Aspirante optimiste > 20 ani (716)
Raspunsuri - Pagina 18
lucianamoga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirunita1983 neata fetele ![]() sa deschis odisea de mai-iunie Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit ![]() |
Sa ne ajute Dumnezeu sa o prindem toate

ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui lucianamoga Paula , Anca , Katy pe unde umblati fetelor? ![]() ![]() Moni fa bine si mai vino pe aici ! ![]() ![]() ![]() Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
eu?
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
mirunita1983 spune:
fetelor eu in ultima vreme nu prea am scris da recunosc ca va mai citesc din cind in cind
,
de multe ori nu stiu ce sa va spun sau sint prea in butoi
sa va pot spune ceva(cind o vad pe scufita..)
DenyAnd spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lucianamoga
Sa ne ajute Dumnezeu sa o prindem toate ![]() ![]() ![]() Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
Ah ce minunat ar fi

ca pt mine a fi o party dubla, ca in iunie e si ziua mea de nastereCu ajutorul lui DUMNEZEU
in curand
pana la termen cu un
sanatos si vioi http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
lucianamoga spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
eu? anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! |
Pe tine te-am mai vazut

lucianamoga spune:
| citat din mesajul lui mirunita1983 fetelor eu in ultima vreme nu prea am scris da recunosc ca va mai citesc din cind in cind de multe ori nu stiu ce sa va spun sau sint prea in butoi sa va pot spune ceva(cind o vad pe scufita..) Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit ![]() |
Mirunita intervii cand vrei tu si te simti in stare

Ia spune-ne tu cum te mai simti?
DenyAnd spune:
| citat din mesajul lui mirunita1983 fetelor eu in ultima vreme nu prea am scris da recunosc ca va mai citesc din cind in cind de multe ori nu stiu ce sa va spun sau sint prea in butoi sa va pot spune ceva(cind o vad pe scufita..) Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit ![]() |
Scumpa, descarca-te si tu aici ce te doare, ca o sa-ti fie mai bine, noi suntem alaturi de tine.
Numai nu sta in butoi!
Hai capul sus!

edit: hai ca te provoc
Cu ajutorul lui DUMNEZEU
in curand
pana la termen cu un
mirunita1983 spune:
of ma fetelor sinteti niste scumpe
pai eu fac ce fac de mult ...astept
dezamagita ca nimic nu merge ,si in fecare luna sper sa prind odisea
care se cam lasa asteptata
incerc 'leacuri babesti' deocamdata si daca nimic si nimic o sa ma indrept spre inseminare..
DenyAnd spune:
Mirunita, dar tu de cand incerci?
Ai urmat ceva tratament?
Analize ceva?
Scuza-ma daca ai mai scris despre asta, am uitat.![]()
Cu ajutorul lui DUMNEZEU
in curand
pana la termen cu un