Strugurasi S-O 11-Haideti fetele!(113)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

Buna fetelor.

Felicitari noilor mamici, sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi si rabdare si curaj!!!

Sei , multumesc pentru raspunsul legat de pampersi, Lali , cred ca voi astepta sa vad ce folosesc in spital, ce ne vor da acolo si daca e ok, o sa raman cu cele pe care le folosesc cei din spital.

Noi in weekend am terminat de aranjat hainutele pentru bebe si am cam terminat, acum asteptam marea zi de vineri in care o sa ne vedem minunatia de baiat.

VA pe toate

37+ cu minune de

AMR 4 zileeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Anca.. da da il cunosc.. si eu am vrut la un mom dat, insa m-am profilat pe unul care e bun pana la 15 kg.. (sau 18 kg? )

Flopi nu ai pt ce, cu drag , o sa vezi tu atunci ce si cum .. o sa iti sopteasca instinctul de mama tot ce e de facut..

Cea mai fericita de [red] Elena Alexandra[red] (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

Salutare!
Declar si eu cezariana programata pe prima saptamana din octombrie, probabil pe 3 sau 4.Deci mai avem un pic.
Bagajul e terminat si asteptam;facem ultimele pregatiri in casa.
Felicitari noilor mamici!Sa le traiasca copilasii, sa fie sanatosi si mancaciosi.
la toate

Corina, 36+ fericita cu
AMR:2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Lali … nu-ti face griji din partea mea, eu chiar nu sunt sensibila. Nu mi-ai raspuns direct dar cred ca ori ai scris ori m-am prins ca te-a ajutat ea. m-am bucurat pt tine, era tare incomod sa vii pana aici. Iar eu chiar sunt “sechestrata” in satul asta.

Coincidenta sau nu de ieri sau alataieri cand am vazut ca si tu ai scris si ai sters “ca sa nu superi pe nimeni” ma tot gandesc si razgandesc sa scriu.
In februarie cand am scris prima oara eram o mana de fete toate cu sufletul la gura si respiratia taiata. Intre timp, odata cu sarcina, cum era si normal, a crescut si numarul nostru. Pai Anca are dreptate, in orice grup se nasc prietenii, simpatii si antipatii. Si asa cum am mai spus si eu de cateva ori, orice sau oricum scriem este interpretabil.

M-a intristat ce ai povestit tu de dovlecei. Eu personal nu pot intelege. Indiferent de afinitati pe toate ne leaga aceleasi asteptari, vise si dorinte … toate avem nevoie de incurajare si suport si pentru asta suntem aici.
Sunt fete care imi sunt extrem de dragi si fete care … nu pot spune ca imi sunt antipatice pentru ca in general nu nutresc astfel de sentimente, ci imi sunt indiferente. Au un stil si un mod de a scrie pe care mie mi-e greu sa-l descifrez si atunci, recunosc, citesc pe diagonala pt ca oricum nu inteleg.
Dar chiar si atunci daca prind ideea si am vreo vorba buna la mine, o scriu.

Toate suntem gravide/mamici … toate avem hormoni de tinut in frau … toate suntem cu nervii zdrente … cei drept unele suporta mai bine, altele sunt mai sensibile …
Dar de aici si pana a ajunge sa ne justificam si sa dam cu subsemnatu’ pentru ceea ce gandim mie mi se pare deplasat.
Am inteles-o pe Mikka si am incercat sa-I fiu alaturi pt a fost clar ca a avut un acces de furie, pe Marryan ca n-a mai vrut sa scrie… dar pana unde s-a ajuns, adica …
May sa-si ceara atatea scuze pt ca a spus ce gandeste si sa fie atenta de acum in colo sa nu-si ia “rosii in cap”, Anca sa se justifice pt ca a aplicat o regula a grupului, Lali sa scrie de 10 ori si sa stearga … cred ca se merge prea departe. Asa cum ne place sa ne asumam laudele si suportul, asa ar trebui sa ne asumam si criticile.
Nu suntem obligate sa ne placem, si atata timp cat nu jignim (ceea ce mie mi se pare ca nu s-a intamplat) ci fiecare isi spune parerea civilizat, nu inteleg pt ce se face atata caz.
Mie mi se pare evident ca daca una dintre noi isi spune punctul de vedere … este al ei personal, nu al grupului!!!
Si ca niste femei mature ce ne credem fiecare dintre noi, ar trebui sa actionam in consecinta … adica sa ingnoram mesajul sau persoana care nu ne ofera confortul psihic pe care il asteptam de la acest grup. Pentru ca din punctul meu de vedere este mai important cand, ce si cum papa bb, de ce plange, de ce ii curg ochisorii si de ce se trezeste din ora in ora, de ce barbatul nu ne ajuta, de ce ne enerveaza mama sau vecina (etc, etc, etc) decat sa ne omoram timpul si sa umplem paginile cu altfel de probleme …

Na ca am zis-o si eu. Astept cu interes orice critica pe care, va spun de pe acum ca mi-o asum!

bai e groasa cu Didi ... nu ne incumetam nici una sa o sunam?!?

mami de (30.06.2005) si 38+

AMR 3 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

mi-a trimis mesaj MarinaE
bebelusii au 2400 gr, respectiv 2500 gr. nascuti prin cezariana, la ora7.18 & 7.19. sunt bine toti 3 (si mami si bebelusii ) Marina este la terapie intensiva acum.

felicitari, Marina! bine ati venit pe lume bebelusi de Marina!

38+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput

Fetelor, intrebare: de vreo jumatate de ora am dureri ca de menstruatie si deaprox 5 min ma doare puternic si continuu ca si cum m-ar durea ambele ovare deodata. Am luat un no spa. E semn de travaliu?

37+ cu minune de

AMR 4 zileeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kora_B

mi-a trimis mesaj MarinaE
bebelusii au 2400 gr, respectiv 2500 gr. nascuti prin cezariana, la ora7.18 & 7.19. sunt bine toti 3 (si mami si bebelusii ) Marina este la terapie intensiva acum.

felicitari, Marina! bine ati venit pe lume bebelusi de Marina!

Feliciatari Marina!!! Sa-ti traiasca Strugurasii, sa va aduca bucurii!!! Sa fie cuminti si mancaciosi!!!

mami de (30.06.2005) si 38+

AMR 3 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Flopi, da, astea pot fi semne de travaliu, dar nu e musai sa nasti imediat. Daca nu-ti trec cu no-spa incearca si un supozitor de scobutil/uscosin. Mie asa mi-a recomandat dr.
Daca nici dupa scobutil/uscosin nu trec suna-ti dr-ul si vezi ce spune.

Citat:
citat din mesajul lui flopishtica

Fetelor, intrebare: de vreo jumatate de ora am dureri ca de menstruatie si deaprox 5 min ma doare puternic si continuu ca si cum m-ar durea ambele ovare deodata. Am luat un no spa. E semn de travaliu?

37+ cu minune de

AMR 4 zileeeeeeee

Mergi la inceput

Merci Kora, au scazut in intensitate durerile, o sa ma inarmez si cu scobutil.

Sunt putin mai panicata pt ca cezariana e progragramata vinei si in cazul meu e o operatie mai dificila, nu as vrea sa il prind pe dr trezit din somn la ora 3 dimineata.

37+ cu minune de

AMR 4 zileeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

FELICITARI MARINA....
Bine ati venit piticei maricei...

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput