Prietene la bine si la greu - 136

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

La multi ani scumpa noastra Andre!!!! Sa fii iubita tare, norocoasa si fericita alaturi de cei dragi tie .

Mami fericita de Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Spun si cu intarziere LA MULT ANI CORY!!!!!

Mami fericita de Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

ANDRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Cory( cu mare intarziere)

Andre
Sa fiti sanatoase fi fericite cu puii si familiile voastre alaturi mereu

[pufuleti veverite][pufuleti veverite][pufuleti veverite]

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 34+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

La multi ani, Andre! Si mai treci pe la noi, ca sunt dornica de noutati despre Chiara, dar si de ponturi de eficienta. Cum mai esti?

Intrebare: Ana are o stare de febra-subfebra ciudata si sinusoidala. Ba are 38,5-38,7, ba coboara la 37,8 - si asta fara sa ii dau nimic, niciun antitermic. De mancat refuza cu desavarsire (asta ca sa puna capac unei veri intregi de greva foamei...) si are o stare ba vesela, ba plangacioasa. Voi v-ati confruntat pana acum cu astfel de simptome? febra asta care ba e, ba nu e imi da de gandit. Merci.

Smara, vad ca la ambele picioruse unghiul alfa e micut, sub 62 de grade. Dar asta la noi s-a rezolvat cu exercitii doar. Sa intrebi neaparat. Tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

La multi ani, Andre!!!
Hai pe la noi si mai povesteste de voi, ca ne e dor de postarile de la Italica!! [pufuleti]

Strumfy, cum a fost la eco?? sau ai zis si eu nu am cetit?? Totul bine, samburel sau samburica?
ps. tot zic sa iti multumesc ca m-ai sunat saptamana trecuta, dormeau piticii si nu am apucat sa iti raspund

Ionela, vezi sa nu patesti ca si colega mea de rezerva de la spital, primul l-a nascut prematur la 36 saptamani(baiat) si acum la a doua sarcina avea 39 spre 40 saptamani si fetita nici nu dadea semne sa iasa. Iar ea saraca a facut ture spital, si enspe internari dupa saptamana 36 de frica sa nu nasca iar devreme..si iote ca bb2 nu se grabea deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Dozz, nu or fi de vina ceva dintzoci pt temperatura Anei? altceva nu imi trece prin cap, sau poate o incearca vreo raceala..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Licu, cred ca as fi in stare de soc sa trec de 38 sapt. Prea e trasa la indigo sarcina asta. Pana si pozele de la eco sunt identice. Dimensiunile su aprox aceleasi. Forma capului e identica si e si asta buzat ca Mihnea. Eu sper sa ajung la 37 , dar nu m-ar mira o secunda sa nasc fix la 37.
Acum, la drept vorbind, m-as bucura mult sa trec de 38 dar sa nu vad niciun 4 pe nicaieri: nici la sapatamani nici la kg ca mor de inima

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 34+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

si noi,aka Dragos, s-a trezit ieri dupa somnul de pranz cu febra 39...un oaresce nas infundat, dar oricum nu ne trecuse defitiv prima raceala, asa ca nu stiu daca sunt legate.Am luat Panadol, tot stagnam acum pe la 38.2-38.3....parca si nasul e un pic mai fornait ca ieri ... salivam la greu.Habar nu am ce e: viroza sau canini,ca salivam la greu, rontaim biberonul nonstop...astept si alte semne....

Fulgusorii vostri cu ce se mai "joaca" in casa? Mucosilor le-am luat ieri plastilina si acuarele de mana. Deocamdata le-am dat doar plastilina...asa o fata scarbita a facut Dragos la primul contact cu plastilina,de credeam ca varsa pe loc . Intre timp s-au obisnuit cu ea, Eva are tendinta de a o gusta, Dragos o faramiteaza...
Acuarelele inca nu le-am testat,am luat azi blocdedesn si pensule (prematur). Stie cineva e unde pot gasi buretei speciali pt pictat (din cei cu forme diverse,care se aplica precum o stampila?)
Cum incastrul ne place si nu prea,am luat niste www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=16&action=view_product&productID=6606&category=06" target="_blank">carticele cu magneti de la Teora,pe acelasi principiu (lipesti figurina pe umbra sa) si e mult mai atragator pt ei.....si doua carti cu www.teopiticot.ro/catalogue.html" target="_blank">animale care au devenit preferatele lor (nici macar nu au incercat sa le rupa,le cara dupa ei si povestesc....)
In rest clasicele puzzle, Lego, piramide,sortatoare...masinute si muzica de dans

vara asta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Salutare,

Andre

Dozz, imi pare rau de starea Anei. Nu stiu ce sa spun, sper sa treaca repede.

Licu, ma bucur sa te "vad". Cum te descurci? Mama ta mai este la tine?

Gabitza, majoritatea jucariilor lui Andrei sunt masinute: de politie, autobuze, tractoare, tiruri etc. Mai nou se joaca destul de mult cu acestea. De lego nu se prea atinge, ii place doar sa-l imprastie prin casa. Am colectia de carti pentru copii de la Adevarul si ii place sa-i citesc din ele. Mai am si "Primele mele animale", in care se uita destul de mult singurel. Mai am si alte jucarii, dar pentru ca nu i se par interesante, nu prea le-am scos din dulap. Le mai rotesc din cand in cand. Am o gramada de plusuri pe care la fel, ii place sa le imprastie prin casa, dar pe astea le si aduna.
Am adunat si spalat niste monede, pe care i le-am pus intr-o cutiuta metalica, are ceva ocupatie si cu asta, pana ii imprastie si aduna la loc. Nu prea am nimic interesant.
Mi se par foarte interesante carticelele de la Teora cu magneti, am sa ii caut si eu.

Azinoapte am fost la o nunta, asa ca azi sunt varza.

O dupa-masa placuta sa aveti!

Mergi la inceput