Strugurasi S-O 11-Haideti fetele!(113)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inezluiza spune:

Vai seidana cāt de scump#259; tie printesa sa fie mancacioasa si sa te bucuri de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui inezluiza

Vai seidana cāt de scump#259; tie printesa sa fie mancacioasa si sa te bucuri de ea

Inez Luiza Miriam

Multumim... si a ta e frumoasa foc.. doua brunetele .. mancacioase si fara colici nu?
e cuminte Miriam?

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Cum ii imbracati pe ai vostri noapte? aseara fiind asa agitatie in casa, am lasat-o in body cu maneca lunga si o salopeta fara maneci.. am tot invelit-o, insa atata bataia din maini si picioare incat se dezvelea mereu. Evident ca era rece la manute si de aici si intrebarea daca procedez bine cu hainutele, in camera noastra sunt 23, 5- 24 grade
Sacul de dormit il folositi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Cum ii imbracati pe ai vostri noapte? aseara fiind asa agitatie in casa, am lasat-o in body cu maneca lunga si o salopeta fara maneci.. am tot invelit-o, insa atata bataia din maini si picioare incat se dezvelea mereu. Evident ca era rece la manute si de aici si intrebarea daca procedez bine cu hainutele, in camera noastra sunt 23, 5- 24 grade
Sacul de dormit il folositi?

Manutele erau reci de la fluturat pe sus si nu de la frig. ( poti incerca sa vezi ce iti ingheata ale tale daca faci ca ea, eu am incercatla un moment dat) La 23-24 gr e imbracata bine, poate se dezvelea de cald

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 34+ cu Tudor

Mergi la inceput

Ionela.. , nu cred ca ii era cald sa se dezveleasca.. ea e mai friguroasa , imediat se apuca sa tremure daca o dezbrac, si cel mai dulce somn e in patul meu pe o patura anume care e tareee calduroasa.. Numai apa de baita ii place mai rece...

Azi suntem cuminti: somn continuu, cu pauzele de papa desigur, pana la ora asta ; nu am avut veghe (decat vreo 20 min cand am iesit afara )si sper sa nu ne apuce seara..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna fetelor

Am venit de la medic, am adaugat 800 grame si ne am lungit cu 3 cm luna asta, in rest toate sunt bune, asta ma liniste de azi incepem sa luam Vit D3.

Seidana mai intrebat ceva dar nu am retinut, e bine ca ai cintar acasa si poti monitoriza cit adauga

Bubitele rosii de care va spuneam sunt de la caldura, deci eu nu o sa o mai imbrac asa, mia dt exemplu cum sa o tin la noi in casa sunt 25-26 de grade iar in dormitor 28-29 deci e fr cald.
Deobicei o tin imbracata in body cu mineca lunga si pantalonasi ca salopeta, iar seara dupa baie doar in maiou si in pampers cu ciorapei.

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Felicitari MarinaEnache, Nana-Mikka, Oana si restul mamicilor care ati nascut, sa va fie bebelusii sanatosi si papacios, voua lapte din plin si refacere rapida!

Asteptam primele impresii de la voi

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Salut burtici si mamici!

Felict si eu noile mamici! Bun venit pe lume strugurasilor!!!

Noi suntem bine, am inceput sa tzoscaim tata din care curge doar putin colostru, apoi adoarmim la tita si incepe sa zambim.

fetita e sanatoasa,are in schimb un hemangiom e manuta stanga. este destul de intins insa nu inchis la culoare, doar un pic ai roz decat pielea. speram in timp sa se resoarba.

gogoasa mea blondaaaa cu pielea alba si ochii deschisi la culoare.

cam atat despre noi deocamdata. cand mai avem vesti anuntam.

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Nu stiu cand o sa mai pot intra pe aici, asadar:
Kora si Elly recuperare usoara si rapida si bebei sanatosi si mancaciosi! Sper ca voi sa nu aveti emotiile mele, mai ales ca stiti la ce sa va asteptati

Marina pana la urma ai scapat de emotiile asteptarii, bun venit pe lume micutilor tai, sa fie sanatosi, cuminti si fara prea multe colici

Marryan La multi ani!pentru ziua de miercuri, sa fii sanatoasa, linistita si sa te bucuri de zile minunate alaturi de fetita ta scumpa!

39+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Maryyan... FELICITARI .. ati crescut nu gluma
Cantarul e din acela mai vechi gen balanta, imprumutat, dar bun e... am vrut sa imi iau electronic insa dr a zis sa nu fac obsesie in cantarit..
Ce cald e la voi.. eu o imbrac in body si salopeta sau pantaloni la 23 grade... si tot are bubite..rosii cu cap alb ( si nu sunt milium
)

Oana.. blonduta mica...

Mikka.. de ce sa nu mai poti intra?

Raportez: suntem incantate de bouncerul cu vibratii..., deci bani investiti cu drag..

Cat mai trebuie sa ii intoarcem dupa ce papa pe o parte? a mea adora sa stea pe spate, si numai noaptea dupa 2-3 h de somn imi permit sa ii iau pernita de la spate, imi e frica sa nu se sufoce cu voma in caz ca regurgiteaza..

Vineri avem si noi bilantul de 1 luna.. abia astept sa vad ce zice tanti dr..

Mergi la inceput