Prietene la bine si la greu - 136
Raspunsuri - Pagina 19
dymomo77 spune:
In funtie de locul unde masori temperatura valorile sunt usor diferite. Pediatrul lui Danut mi-a zis ca auricular(cum ii masor eu) se considera temperatura si e nevoie de antitermic de la 38.5. Era un site cu temperaturile normale in functie de metoda folosita.
Ancutza_Bro spune:
neatza...mai, ce fete harnice...ati scris 6 pagini in 2 zile
Ramonika felicitari pt bebe2, asa ma bucur, chiar daca v-a luat prin surprindere, stiu sigur ca va doreati copilul asta mult de tot...asa ca aveti timp 9 luni sa va obisnuiti cu ideea ca acum chiar vine un fratior sau o surioara pt Sandra
eu temperatura nu i-am mai luat-o demult tare, nu am avut prilej...oricum, daca a mai avut stari subfebrile am aproximat prin simpla atingere...oare la incheietura piciorului nu merge mai bine? eu parca asa am vazut doctorita ca facea la copilasii veniti la cabinet
Lavi daca nu iti place Ioan, poti sa-i pui Ionut...eu stiu destule persoane "mature" la care se potriveste bine si diminutivul numelui
Many am bagat si eu 2 poze, astept sa apara in album, apoi te invit la votat
ce face Firicel?
Gabitza ce tare e Eva cu luatul temperaturii , imi pare rau ca sunteti in greva foamei, ai incercat sa le oferi doua feluri deodata si sa-i pui sa aleaga ei ce vor sa manance? poate daca e decizia lor nu mai refuza sa pape
cu intarziere pt Alexa mamica de Maisaa
Licu' si Ramonik sunt mai bine acum, multumesc
cresa deocamdata merge bine, am observat insa o chestie...daca se trezeste la 7 si mai sta cu noi prin casa are o atitudine mult mai cooperanta decat daca se trezeste la 8-8 si ceva, o imbrac repede si fugim la cresa, fara sa apuce mititica sa se dumireasca pe ce lume e
Ionela eu tare cred ca Tudor o sa stea la caldurica pana aproape de termen... daaarr, am o presimtire ca va fi totusi balanta ...sa stii ca si barbatii balanta sunt ok, garantez eu cu una bucata sot aproape-perfect-balanta
Simina cred ca multe dintre noi stiu ce inseamna sa-ti doresti 15 min libere intr-o zi ...de-acum Maya e fetita mare, acusi intra in colectivitate si o sa ajungi ca mine in prima zi de cresa...dupa ce am lasat-o acolo m-am intrebat: "bun, si eu acum ce fac?"
pup pe toata lumea, revin...
dymomo77 spune:
Ramonika vroiam sa iti spun de ieri sa nu te stresezi deloc referitor la ce vor spune cei de la serviciu despre bb2. Eu una am facut greseala asta la Danut si m-a costat scump... iminenta de avort. Seful meu era un tip la 55 de ani si avea o fiica casatorita de la care astepta cu disperare un nepot si era permanent in cautare de medici si tratamente. Eu lucram cu el de un an si jumatate si totul mergea perfect si speram ca detasarea mea sa devina definitiva la primul post nou aparut. Cand l-am anuntat ca sunt insarcinata(si stia ca imi doresc enorm acest lucru si ma chinui de ceva ani) s-a aratat entuziasmat insa pe la 4 luni de sarcina(cand s-a eliberat un post) mi-a dat initial de inteles ca va fi postul meu, ca e multumit de ce fac si totul va fi ok. Pe 15 mai(de ziua mea) s-a eliberat postul si el mi-a dat de inteles ca va fi al meu iar pe 21 era deja ocupat de altcineva. Tot pe 21 seara m-am internat cu contractii pentru ca am facut prostia sa plang pt idiotenia aia de post. Asa ca acum daca malabsorbtia si intoleranta de care sufera Danut(plus celelalte) e pe lista bolilor pentru care se poate solicita prelungirea CIC(stiu medicii mai bine decat noi de ce) o voi face. Copilul meu e pe primul in viata mea si vreau sa ramana asa. In concluzie cel mai bine este sa nu iti pese de ce vor spune cei de la job. E familia ta si Ruxi si bebe mic sunt cei mai importanti oameni din viata ta.
laviniablaga spune:
Ancutza intr-adevar Ionut suna mai bine ca Ion sau Ionel......nu stiu de ce am o obsesie in legatura cu numele...as vrea sa nu fie copilul complexat mai tarziu...
