Strugurasi S-O 11-Haideti fetele!(113)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Felicitari fetelor care ati nascut zilele astea,sunteti tare multe ,sa aveti copilasi sanatosi,rabdare si laptic.

Am facut cateva modificari la listuta , la copilasii nascuti zilele astea am mutat data in fata, e mai usor de urmarit ince zi sunt nascuti. Daca e mai bine asa fac la toti,daca nu, modific si la ei ca la primii,voi sa puneti numai cum va place, fara risc ca ma supar.

Va pupic,poate reusesc sa dorm si eu.Nu stiu ce am avut noaptea asta,mai e putin si se face ziua, ma si sperie forumul ca imi spune buna dimineata.

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Neatsa!

Intrebare-intrebatoare: dupa ce nastem toate de pe forumul asta putem transforma tema in Mamici de Sept-Oct 2011? Sau se deschide un nou subiect cu titlul acesta? Ce ziceti?

38+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Bravo Lali, frumoasa autostrada, din nou
Ai dreptate cu certurile si cu discutiile. Adevarul e ca vor fi tot timpul simpatii si antipatii, unde ati mai vazut voi 70 de femei care sa se inteleaga toate de minune?
Fiecare are grijile ei, preocuparile ei, pe cand o sa nasca ultimele fete de la odisee, cei mai mari puiuti o sa aiba poate si 3 luni.
Mikka, Marryan, eu ma bucur ca nu ati plecat. E bine sa fim mai multe. Din listuta de pe prima pagina nu va fi stearsa niciuna, eu as vrea sa se mai alature mamici, daca nu acum la odisee, macar la scutece sau la alte etape ale calatoriei.
Grupul de pe yahoo e cu totul alta poveste, acela a fost creeat cu reguli stricte, si acele reguli se vor mentine. Pentru toata lumea.
Mikka, vorbind de acceptare, nu ma refeream la defecte sau calitati, ma refeream la idei si pareri diferite, varste diferite, cresteri si culturi diferite, nu era acceptarea ca si tolerare a unei persoane, ci de integrarea ei in grup.

Iar cu placutul si neplacutul unei persoane sau a stilului ei, eu prefer sinceritatea. Mai bine ni se zic (scriu) in fata anumite lucruri care deranjeaza, dar sunt reale. Prefer sa stiu cum pot face sa fiu mai placuta, decat sa nu ma placa cineva si sa sara peste mesajele mele.

toate mamicile, puiutii si burticile
O saptamana plina de vesti bune

36+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Azi 6.30 dim, MARINA ENACHE mi-a trimis mesaj ca i s-au rupt membranele si e in spital!! Cred ca o fi nascut de acum Va tin la curent cu noutatile imediat ce le am!

O sa ma vad cu ea si cu picii in spital in cel mult 2 zile

Ce emotii am!!

Mergi la inceput

fetelor, de didiana mai stiti ceva? ca nu a mai aparut pe forum de ceva timp...

didi, unde ai disparut?

Mergi la inceput

didiana n-a mai intrat pe forum din 30 august. Aproape 3 saptamani. Sper sa fie doar ocupata, si sa nu fie ceva probleme

37+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata dragelor

Lali, multumesc de raspuns.
Ai putea sa descrii cum ai facut slingul si din ce stofa?
Presupun ca iarna nu prea merge.
Pana la ce varsta ai folosit slingul la primul bebe?

Lena - 37+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Neatza,

Lali frumoasa tare autostrada. Bravo!
Ai niste pitici superbi!

Butoiul asta nu vrea sa fuga de langa mine, iar al meu bb cred ca s-a suparat pe noi. Nu mai vrea chip sa iasa din marsupiu. Mami lui incepe sa aiba tot felul de temeri.

Doamne, te rog Doamne sa fie totul bine!

Va si va doresc o saptamana minunata!

41 Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

NeatA

FELICITARI SI MULTA LINISTE SI SANATATE NOILOR MAMICI:

MICHELLA ... BIne ai venit STEFAN ALEXANDRU
DANAGI ... BINE AI VENIT BABY BOY
NANNA MIKA ... BINE AI VENIT INEZ

Elly.. preotul m-a intrebat de nasi, si am zis ca am si nas ortodox si catolic, .. insa de fapt prietena mea, nasa, e catolica, daca o intreaba pe ea nu stiu daca poate zice ca e ortodoxa...fata asta nu stie sa minta in general , dar in fata preotului?
Si din punctul meu D-zeu e numai unul indiferent de ce religie adoptam..numai oamenii aleg, EL nu alege

Lali .. ce sentimentala esti , da sunt de acord cu tine .. cu exceptia vocei mele pe care eu o consider aiurea..
Orcum ai un tonus de admirat... PAul a revenit acasa?

Anca eu nu am vazut nici 3 femei sa se inteleaga mereu ... Cu sinceritatea 100 % de acord, chiar daca doare doare ca o rana mica, nu ca si o rana cu o cicatrice care iti aminteste mereu de acea etapa.. decat un cutit in spate, mai bine un sut in fund intotdeauna
Ce bouncer ai comandat?

Kora.. pai cred ca se va deschide subiect nou la primele 365 zile..

HAI MARINAAAAAA... .. HAI BB LA PATRAT....

Nu mai stim nimik nici de
LAI...
LALIC...
Athosik
Loredanar
Raluca050
Rachell...
Theea...

Sunteti ocupate mamicilor cu bebeii?

Noi aseara am dormit de la 22.30 la 6.00...i-am facut masaj, am leganat-o, a papat, am tinut-o sus si a dormit frumos.. acum doarme scumpica.. o tin sus insa nu ragaie, dar mai regurgiteaza, si dupa 2 ore de la masa.. asta e ceva nou pt mine..
Am inceput sa ii dau si debridat , vedem cum va fi .. oricum nu intentionez sa o obisnuiesc cu asta ci doar sa scapam de balonare..
Ionela da burtica era tare, isi aduna picioarele si tinea pumnii stransi... erau colici probabil insa mi-i s-au parut mult prea violenti si de lunga durata... trecem si peste asta.. cred ca sunt o mama nebuna, imi fac prea multe griji din orice..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002VBXY5O/ref=oss_product

Asta e bouncerul. Ne-a placut, mai ales sotului

37+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput