Prietene la bine si la greu - 136

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La multi ani frumosi si fericiti, Andre!

Monica, ce rau imi pare ca te "pierdem" din gasca noastra.... Stiu ca nu ti-e usor sa te gandesti,dar sunt sigura ca te vei acomoda repede si,cel mai important lucru, tati va fi cu voi tot timpul.
Ehhee,si o sa te duci la intalniri cu bucurestencele noastre,in parcurile frumos amenajate!

Am citit cam in graba,imi cer scuze, dar nu prea mai tin minte ce s-a vorbit
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

La multi ani Andre sa fii sanatoasa si sa ai parte de impliniri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

La multi ani ANDRE!!![s]
sa fii fericita si sa ai un an frumos langa cei dragi ai tai!

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

La multi ani, ANDRE !

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

La Multi Ani, Andre! Sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii! Ce mai face Chiara?

Gabi, interesanta carticica cu magneti, ai cumparat-o de pe net sau din librarie? Ai mei se joaca cu orice numai cu plusuri nu, toate plusurile zac intr-un sac neatinse, nici macar nu le scot sa le imprastie prin casa... si intr-adevar vine vremea rece si vor avea nevoie de ocupatie in casa, noi toata vara am stat pe la curte si s-au jucat afara, dar la iarna va fi destul de greu sa-si consume energia... Eu acuarele inca nu am curaj sa le dau, ca mi-au mazgalit toti peretii cu creioanele, ba le mai vine si ideea sa si le bage prin nas si in urechi Dar plastelina cred ca le iau. Cu creta au mazgalit la curte dupa pofta inimii, iar de sortat au sortat la greu pietricele rotunde, le-au bagat in sticle, le-au pus capac, apoi iar le-au scos, si tot asa. Se mai jucau cu apa in galetusa, puneau cu lingurita apa din galetusa in stropitoare, sau si-o varsau pe ei. Ca la mare de piscinuta gonflabila nu s-au apropiat, in schimb la curte daca gasesc cumva o albie cu apa in ea, se baga cu totul acolo, imbracati. Se uita pe carticele, le plimba prin casa, cu masinute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neata?
? ?

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Ava, cartile le-am luat din libraie. Mie imi scrie Eva cu creta pe pereti si gresie,dar i-am dat si burete sa stearga...mai nasol cu urmele de la creioanele cerate ca nu ies asa usor...
Acuarelele inca nu le-am inceput... acum ne jucam cu plastilina... invatam sa folosim cutitul si furculita tot taind la bilutele de plastilina din farfuriute....Asa pt ca ne-am saturat sa o tot intindem pe covor . Si mai facem cu ea si prajiturele....folosim formele de la cub pt a o decupa divers... bile singuri nu vor inca sa faca...

vara asta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
neata?
? ?

Am vazut poze frumoase de la mare si poze cu pitic voinic la 22 luni !

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Buna fetelor!
Va mai aduceti aminte de noi? Am avut o vara cam zbuciumata.Nici nu stiu cu ce sa incep si sa scriu cat mai putin ca sa nu va plictisesc cu povestile mele. In prima luna am avut eu de tras cu o operatie de la masea, am fost umflata, vanata, durere, etc. am tinut la gheata pe fata cat nu am tinut toata viata mea.In a doua luna a fost Mihai ma refer la muscatura de capusa nu va povestesc ce spaima si prin ce clipe am trecut, doctorita lui mi-a dat antibitice imediat 5 zile si dupa 6 saptamani de la muscatura am fost la recoltare de sange. Aici la recoltare de sange doamnele ce sa spun """ dragute""" si mi le-au chinuit pe saracul de plangea si era vanat la fata cum zbiera si se zbatea, ele cum nu au gasit la maini venele faceau experiment pe el cica pe aici trebuie sa fie vena sau pe acolo , ziceau luam ca in facultate pe pipait venele sau ghicit venele. Dar cum l-au tot intepat de vreo 20 de ori (si nu exagerez)si vena ioc sau gandit ele stai sa chemam noi din spital pe o asistenta de la copii.Vine aia si se apuca si aia sa il intepe de cateva ori in maini sa gaseasca venea dupa care ii vine in sfarsit ideea stralucita stai sa vedem la picior. Bineinteles ca gaseste automat vena si tasneste la sange ca pe Dunare. Pe cand sa eticheteze sticlele unde nu ii cu numele copilului nicaeri intreaba doamnele de acolo pe tipa care facea etichetele ca unde sunt, la care ea vine si ma intreaba: dar la copil ii faceti? Am crezut ca dvs. Eu am zis asa: pai d-na in bilet scrie la cine . La care ea zice asa: Pai trebuia sa imi spuneti ca eu nu am vreme toata ziua sa citesc biletele tuturor.. Nu am vrut sa ma cert cu ea dar de ce naiba ii pusa acolo? Vii sa faci pentru una si iti fac altceva, sau trebuia sa ii spun exact si tipul de analiza?
Eeeeehheei si cu stres de vreo 3 saptamani ca atat a durat pana mi-a venit raspunsul (adica azi) suntem bine rezultat negativ.
Oricum de la anul din aprilie am sa ii pun automat bratara contra capuselor ca am vorbit la farmacie si exista bratara si sprei contra capuselor dar la copii ii voie numai de la 2 ani in sus.

Spun si eu felicitari fetelor care au nascut sa va creasca copii sanatosi si frumosi.

Despre Mihai ce sa va spun nu vrea olita, nu vrea periuta de dinti, nu mai vrea sa il schimb de scutec si de haine ne chinuim toata ziua el plange eu toata uda in spate, suntem in perioada negativista. De vorbim vorbim dar mai putin de recunoscut recunoaste daca incep eu cuvantul el termina...a si stim vocalele eu incep a si el zice e,i,o,u si la sfarsit zice ouuuu cum si-a dat el seama ca e oul nu stiu.De mancat cu lingurita nu prea ne iese dar nu renuntam
Ok va mai scriu mai incolo ca m-am intins cu o ditamai placinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Vrea cineva un supliment de ?

Dupa ce m-am laudat cu o noapte dormita integral a urmat azinoapte, cand al meu copilas a avut chef de joaca, si uite asa de pe la vreo 3:30 pana la 6 m-am chinuit sa-l culc. S-a jucat cu masinutele, a papat pufuleti, baut apa si ceai, plimbat prin casa, toate astea pe intuneric ca n-am vrut sa aprind becul.

Ali, bine ai revenit. Deci Mihai al tau, este in ton cu moda/ varsta celorlalti fulgusori. Imi pare rau ca ati tras atatea vara asta.

Ariadna, si Andrei este mai interesat sa isi bage creioanele prin urechi, gura, nas, asa ca pentru moment le-am pus la pastrare in dulap. Pentru scris/mazgalit are o tablita din aia cu magnet. Adevarul este ca la tara nu are nevoie de nici o jucarie, isi poate gasi o gramada de ocupatii.

O dupa masa frumoasa tuturor! S-a trezit piticul.........

Mergi la inceput