Prietene la bine si la greu - 136
Raspunsuri - Pagina 6
ariadna33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdaz_ina Tot despre Rares: este foarte atent la ce se intampla in jurul lui, iti reaminteste si tie ordinea in care se fac anumite lucruri (daca cumva nu mai respecti ritulalul ) si este foarte "pe faza" sa imite si el ceea ce vede. Mi s-a parut foarte amuzant cand am pus ciorba la foc ce a facut si el pe langa mine: eu am luat o ceapa, a luat si el doua cepe; eu am pus ingredientele in oala, si-a pus si el cepele intr-o cratita; eu am pus oala la fiert cu capac, a schimbat si el cratita aleasa initial cu o oala si capac si a insistat sa ii pun si lui oala cu cepe si capac pe aragaz. Norocul meu ca nu a vut pretentia sa ii dau si lui drumul la foc. rares - clipe in spirala norocului |
vaaaai, m-am tavalit de ras, si sotul ca i-am citit! Magda, Rares al tau e bucatar ca Emi al meu!
ali762000 spune:
Monisam avut noroc ca i-am facut baie ziua intr-amiaza mare si am vazut pe mana (de la cot in sus). Prima data am crezut ca e scama si apoi am vazut ca nu merge si e prins de mana lui. Nu a fost matura a fost pui dar se zice ca si alea sunt purtatoare de microbi. Cred ca numai ce s-a prins de mana nu au fost ore, zile. Am inteles ca la copii trebuie dusi la medic imediat iar la adulti sa ne urmarim daca nu facem febra sau daca nu apar in locul respectiv umflaturi roseata, pete. E nasol si cu petele astea zicea o tanti care a fost muscata de capusa si era infestata ca la ea s-a tot mutat pata. Nici nu vreau sa ma mai gandesc la asa ceva abia astept sa implineasca doi ani sa ii pun bratara contra puricilor.
ariadna33 spune:
lili, interesanta paturica
le-am luat si eu tabla cu magnet dar in cateva zile au demontat-o bucati, iar pixul pe cuvant nu stiu unde au putut sa-l vare, ca nu-l mai gasesc. Dragos are obiceiul sa arunce jucariile mici dupa mobila, le scoate sotul periodic de acolo, acum am cumparat inca doua cosuri textile de jucarii si le arunca acolo, slava Domnului!
Imi pare rau sa aud de copilasii care simt deja efectele intrarii incolectivitate, deranjamente la burtica, voma, mucisori
Laurici, ma bucur ca ai revenit printre noi[pup Stiu cum este dupa o cezariana, cu doi copilasi... eu am experimentat si o usoara depresie, sper sa treci usor peste perioada asta destul de dificila, dar atat de frumoasa
ariadna33 spune:
Ali, iti inteleg panica, capusele transmit borelioza la om (unele), iar boala da paralizie, Doamne fereste! bine ca a iesit negativa analiza! Multa sanatate si m-ai facut sa ma gandesc serios la achizitia unor bratari din cele mentionate de tine, nu stiam ca exista!
ali762000 spune:
Ariadna atentie la bratara se pune numai dupa varsta de doi ani exista si sprei in farmacii dar nu mi se pare asa de practic sa il tot spreiezi de fiecare data cand iesi afara.(sau poate nu e asa, poate am inteles eu gresit). Asa ca in aprilie o sa ii pun la Mihai bratara si bineinteles si mie ca si la mine trag ca mustele la ...lapte.
many_bani spune:
Am vazut si eu aceasta bratara in farmacie intamplator, o sa o cumpar in primavara ptr. tata, el umbla mai mult prin iarba. Se gaseste www.centrofarm.ro/ccA1559532_039X016180/detalii_produs/Bugs-Lock-Bratara-Contra-Tantarilor-Si-Capuselor.html" target="_blank"> si aici
smaranditza spune:
Sunt pe repede inainte pt ca imediat se trezeste printesa.
Am intrat doar sa va spun cat sunt de fericita ca astazi Dumnezeu ni l-a mai dat inca o data pe Timi; i-a mai dat inca o data viata.
Dar, sa incep cu inceputul: vine sotul de la lucru, echipam copiii si iesim afara (un control pt Teodora la medic si apoi ceva cumparaturi). In curte, vecinul ii da sotului un surub mai lung ce a vazut ca a cazut ieri de la bicicleta lui Timi. Pt. ca eram deja in intarzaiere si Timi super mofturos, i-am spus sotului sa-i lase lui Tim surubul sa se joace, ca oricum era prea lung ca sa-l inghita sau sa prezinte vreun pericol.
Intram la medic toti 4, eu intreb de exercitii de masaj, el spune ca nu e nevoie, sa facem doar ce ne-a spus el, noi o tinem pe-a noastra...in fine...ne-am incins la discutii si demonstratii si l-am scapat pe Timi din ochi. Deodata...auzim un urlet puternic, de groaza. Timi bagase surubul in priza si s-a curentat!!!
Atat de socata am fost, ca nu mai tin minte nimic ce mi-a spus medicul dupa aia. Dar nimic. Efectiv parca nu mai auzeam...vreo juma de ora am tremurat intruna si nu=mi venea sa cred ca Timi e VIU, e langa mine. Nu am cuvinte sa-I multumesc lui Dumnezeu ca l-a pazit si l-a lasat in viata.
IN casa avem securizate toate prizele. Maine va cumpara sotul inca un set de capacele din alea, ca sa avem cand mergem in vizita in case nesecurizate. Iar la medici in cabinete vom fi cu ochii pe el ca pe butelie.
toate fetele si mai ales fulgusorii bolnaviori!
PS: Ali, medicul ti-a spus ca nu a fost capusa matura? I-au scos-o? sau nu apucase sa intre deloc? Nu vreau sa te sperii, dar am citit lucruri absolut groaznice despre boala Lyme (provocata de muscatura capusei). Bine ca au iesit analizele ok.
Ce stii de bratarile alea? Daca se poarta la mana protejeaza tot corpul? Ma refer mai ales la picioare -care sunt mai expuse oarecum, fiind in iarba...etc...
Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui smaranditza Timi bagase surubul in priza si s-a curentat!!! |
Bine ca s-a terminat cu bine !
rares - clipe in spirala norocului
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui ariadna33 Magda, Rares al tau e bucatar ca Emi al meu! |
Eu zic ca merge sa deschidem un club de profil.
rares - clipe in spirala norocului