaroro, da ' stiu ca nu va plictisiti deloc !! mi-ai facut pofta de gogosi 
Aris, mare dreptate ai cu implicatul sotului in toate, si nu numai
; eu de cand am adus-o pe Ada acasa am incercat sa-i gasesc si lui locul in noua formula cu noile indatoriri si zic ca am reusit, nu s-a simtit dat la o parte sau neglijat ba din contra are indatoriri din cele mai grele: baia, spalat la fund dupa kk, taiat unghiile
plus entertaimentul de rigoare ; cred ca si asta ajuta la crearea unei relatii speciale si apropiate tata - fiica/fiu de care e nevoie pt a fi familia completa si fericita, nah ca am filozofat si eu hihihi !! intelegeti voi ce am vrut sa zic
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)