Prietene la bine si la greu - 136
Raspunsuri - Pagina 12
cristina_boc spune:
Am uitat sa va servesc cu ciocolata. De cand am inceput mesajul aproape am terminat una.
RamonaCopot spune:
Buna dimineata,
cu intarziere urez si eu viata lunga si succese pentru sarbatoritele Cory si Andre. Si la timp aceleasi urari pentru scumpa noastra Douradoudou . Sa vi se implineasca ceea ce va doriti mai tare.
Eu am apucat aseara sa mai citesc din urma si ma miram ce se intampla de s-a scris asa de putin, apoi mi-am dat seama ca eu nu am mai scris un mesaj de ceva vreme, din lipsa acuta de timp si am realizat ca multe suntem in aceasta situatie...
Eu am inceput scoala si inca nu ma stiu organiza ca pana la 2 sa termin toata treaba, sa ma joc si cu piticul, sa il scot si la plimbare si cel mai tare ma doare sufletul ca il las singur atata vreme. Prima saptamana a ramas cu soacra 3-4 ore, dar la ora mesei a trebuit sa dezerteze sotul de la lucru sa il schimbe si sa ii dea sa pape, iar cand nu a putut sa o faca l-am gasit eu cu kk la fund . Acum am adus pe mama si nepotica la noi si e o lupta continua in casa. Dominic e foarte agresiv cu verisoara lui, o bate mai mereu, de cele mai multe ori ii da cate una si cand trece numai asa pe langa ea, fara sa fi avut loc o altercatie. Nu stiu cum sa il fac sa nu mai faca asa, caci el stie ca nu e voie, repeta dupa mine "nu mai bati pe Denisa", o pupa atunci pe loc si o strange in brate, ii zice ca o iubeste, iar peste 5 min, iarasi o ia la pumni . Da in ea, rade si fuge.
Alaltaieri seara am fost cu ei la plimbare, iar Dominic a cazut intr-un bazin cu apa. De multe ori am fost pe acel traseu, se uita atent la pesti si la nuferi, niciodata nu s-a apropiat asa de aproape sa alunece, dar de data asta s-a uitat la ceva fix si nu s-a uitat pe unde merge (ca de obicei) si a cazut in bazin. Apa in jur de 40 cm, rece ca naiba, la ora 8 seara, am crezut ca imi pocneste inima cand l-am vazut pe spate cu totul in apa. Ieri cand am mai citit si de Timi m-am cutremurat din nou, Doamne cate incercari din astea ne mai asteapta.
Imi vine (cred ca am mai zis) sa il leg cu o lesa din aia retractabila. Sa il tin legat de mine, sa nu se indeparteze prea tare, dar in afara de faptul ca e penibil, cum ramane cu lasatul liber, Cum sa il las sa se dezvolte singur, sa exploreze si in acelasi timp sa il stiu si in siguranta?? Nu cred ca am sanse sa il fac prea curand sa se uite foarte atent la fiecare pas pe care il face, mai ales cand merge catre ceva ce il intereseaza foarte mult...
Am fost si la npi, sa imi dea hartia aia pentru comisie, dar am stat acolo in jur de 2 ore sa intru si am vazut o gramada de cazuri de copii cu probleme diverse, am ramas un pic marcata, am luat hartia si am decis ca nu mai am nevoie de ea, desi am obtinut-o fara nici o "atentie". Nu pot sa fac asta, chiar daca am un copil bolnavicios si mi-ar prinde bine sa mai stau cu el inca un an, nu in conditiile astea. Pe langa acei copii, al meu nu are nimic, sau ma rog, sunt chestii ce pot fi corectate; vindecabile, asa ca nu o sa imi mai depun dosar de prelungire. Peste o luna ma duc la job. partea nasoala o sa fie cu scoala, ca o sa plec dimineata la 7 de acasa si o sa ma mai intorc seara la 9, iar copilul o sa doarma si dimineata si seara, iar eu o sa il vad doar in week end, iar asta cred ca va fi inca o depresie pentru mine, dar mai am inca o luna sa ma obisnuiesc cu ideea.
gata placintoiul, va las si o cana de lapte cald cu cacao si ceai de fructe de padure cu multa miere si lamaie.
