Prietene la bine si la greu - 136
Raspunsuri - Pagina 14
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika II (nu stiu daca sa rad sau sa plang) Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz zebra roz |
FELICITARI!!!!!!!!!
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
miany75 spune:
citat din mesajul lui Ramonika II (nu stiu daca sa rad sau sa plang) Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz zebra roz |
felicitaaaari!!! si stii vorba aceea: everything happens for a reason...so cheer up and enjoythe ride!!!
miany75 spune:
citat din mesajul lui dymomo77 Miany tocmai am bifat doua zile la rand luni si marti asta in conditiile in care laptele de dimineata e mutat la pranz inainte de nani ca daca nu ar fi ala... adio somn. mami fericit de Danut 28.10.2009 |
saptamana asta am bifat doar o zi...a cazut lat pe la 5.30 si s-a trezit cu fata la cearsaf,a dormit doar 30 min...
saptamana trecuta,parca, a dormit doar intr-o zi,restul zilelor ne-am tot suit si dat jos din pat...
simina_kin spune:
BUNA ZIUA MAMICI!!! all
si cum v-am obisnuit in ultimele luni, apar ,scriu 2-3 mesaje ,si dispar iar, pt cine stie cate zile-saptamani, asa ca trebuie sa vin si cu motivatia:
am facut izolatia la casa in ultima luna, si cum mai tot timpul trebuia sa dea gauri in pereti iar fimea tremura de frica, am stat mai mult pe afara sau pe la mama, iar cand intram seara in casa nu stiam ce sa fac mai intai.Nu mi-a mai trebuit internet
De vreo 3-4 zile am inceput sa va recitesc
Am vazut ca a nascut Licu - sa va traiasca printul, sa fie papacios si dormicios
Am mai citit despre fulgusori "gradinari', oooofffff ce as vrea sa o dau si eu la 4 ore ca nu mai rezist, dar nu avem posib materiale pt o gradi particulara , iar la cresa de stat nici nu ma gandesc......
Si ca sa ma plang si eu, am ajuns sa simt ca ma sfarsesc innainte de sfarsitul zilei.Nu stiu daca ma intelegeti , dar nu pot sa inteleg de ce ma simt terminata seara desi, sa zicem ca, ziua a fost normala
Am ajuns sa iubesc si sa-mi doresc acele 5-10 min in care fimea sta cu tacsumare pe la poarta .Numai ca nu sunt atat de dese aceste minuni pe cat mi-as dori eu
OARE AM INNEBUNIT DE-MI DORESC SA STEA CINEVA CU FATA MEA MACAR 15 MIN/ZI????? SIMT CA NU MAI POT
Mai este si terorista, de ma tine tot timpul in tensiune si cu nervii in ceafa, afara este si mai rau ca-i place sa impinga copii, sau sa dea cu piciorul in pufy (saracu i-a prins frica).
Citisem candva un subiect de aici , lasat de una dintre voi, ref la "batausii din parc/afara".Si fimea se incadreaza cat de cat aici, nu bate dar impinge si se rasteste la copii.Este ff egoista cu jucariile , ale ei sunt ale ei si ale celorlalti sunt tot ale ei
Si citeam acel articol, cum ca nu sunt educati sau corectati acei copii..........pai eu chiar nu stiu ce sa-i mai fac sa nu mai fie rea
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
miany75 spune:
si...buna ziua tuturor!! un supliment de merge?!
sa va zic ce-am facut la ortoped... se pare ca e absolut fiziologic totul;problema e ca are laba piciorului foarte ingusta (ca si ma-sa) si trebuie sa-i fac un contur al piciorului si sa ma ghidez dupa ala la achizitionarea unor papuci....
problema e alta...david e cu fimoza,de ceva vreme i s-a lipit f.tare pielicica ,are un orificiu cat jumate bobita de orez si mi s-a sugerat ca nu vom scapa fara interventie chirurgicala....am observat ca,atunci cand fac pishu cantitate mai mare jetul e intrerupt si i se umfla aproape tot glandul(de asta am si vrut sa-l vada ,de fapt).....mai mergem prin iarna sa vedem cum stam...
miany75 spune:
Simina te inteleg perfect.... pana acu o luna David nu avea nici o reactie cand cineva ii lua vreo jucarie (chiar si din mana),acu are niste reactii care ma lasa masca : de la a spune "du-te,cutare;lasa pe David" pana la a impinge si a lovi ...mereu trebuie sa fiu cu ochii pe el si de fiecare data incerc sa-i explic ca nu e k ce face,il iau il pun pe bancuta si bat din gura pana imi sar capacele ..cateodata cu rezultat,alteori in van.....
face chestii de astea cand cineva il deranjeaza din jocul lui (el se joaca mult singur de un pic de vreme),isi inventeaza jocuri ,zice ce face etc...altfel,daca ii explic ca ,'cutare' se joaca 5 min cu jucaria lui si i-o da inapoi isi vede treaba....dar, se uita din cand in cand dupa cel care se joaca cu jucariile lui...are 2 prieteni la care le da jucariile ,dar in rest e mai "selectiv"....noi aplicam regula schimbului...
laurairina13 spune:
Ramonika, eu zic sa va bucurati pt II .
Eu chiar azi ma gandeam prin cate am trecut cu sarcina asta si cat de greu mi-a fost cu burta si Amalia micuta, nu imi pare deloc rau ca am mai facut un bebe, si ca sa vedeti ce nebuna sunt, mai ca nu vreau sa dau hainutele de la copii dupa ce vor mai creste, ca daca o fi vrodat' bb3 Nu sunt sanatoasa..
simina_kin spune:
Da, Miany, si eu incerc sa-i explic ca nu-i frumos sa impinga,ca nu-i frumos sa le smulga jucariile, ca...etc, da nu vad rezultate......dupa ce "scapa" din mainile mele tot se repede in copii.
Cel mai bine se impaca cu copilasii mai mari........cand suntem inconjurati de scolari suntem super hapy
Vad ca si xoricelul este impulsiv.Da , Ramo, face asa si afara la copii sau doar cu verisoara????
Noi suntem racite........fata si-a revnit , mai are doar nasucul infundat la somn, da eu ma simt calcata de tren + ca nu pot respira pe nas
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui simina_kin OARE AM INNEBUNIT DE-MI DORESC SA STEA CINEVA CU FATA MEA MACAR 15 MIN/ZI????? SIMT CA NU MAI POT |
rares - clipe in spirala norocului
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui laurairina13 si ca sa vedeti ce nebuna sunt, mai ca nu vreau sa dau hainutele de la copii dupa ce vor mai creste, ca daca o fi vrodat' bb3 Nu sunt sanatoasa.. |
rares - clipe in spirala norocului