Strugurasi S-O 11-Haideti fetele!(113)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
inutsa spune:
Salutare, burtici si proaspete mamici!
Bun venit noilor strugurasi! Sa fie sanatosi, papaciosi si necolicosi ! Mamicilor recuperare rapida cu muuuuuuult laptic!
Despre noi... nimic nou sub soare. Suntem tot in formula 2 in 1, fara prea multe semne ca ar vrea sa iasa la lumina. Am cazut in sfarsit de acord cu sotul asupra numelui, finally. Sa vedem daca nu ne-om suci la maternitate
.
Eu mi-am pierdut rabdarea, bb a coborat f tare si simt o mare presiune si durere pe osul "de jos" , ca sa nu mai spun ca de abia merg, si am un mers de rataaaa. Ma doare fiece pas facut. De dormit nici nu se pune problema, dorm iepureste, cu n treziri cand amortesc, cand ma intorc pe alta parte, cand se intareste burta. Si ca sa fie meniul complet, fetitei mai mari ii ies niste maselute si o doare crunt, plange noaptea
andreea aceleasi temeri le-am avut si eu la prima sarcina, ca daca nu e ok ca sta bb atata in burtica. Don't worry, stiu ei mai bine unde le e bine, de asta nu vor sa scoata capul la lumina asa usor. Daca dr zice ca totul arata bine, nu ai de ce sa iti faci griji, eventual doar sa dormi mai mult, acum cat mai ai cum
de
si
38+
bebe din burtica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/inezluiza/inezluiza.jpg)
inezluiza spune:
Multumim si noi mult de laude da suntem cuminti māncacioasa f#259;r#259; colici deocamdat#259; si shus nici nu avem nevoie īs tare curioasa dac#259; īs va schimba claia de par e destul de in īnchis la culoare si eu sunt satana si tata roscat sa vedem cum se va schimba
de dormit dormim in pijama sub plapumioara de puf iam luat si saculet de dormit da nui place mia urlat cānd am puso in el dar cel si cel mai bine dormim in patul lui mami lāng#259; tzitzica
noi avem clima pus#259; pe 22 g afara sunt vreo10 ziua si scade pana la 4 noaptea si ii mai pun si o sticluta de solu#539;ii cu apa calda in patut la picioare deocamdat#259; se trezeste doar de foame si nu am g#259;sito transpirata noaptea acum vezi to#539;i copii īs diferiti lui Miriam ii place apa de baita calda in jur de 38,5 g dac#259; e mai rece urla dac#259; e calda sta la baita ca un mielusel
Felicit#259;ri noilor mamicute de strugurasi si bine ATI venit pe lume stelute de Septembrie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/loredanar/loredanar.jpg)
loredanar spune:
salutare !
incep ca de obicei prin a va imbratisa pe toate, mamici si burtici, inainte sa ma apuc de citit din urma pentru ca s-o trezi bibi si nu mai raman decat cu cititul. pupic proaspetele mamici!! sa va traiasca sanatosi si papaciosi puiutii!!
sper sa mai apuc sa revin dupa ce termin de recuperat. :D
despre noi ... suntem bine, maine implinim o lunitza. hihi. crestem. papam cu spor. plangem seara si noaptea la greu din cauza colicilor dar nu ne lasam invinsi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kora_B/Kora_B.jpg)
Kora_B spune:
Mikka, succes maine la ceza Da-ne vesti cand poti
Si eu am emotii desi sunt la a2a ceza. E adevarat ca stiu la ce sa ma astept ca pregatiri pre-operatie, dar tot am niste emotii maaaaari!!!
Eu ma pregatesc sa ma duc la dr sa vada cum mai e bebe si cicatricea. Am dureri ca de menstruatie, dar contractii ioc -e si normal la cate no-spa si scobutil am bagat in mine
Chiar imi zicea o prietena dim ca poate patesc ca ea era pe masa de nasteri, dar nu avea contractii ca tot asa luase no-spa la greu si scobutil, la recomandarile dr
Parca ieri sau alaltaieri intreba cineva pe forum (scuze ca nu am retinut numele), care era in saptm 40+ parca, daca sa mai ia no-spa. Eu as zice ca nu, daca tot vrea sa nasca
revin cu vesti de la dr
38+ cu
DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis
2 ani +
![](images/user_woman.png)
mikka11 spune:
sei nu o sa pot intra cateva zile pentru ca maine dimineata merg sa scoata pe bebelina din burtica si dupa operatie si toate cele nu cred ca voi putea intra pe net din spital ( eu nu am net pe telefon). Acum am emotii mari, mari de tot, am asa ca un nod in gat, parca nici nu pot inghiti, inca nu imi vine sa cred ca maine e ziua cea mare Am profitat de putina liniste din casa pentru a va citi si scrie
Kora multumesc mult!39+ cu
Maria-Alexandra
loredanar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marryan Loredana tu parca ziceai ca lohiile miroseau dubios la tine, ai ft la medic si ce tia spus? Cred ca si eu am o prb de genul dat, nu inteleg de unde naiba se poate intimpla, insa simt ca ceva nu e in regula, imi miroase urit si cam ma sperie chestia asta ca nu vreau antibiotic ![]() |
marryan da, sincer sunt cam obosita si nu ma ajuta memoria sa iti zic la cate zile de la nastere am avut problema asta. eu la doua zile dupa ce am simtit ca ceva nu e ok am fost la medicul cu care am nascut, m-a controlat pe masa - a zis ca totul arata ok, mi-a luat lama - nu a iesit nici un bazdac nimic sa am. mi-a dat inainte sa iasa lama Cervugid ovule (sper sa nu fi gresit denumirea, nu mai am cutia sa vad exact cum se chema) si m-am spalat cu betadina intravaginal. tot tratamentul 7 zile. dupa prima zi a disparut mirosul. doctorita a zis ca e posibil ca stand mai mult in sezut alaptand sau tinand fata in brate lohiile sa nu "circule" cum trebuie. acum totul e ok - totul e curat si bine din punctul asta de vedere. am mai avut dureri zilele trecute de parca se desfacuse taietura insa , coincidenta sau nu, la epilat am agatat un fir de ala resorbabil cu lama - nu stiu de unde l-oi fi tras. de atunci nu a mai durut... :))
![](japonez.gif)
eu zis sa iti iei si tu o lama. sa te asiguri ca nu e vreun microb. pupici.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/seidana/seidana.jpg)
seidana spune:
Kora.. noua ( adik mie si fetelor care nasteau in timp cu mine ) moasa si rezidenta ne-au spus ca no spa ajuta in travaliu sa te dilati, iar dr imi recomanda prin sapt 38 + sa iau no spa daca am contractii dese.. bineinteles ca am refuzat pe principiul sa nu aman nasterea, insa el mi-a explicat ca nu are treaba una cu alta, no spa relaxeaza uterul insa nu "prosteste nasterea"..
Unora fete le-au facut no spa injectabl in travaliu..
Eu am zis pas de la sapt 35 in sus la orice calmant..
Cea mai fericita de
Elena Alexandra (24.08.2011)
loredanar spune:
citat din mesajul lui seidana Ionela.. nu o compar cu standardul.. imi dau seama "cat e de unica" , ca nu sunt toti la fel, imi dau seama ca unii copii nu isi ridica capul la 1 luna cum face ea, daca e evolutie si de bne ma bucur , dar nu o compar, daca e ceva mai "de rau" iar nu o compar insa imi fac griji .. sunt aproape 13 ore in care a dormit 3 ore, cum o pun jos din brate tipa, am incercat acum si cu caruciorul.. a tipat 20 min cat a plimbat-o tati, am luat-o in brate.. liniste.. cred ca e rupta de oboseala si nu poate dormi... colicii astia cum se mai manifesta? strange picioarele insa nu constant...off sa incerc maine si cu espumisan? aerul pare ca il elimina prin basinute, desi e ff balonata .. Cea mai fericita ![]() ![]() |
sei, eu si in timpul sarcinii am gasit multe similitudini intre ce povesteai tu si ce mi se intampla mie. :))
bibi a mea nu sta treaza atat de mult. ziua cel putin doarme bine, e cumintica. seara insa dupa baita incepe show-ul. plange in reprize, mai atipeste 15 min, deodata iar plange isteric. singurul lucru care o linisteste dar nu tot timpul e sa stea pe piept la tati in pozitie verticala. unde voiam sa ajung - nici fetita mea nu se strange de picioare, de pumni etc. cu toate astea cred ca sunt colici. nici noi nu eliminam pe gura decat ffffffff rar gazele din stomacel , in schimb dam parturi multe si saraca tare se mai screme pt un partulica - imi e atat de mila de ea.
i-am scris tipei de la La Leche League ( ID YM laptematern ) in legatura cu problema ragaitului. ea mi-a spus ca nu e o chestiune asa importanta cum se zice. acum nu stiu ce sa mai cred - parerile sunt RADICAL opuse in privinta asta. a zis sa imi monitorizez alimentatia. sa vad ce o supara. o sa fac si asta. si am trecut pe Bonisan, Espumisanul parca nu ajuta... sper sa nu ii dauneze trecerea de la un siropel la altul. pupici si tie sei.
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andreea_t/andreea_t.jpg)
andreea_t spune:
citat din mesajul lui inutsa Salutare, burtici si proaspete mamici! Bun venit noilor strugurasi! Sa fie sanatosi, papaciosi si necolicosi ![]() Despre noi... nimic nou sub soare. Suntem tot in formula 2 in 1, fara prea multe semne ca ar vrea sa iasa la lumina. Am cazut in sfarsit de acord cu sotul asupra numelui, finally ![]() ![]() Eu mi-am pierdut rabdarea, bb a coborat f tare si simt o mare presiune si durere pe osul "de jos" , ca sa nu mai spun ca de abia merg, si am un mers de rataaaa ![]() andreea aceleasi temeri le-am avut si eu la prima sarcina, ca daca nu e ok ca sta bb atata in burtica. Don't worry, stiu ei mai bine unde le e bine, de asta nu vor sa scoata capul la lumina asa usor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bebe din burtica |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)