LiviaG spune:
Va salut! Numele meu este Livia, sunt o mamica de fulgusor din aceeasi generatie cu ai vostri, dar care a preferat sa citeasca si sa stea mereu in umbra, fara sa scrie. Acum mi-am luat inima in dinti si va trimit acest mesaj.
Am un baietel, pe nume Janisz, care implineste doi anisori la sfarsitul lunii octombrie, si pe la jumatatea lunii noiembrie urmeaza sa se mareasca familia noastra cu inca un membru, o fetita.
Am tot citit ca va preocupa temperatura si ma gandeam ca v-ar fi utila informatia din acest articol http://w w w.parinti.c om/modules.ph p?name=News&file=print&sid=15 2(eliminati spatiile de la www, com, php si 152
Probabil mesajul meu va aparea mai tarziu, pentru ca stiu ca e moderat! Asa ca va urez tuturor un w.e. placut si sper sa mai avem ocazia sa povestim
gabitza35 spune:
Ancutz.... dar au nu 2 feluri la alegere, ci tot ce e comestibil in frigider....toate insirate si oferite,doar doar(supa,felul doi, iaurt, gem, biscuiti, cereale,branza topita uneori,banana si tot asa) Nimic nu e bun.
Azi Eva a acceptat piure de cartofi (este singura chestie care uneori mai mergela ea) ,acolo cateva linguri,Dragos nimic( a muscat dintr-un triunghi de branza topita-motul si o muscatura de paine). Le-am facut lapte la culcare ca nu mai stiu ce sa le fac(pana acum ii totlasam asa pana la urmatoareamasa in speranta unui oaresce apetit... nici vorba) Dimineata am reusit sa colectez pipi de la Dragos (era mai simplu ) ..luni incerc si la Eva....sa vedem rezultatele, daca nu au nimik, probabil vom lua o vitamina ceva (faza doar cu vit C nu a avut niciun rezultat, am golit deja un flacon....)
vara asta :)
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Adica am incercat sa aflu cat inseamna de fapt 39-le ala din fund si mi-a fost greu... In fine, l-am aproximat la 38 si gata . |
mie mi-a spus pedi ca 39 in fundulet inseamna o temp de 38,5. deci se scade 0,5 din ce arata termometrul.
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui gabitza35 Ancutz.... dar au nu 2 feluri la alegere, ci tot ce e comestibil in frigider....toate insirate si oferite,doar doar(supa,felul doi, iaurt, gem, biscuiti, cereale,branza topita uneori,banana si tot asa) Nimic nu e bun. Azi Eva a acceptat piure de cartofi (este singura chestie care uneori mai mergela ea) ,acolo cateva linguri,Dragos nimic( a muscat dintr-un triunghi de branza topita-motul si o muscatura de paine). Le-am facut lapte la culcare ca nu mai stiu ce sa le fac(pana acum ii totlasam asa pana la urmatoareamasa in speranta unui oaresce apetit... nici vorba) Dimineata am reusit sa colectez pipi de la Dragos (era mai simplu ) ..luni incerc si la Eva....sa vedem rezultatele, daca nu au nimik, probabil vom lua o vitamina ceva (faza doar cu vit C nu a avut niciun rezultat, am golit deja un flacon....) mami de gemenasi vara asta :) |
pai tocmai asta e si ideea ... sa nu aiba tot frigiderul la dispozitie, ci doar doua feluri din care sa aleaga unul, cel pe care il prefera
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui laviniablaga Ancutza intr-adevar Ionut suna mai bine ca Ion sau Ionel......nu stiu de ce am o obsesie in legatura cu numele...as vrea sa nu fie copilul complexat mai tarziu... Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat! (Lev Nicolaevici Tolstoi) |
nu suna rau Blaga Serban Ionut, nu?
gabitza35 spune:
ancutza,inteleg ce spui,s-a incercat....2 feluri sau nimic,au ales nimic
Si nu au simultan tot frigderul la disozitie,le mai scot cate ceva pe masura ce resping precedentele.....
vara asta :)