O zi placuta sa aveti.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
asteptam sa apara o pispirica in burtica
cristina_boc spune:
Neatza,
Haideti la o . Pregatesc de toate, pe placul fiecaruia, doar sa veniti pe aici.
Noi am dormit foarte bine azinoapte, fara treziri. In schimb s-a foit foarte mult, acum era la cap acum la picioare.
Lavi, sa aveti spor la pregatiri. Cam cand ar trebui sa nasti? Ce mai face Rares? Nu am vazut demult poze cu voi, ce-i drept pe FB n-am cautat.
Sa aveti o zi frumoasa!
laviniablaga spune:
buna dimineata tuturor.noi tocmai ce am ajuns la Reghin...am trezit copilul la 4 jumate, ne+am urcat in masina si am luat-o la drum sa fim siguri ca ajungem in timp util, ca tata saracul a trebuit sa se intoarca la Bicaz la lucru.Rares a adormit usor in masina, asa ca nu am avut probleme si s-a trezit cu putin inainte sa ajungem in Reghin.
RamoC, imi pare tare rau de sperietura pe care ai tras-o cu Domi, si mai rau pentru momentele prin care treci, dar la cum te cunosc, bataioasa si ambitioasa, vei reusi sa treci peste toate!
Cristina, poze noi nu am mai pus, ca nu am mai facut, doar alea pe care le-am lasat cu link+ul pe la capitolul 134 cand am revenit....De nascut, ar trebui sa nasc, conform ultimei masuratori in 27 octombrie, chiar de ziua lui Rares...
va las putin, sa imi hranesc maimutelul, care striga pe aici ca ii e foame...nu am minic in frigider, doar ce am luat cu noi de la Bicaz...tre sa dau o tura prin piata si e groaznic, ca e departe, si inca am durerile alea de care v-am mai scris in zona inghinala.
ali762000 spune:
Buna dimineata...dau de 3 x .
Am avut o noapte de cosmar si nu din cauza lui Mihai ci din cauza unor chiriasi ce stau la noi in bloc. Au facut un scandal monstruos de la ora 00 pana la ora 2 noaptea. A venit si politia. Eu abia am mai reusit sa adorm sunt ametita de somn nu mai pot am noroc ca am mancare facuta asa ca la amiaza o sa ma pun si eu jos desi parca vad ca nu pot sa dorm deloc.
Va las intru mai tarziu daca sunt mai treaza de cap si daca ma lasa Mihai.
Ramonika spune:
II
(nu stiu daca sa rad sau sa plang)
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
cristina_boc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika II (nu stiu daca sa rad sau sa plang) Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz zebra roz |
Felicitari!
Ma gandesc ca atat rasul cat si plansul ar fi de fericire. Poti sa faci ce combinatii vrei. De aceea ai intrat asa de rar in ultima vreme?
Ramonika spune:
cristina- mersi. nu stiu daca e plansul de fericire. parca acum ma gandesc sa mai fi asteptat putin, plus ca numai la greutatile care vor urma parca imi sta capul...
azi dimineata am facut testul. asa ca am intrat mai rar nu de asta, ci din alte motive.
Sandra a fost bolnavioara. sambata seara a fost la locul de joaca la ziua unei vecine care a facut 2 ani. toate bune si frumoase, s=au distrat copiii, insa luni pac - febra. marti - la fel. am fost dupa-amiaza la dr. de fam. care a zis ca are rosu in gat, febra avea 38,7. mi-a dat sa-i dau Klacid fara analize, fara nimic. cica sigur are microb, ca nu ii curge nasul, nu e viroza.
eu i-am dat doar ibalgin si am mai asteptat, nu m-am grabit cu antibioticul. bine am facut, caci a mai avut miercuri febra (deci 3 zile in total), iar joi era totul ok. azi luam rezultatul de la exudatul faringian... sper sa iasa negativ.
au mai fost doua fetite prezente la locul de joasa, asa ca ori au luat de pe acolo ceva din aer, ori una de la alta, pentru ca toate au fost bolnave saptamana asta...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz