Prietene la bine si la greu - 136
Raspunsuri - Pagina 20
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza35 ancutza,inteleg ce spui,s-a incercat....2 feluri sau nimic,au ales nimic Si nu au simultan tot frigderul la disozitie,le mai scot cate ceva pe masura ce resping precedentele..... mami de gemenasi vara asta :) |
am inteles acum, nu stiu ce sfat miraculos sa-ti dau
miany75 spune:
salutare!!
monis eu de asta-primavara nu am mai avut motive sa-i masor temperatura...acu ,vreo 2 zile mi s-a parut ca e calda fruntea si am recurs la metoda clasica,adica axilar...si eu stiam ca se scade 0.5 grade din cea masurata rectal...
dana mie mi s-a parut in neregula faptul ca i se umfla tot glandul,initial si lui david al meu i se umfla doar capsorul...sunt putin confuza acum vizavi de treaba asta...si chiar nu stiu cum sa actionez in continuare...
ancutza si prietena mea care si-a dus puiul la gradi zicea ca o incearca aceleasi sentimente..in prima zi de cresa n-a fost in stare sa faca nimik...o citez " am timp berechet la dispozitie si nu stiu ce sa fac cu el..parca faceam mai multe cand era A. acasa"...
gabitza si david e mofturos la mancare si cere ba una,ba alta...il pun sa aleaga intre 2 chestii..daca nu vrea nimik ,ramane asa...mai facem o incercare dupa un timp oarecare si daca nici atunci nu vrea....asta e...dar,de obicei mananca ...am observat ca daca ii dau mai multe variante (nu doua) mai mult se joaca,decat mananca...
Lavi are dreptate Ancutza,suna bine combinatia...
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Ramonika felicitari si sarcina usoara!!!
Am citit tot aseara..dar abia acu am reusit sa intru...si am uitat ce mai aveam de zis...
Mami fericita de strumfita si 15+ cu motzata
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui LiviaG Va salut! Numele meu este Livia, sunt o mamica de fulgusor din aceeasi generatie cu ai vostri, dar care a preferat sa citeasca si sa stea mereu in umbra, fara sa scrie. Acum mi-am luat inima in dinti si va trimit acest mesaj. Am un baietel, pe nume Janisz, care implineste doi anisori la sfarsitul lunii octombrie, si pe la jumatatea lunii noiembrie urmeaza sa se mareasca familia noastra cu inca un membru, o fetita. Am tot citit ca va preocupa temperatura si ma gandeam ca v-ar fi utila informatia din acest articol http://w w w.parinti.c om/modules.ph p?name=News&file=print&sid=15 2(eliminati spatiile de la www, com, php si 152 Probabil mesajul meu va aparea mai tarziu, pentru ca stiu ca e moderat! Asa ca va urez tuturor un w.e. placut si sper sa mai avem ocazia sa povestim Mama in actiune! |
Bun Venit!
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 35+ cu Tudor
many_bani spune:
citat din mesajul lui LiviaG Va salut! Numele meu este Livia, sunt o mamica de fulgusor din aceeasi generatie cu ai vostri, dar care a preferat sa citeasca si sa stea mereu in umbra, fara sa scrie. Acum mi-am luat inima in dinti si va trimit acest mesaj. Am un baietel, pe nume Janisz, care implineste doi anisori la sfarsitul lunii octombrie, si pe la jumatatea lunii noiembrie urmeaza sa se mareasca familia noastra cu inca un membru, o fetita. Am tot citit ca va preocupa temperatura si ma gandeam ca v-ar fi utila informatia din acest articol http://w w w.parinti.c om/modules.ph p?name=News&file=print&sid=15 2(eliminati spatiile de la www, com, php si 152 Probabil mesajul meu va aparea mai tarziu, pentru ca stiu ca e moderat! Asa ca va urez tuturor un w.e. placut si sper sa mai avem ocazia sa povestim Mama in actiune! |
Bine ai venit si sa dea DD sa ai o nastere usoara si bb sanatos.
Cu curaj sa scrii vreo 10-12 mesaje ca sa scapi de moderare iar noi sa putem sa te citim in timp real.
Ancutza_Bro spune:
salut Livia...hai, ca daca zici ca ai citit din umbra stii totul despre noi...in 10 mesaje tre' sa stim si noi totul despre tine
laurairina13 spune:
Hehe, vaz ca ti-au facut fetili deja primirea, bine ai venit la noi la povesti Livia!! Vad ca si voi ati avut curaj sa va bagati la bb2, o sa vezi ce frumos e!!
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui dymomo77 Asa ca acum daca malabsorbtia si intoleranta de care sufera Danut(plus celelalte) e pe lista bolilor pentru care se poate solicita prelungirea CIC(stiu medicii mai bine decat noi de ce) o voi face. Copilul meu e pe primul in viata mea si vreau sa ramana asa. |
rares - clipe in spirala norocului