Prietene la bine si la greu - 136

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza
Citat:
citat din mesajul lui monis5
Pranzul in continuare e ca si inexistent cu exceptia borcanelului cu curcan de la Nestle (i-am luat de 2 ori saptamana asta in disperare, pe ala de pui sau vita il scuipa ca si pe mancarea mea

Si eu folosesc borcanelul cu curcan, orez si legume pt juniori de la Nestle, in caz de forta majora. De obicei, am cateva in camara just in case. de multe ori m-au scos din incurcatura.

Pe acesta il bifeaza si Rares uneori, cele cu vita sau care contin mazare nu se accepta. Mai accepta de la Hipp ceva cu taietei si pui/curcan... nu mai stiu... Eu sunt multumita daca accepta si genul asta de hrana... adesea nici de asta nu am parte.
Daca tot am deschis subiectul, il mai laud pentru fructe (a schimbat ciresele de asta vara cu strugurii) si pentru supa/ciorba din care mai binevoieste uneori sa manace cateva lingurite.

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

La noi borcanelele au iesit total din schema dupa ce de doua ori mi-a facut scaune proaste si ultima data a si vomat in jet prin toate paturile si totul mirosea exact ca borcanelul. Lui ii placeau si le tolera bine asa ca le mai foloseam cand eram plecati sau cum a fost ultima data la intoarcerea din concediu. Ceva din ele nu ii mai prieste... Prima data am dat vina pe o para dar a doua oara a fost calr de la ce.
Magda e bine ca s-a inchis. La noi inca monitorizam. As vrea sa merg si la un alt cardiolog ca cel la care am mers pana acum are peste 70 de ani si imi pare ca e cam depasit. Dupa spuse e cel mai bun din Iasi dar daca mai are sotul ore la Tg Mures sau reusim sa ajungem la nasii lui Danut la Viena as mai inceca un eco-cord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

of, n-apuc si eu sa mai raspund ca la carte ca-s rupta, dar multumesc de raspunsuri. Intreb pentru ca eu am luat mereu rectal si acum devine dificil si mai putin placut, dar la axila parca nu iese bine... in ureche la fel... Adica am incercat sa aflu cat inseamna de fapt 39-le ala din fund si mi-a fost greu... In fine, l-am aproximat la 38 si gata . Dar ca Magda, desi nu as fi crezut, stiu la mana cand are febra... are funtea fierbinte intr-un fel anume si trunchiul si talpile si palmele. Treaba e ca nu stiu cum e la febra mai mare, ca sa-mi dau seama fara termometru, dar nici ca vreau sa aflu

nb tuturor!!

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

multumesc pt urari
felicitari strumfy pt fetita
felicitari ramonik pt bb2
pup u all
cinste cu sucuri de fructe..bere de ghimbir si multe feluri de prajituri libaneze

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

sara buna tuuror

La multi ani Alexa ,felicitari Ramonika pt liniute !
Pana nu ma afund total in butoi,raspund si eu din aduceri aminte :
Temperatura o luam rectal,fara probleme,chiar la cerere;adica nu pot sa-i iau doar lui Dragos ca in secunda doi e si Eva intinsa pe canapea,trage de scutec si incearca sa-si ia singura temperatura din locul cu pricina.Acelasi lucru e valabil la orice actiune e care o desfasor cu Dragos,de la taiatul unghiilor pana la aspirat mucii (chiar daca nu are trebuie sa-i dau un pic cu aspiratorul pe lanas).
Pana nu demult,cel mult o saptamana,puteam sa car un sac de jucarii in parc,nici nu se uitau la ele (ocupati fiind cu turul tricicletelor si probatul tuturor lopatelelor din zona,identice,de altfel,cu ale lor). Cam de o saptamana,cum ajungem in parcul de cartier,la nisip, Eva se posteaza langa jucariile ei si nu mai pleaca ,rar le mai da si doar cui vrea ea,dar nu are nicio problema in a lua de la altii.
De batut nu ne batem cu copiii,dar mai disputam cateo jucarie...mai ales la nivel sonor.... tipa

Noi tot in greva (nici macr borcanele nu acceptam) absolut nimic nu e bun... ma apuca depresia la fiecare masa cand am tot frigiderul pus pe tava si ei urla si imping castroanele. Bineinteles ca nu am reusit sa colectez nicio picatura de pipi de la niciunul. Dragos a racit din nou,mucii curg pana la barba, noaptea trecuta abia respira...
Nu am luat nicio hotarare cu privire la ce vom face cu ei din decembrie (nici eu nu-mi mai prelungesc CIC-ul....) o pasa tare proasta...

Ava,l-am vazut pe Emi in actiunea "tza-tza".... se ratoia de zor la un copil ce se suise pe tricicleta lui....un scump

vara asta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

neatza!

va servesc eu cu o !

Ramonik data probabila a nasterii, la ultima masuratoare a iesit
27 octombrie, chiar data nasterii lui Rares, dar sigur va fi mai devreme ca nu ma vad eu ducand o sarcina pana la capat, adica 40s, tinanad cont ca si Rares s-a nascut la 38 de saptamani. La nume inca nu ne-am hotarat. Ne tot contrazicem....Luci vrea sa ii punem si Ion(ca pe tata`so) dar mie nu imi place de nici o culoare...asa ca il amenint ca daca el vrea Ion, eu ii pun Vasile...si il condamnam definitiv pe bietul copil...in fine...mie mi-ar placea sa il cheme Serban. Dar vom vedea...pana la urma ne vom hotari.

Cu privire la luatul temperaturii...la noi nu mai merge de mult faza cu rectalul....asa ca a trebuit sa achizitionez un termometru din ala mai destept, care citeste temperatura frontal, doar la apropiere de fruntea copilului....

In legatura cu subiectul "impartitul jucariilor cu ale altor copii" am avut noroc cumva ca in Irlanda a fost la cresa de mai micut, si a invatat acolo ce inseamna sa imparta....Cred ca a luat si ceva bobarnace de la copiii mai mari, fiindca avea tendinta de a lovi, dar dupa cresa s-a dezvatat!

Va salut pe toate si va pupez! O samata frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

neatza!

Luci vrea sa ii punem si Ion(ca pe tata`so) dar mie nu imi place de nici o culoare...asa ca il amenint ca daca el vrea Ion, eu ii pun Vasile...si il condamnam definitiv pe bietul copil...in fine...mie mi-ar placea sa il cheme Serban. Dar vom vedea...pana la urma ne vom hotari.

Ma bag si eu in seama , botezati copilul Serban Ioan si toata lumea este fericita. Daca imi amintesc bine si Rares are nume de la bunicul matern, nu?

Si buna dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Nu se baga nimeni la concursul de poze? Am chef de votat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Da, dar cu numele de Cristian a fost de acord toata lumea! Oricum, pana la urma o sa il cheme si Ioan, ca stiu cat de important este pentru Luci lucrul asta.

Si o intrebare off topic, pentru cine se pricepe...nu pot sa vizualizez nicicum pozele de pe picassa...imi da eroare cica e expirat certificatul de securitate...si pagina nu e sigura...am incercat si logata si nelogata. Nici macar pozele de pe contul personal nu pot sa le vizualizez. Ma lamureste cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

monis am incercat sa-i iau intrarectal si s-a lasat cu mare scandal. asa ca ii iau la subsuoara. si cand am fost la cabinet tot la subsuoara i-au luat, asa ca presupun ca e relevant.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput