Aspirante optimiste > 20 ani (716)
Raspunsuri - Pagina 17
gabyv spune:
Balanta, dr meu mi-a socotit cu aproximatie cate ovulatii mai am folosind Amh-l si fsh-ul (sper sa nu ma insel), dar sigur a zis: "mai aveti cam 3 ani" (bine cate ovulatii e deja prea mult zis, dar ...intelegi ce vreau sa zic)...oricum am facut analizele pre-eliminare pt fiv, desi nu e inca in discutie.
Acum ca ai zis, de Amh mic din cauza de un ovar, ma gandesc ca poate asta sa fie cauza si la mine... numai dreptul functioneaza.
Ah si imi iau temp zilnic, pt ca mi-o cere dr ...
va pup
YLARI spune:
Ama imi pare rau ca te-ai suparat, eu una vb in numele meu, stiu ca sunt disperata dar sunt ok cu asta, pup
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise ![]()
balanta_tm spune:
ama, eu am inteles exact ce ai scris in postarea care a starnit fetele. uite, eu nu am copii, am pierdut o sarcina avanasata obtinuta f greu (prin fiv), dar nu sunt disperata sa am copii. poate tocmai fiindca pierzand prima sarcina am realizat ca pot sa ma dau eu si peste cap, fiindca daca va fi sa am un copil, voi avea, daca nu, nu. cand am pierdut copilul, nu m-am simtit deloc sustinuta pe acest forum (nu ma refer la acest topic, fiindca aici scriu extrem de rar). ma refer in special la odiseea la care postam la vremea respectiva. apoi au fost fete cu care inainte comunicam des pe anumite topicuri si care, cand au aflat ce am patit, efectiv m-au ignorat.
gabi, cat ai amh-ul si fsh-ul?
5ab1na spune:
balanta eu nu citeam la vremea respv, am venit din urma si am citit dar nu cred ca te-au ignorat. cred ca n-au stiut ce sa spuna.
si acum am sesizat ca multe dintre ele nu stiu ce sa spuna.
ce poti sa spui cand ai vazut o fata cu factor v, cu pai, cu un ovar, cu fiv reusit, sarcina ok si la un moment dat pica tot. si culmea: doctorii din romania nici nu sunt in stare sa spuna timp de atatea saptamani ca nu e ceva in regula acolo. pt ca nu se pricep.
fiv-ul nu este deloc un miracol.
...
sincer iti spun ca le apuca disperarea si isi spun: fata asta cum se descurca oare? eu asta cred sincer.
DenyAnd spune:
Vreau sa scriu ceva si nu stiu ce sa scriu![]()
Amabella, de ce sa pleci?
Aici nu e topic doar pt cei care nu au nici un bebe, ci pt cele care isi doresc bebe.
Si tocmai ca cele care au deja bebe, de la ele avem cate ceva de invatat. 
Sunt si eu de fire, disperata, dar viata te pune la asa incercari ca te face sa vezi si alte lucruri in viata, cele din jurul tau care pana acuma nu le-ai observat.
Cu ajutorul lui DUMNEZEU
in curand
pana la termen cu un
sanatos si vioi http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
balanta_tm spune:
da, sabina, poate fi si cazul ca nu au stiut ce sa imi spuna. insa, in afara de cateva fete de pe forum care chiar au fost langa mine, restul fie n-au stiut ce sa imi spuna, fie n-au vrut sa imi spuna nimic. asta insa nu schimba cu nimic faptul ca eu nu m-am simtit prea sustinuta.
SS-Tzuky spune:
Buna sa va fie dimineata!
Vreau sa ma abonez si eu la "aspirante disperate"
Am 35 de ani. Am tinut sa "fac cariera" si apoi sa ma gindesc la familie. Am facut doua facultati, eram director adjunct la o firma de transport. Nu ca as fi carierista de profesie, dar as fi preferat sa am o casa sau macar din ce plati o chirie, inainte de am apuca de turnat plozi. Timpul trece repede pentru noi, femeile - nici nu m-am desteptat bine si aveam deja 30 de ani. Am decis ca e timpul pentru o schimbare. Si am facut-o - 180 de grade. Am intilnit in sfirsit marea iubire. M-am stabilit in alta tara, fara sa cunosc limba, fara sa am familia alaturi, fara sa stiu ce ma asteapta, am lasat totul in urma si am luat-o de la zero.
