Prietene la bine si la greu - 136

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Cuscriiiii, IUHUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Ia lasa tu daca si cu parca!!!! Sandra va avea o fratoiara sau un surior si gata. Auzi la ea? Daca mai asteptam bla-bla. Astea sunt de la emotii. Respira adanc si da petrecere pana nu vin greturile

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 35+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Douradoudou

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 35+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Douradoudou

Ramonika felicitari!!!! Sarcina usoara sa ai! Te cred ca esti usor stresata, dar va fi bine si fain ai sa vezi!
ce bine ca ai asteptat cele 3 zile si ai vazut ca nu e nevoie de nici un antibiotic. mai bine asteptai 3 zile pana sa mergi la doctor , ca majoritatea dau si in vis antibiotice, "sa fie". fix asa si Iulian: de sambata noaptea febra (38.2-39 rectal), fara tuse, fara nici un muc, si marti gata; a inceput abia de miercuri sa tuseasca sa elimine ce avea prin gat de la viroza. sanatate!

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot
Am fost si la npi, sa imi dea hartia aia pentru comisie, dar am stat acolo in jur de 2 ore sa intru si am vazut o gramada de cazuri de copii cu probleme diverse, am ramas un pic marcata, am luat hartia si am decis ca nu mai am nevoie de ea, desi am obtinut-o fara nici o "atentie". Nu pot sa fac asta, chiar daca am un copil bolnavicios si mi-ar prinde bine sa mai stau cu el inca un an, nu in conditiile astea. Pe langa acei copii, al meu nu are nimic, sau ma rog, sunt chestii ce pot fi corectate; vindecabile, asa ca nu o sa imi mai depun dosar de prelungire. Peste o luna ma duc la job.

Pachetul este "all inclusive", din pacate.
Eu am facut cererea pentru prelungirea concediului insa mi-as fi dorit sa merg la serviciu dupa 2 ani, la fel ca majoritatea mamicilor.
si multa sanatate !

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
II
(nu stiu daca sa rad sau sa plang)

Mergi la inceput

Douradoudou !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Douradoudou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ramonika felicitari si sa dea DD sa ai o sarcina usoara si frumoasa. Lasa stresul ca nu este bun la nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Alexa

Ramonik, felicitari...noroc cu fetele ca m-au lamurit, ca la cat sunt de aeriana...nu intelesesem! Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Douradoudou

Ramonika felicitari pentru cele II si sarcina usoara.

Mergi la inceput