Dupa sase luni, vazind ca tot nu ramin (prietenul meu are patru copii), m-am gindit ca poate am o problema. Si am trecut repejor la distractia cu teste de ovulatie (cu temperatura nu prea mi-a iesit pasenta). Am ramas in prima luna in care am folosit opk. Am pierdut-o. Fara fas-fas, fara lacrimi, fara mama care sa ma aline. A treia zi inapoi la munca.Dupa vreo 5 luni, am avut impresia ca miroase naspa din frigider - desi era curat. Eram 8 zile dpo. Am facut un test de ovulatie, ca teste de sarcina nu aveam la indemina. A iesit superpozitiv si m-am gindit ce dreaq, doar nu ovulez la interval de o saptamina. Mi-am amintit ceva din scoala, cum ca HCG si LH sunt "surori". M-am prezentat direct la cabinet. Da, eram. Mai mult frica decit bucurie, dar totul era ok, inimioara batea bine, trecusem si de "hopul" de 7-8 saptamini, cand se intimplase data trecuta tragedia. Incepeam sa cred ca acum va fi rindul meu sa un copil. La us de 12 saptamini eram emotionata si ma asteptam sa il vad miscind pe ecran...Nimic. Nu a gasit puls. Missed abortion, Chiuretaj a doua zi. Nu stiu cum am reusit sa nu fac accident in drum spre casa.
Nu am stat mult sa imi pling de mila, m-a ajutat si faptul ca lucram 14 ore pe zi, n-aveam timpp de "melancolii". I-am zis prietenului meu ca imi pare rau, dar se pare ca nu pot avea copii si ca ma las de sportul asta. A protestat. A zis ca e de parere ca sa incercam pina iese, dar ca decizia imi apartine. Dar aveam nevoie de o pauza. Am facut toate testele posibile, inafara de cele genetice. Nimic. Nici Trombofilie, nici malformatii, sitem imunitar in regula. L-am pus e doctor sa scoata fisa cu analize de la ultimele doua sarcini. Ce ??? Se vedea de la o posta ca progesteronul era mult sub limita. L-am injurat de mama focului, desi in romaneste, cred ca s-a prins...Am schimbat medicul, sunt in saptamina a sasea si am luat-o cu frica de la capat. Pina acum totul e bine. HCG1-822 HCG2 (dupa 4 zile)17000, Prog. 32, CRL 3mm si bate inimioara.
Da, ca sa folosesc un oximoron, sunt o disperata care mai spera.
Si nu, nu sunt casatorita. Nu pentru ca nu ne-am iubi, ci pentru ca nu vreau sa platesc ca si sotie, pensie alimentara pentru celelalte doua foste care stau cu "fundul pe chiloti". Si asta doar pentru ca au avut mai mult noroc decit mine si au copii. Nu. Eu sunt multumita ca EL e linga mine, ne-om casatori cind vine bebe.
Sa ma judece cine vrea.
Scuze de vorba lunga.
Va dorec o zi frumoasa!
DenyAnd spune:
Nimeni nu te judeca Tzuky

pt curajul tau de a ne impartasi povestea ta
.
E minunat ca prietenul tau iti este alaturi
Felicitari pe bebe

Iti doresc sarcina la termen si bebel sanatos
edit: eu nu am curajul sa-mi expun povestea mea, dar m-am regasit in a ta
. Si eu am lasat totul, cariera, ca sa am bebe acuma cat nu e prea tarziu.
Ma faci sa-mi revin si sa nu renunt la proiectul bebe, si sa nu-mi pierd speranta.
Si sa lupt puternica in continuare pana imi tin si eu copilashul mult dorit in brate
Ufff ma simt asa de![]()
![]()
![]()
Cu ajutorul lui DUMNEZEU
in curand
pana la termen cu un
sanatos si vioi http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
lucianamoga spune:
Neata fete!
Uf ce discutii pe aici 
Haideti fetelor ca nu merita sa va consumati nervii...pentru ce?
As mai continua si eu discutia , ca tare ma mananca limba ![]()
Ama draga(chiar daca ne-ai parasit)vreau sa-ti spun , foarte pe scurt ceva:tu de cand ai venit pe aici , ai avut o problema cu acest topic :ba ca ai fost ignorata (unde ti-a fost atunci rationamentul?) , ba cu pareri nu chiar la locul lor...ce ai fi dorit sa citesti pe aici ?
Singura chestie in care ai dreptate este ca uneori suntem cam stresate si daca nu la acest topic ne spunem toate framantarile atunci unde draga mea?
Nu vrei sa fi judecata , atunci nu judeca , si nu-ti ascunde parerea despre noi sub masca bunavointei 
cat despre dorinta de a avea
, ti-am mai spus si te-ai facut ca ploua , cu siguranta o ai si tu , dar in ceea ce ne priveste pe unele dintre noi HABAR NU AI DESPRE CE VORBESTI