Dovlecimea e in sarbatoare - are deja 2 ani! *16*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Buna dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

La multi ani Rares,sa cresti mare si voinic, scuze de intarziere!!! |Pupici si mamicii tare frumoasse !
Xggg ai reusit sa slabesti cat ti-ai propus?
Laura sunt prin preajma ,nu mai reusesc sa scriu de dezorganizata ce sunt nu din lipsa de timp ,dar le pun eu in ordine intr-un final si revin in forta.
Monikus ,la fel si pe Diamar, Kiki , Selen ,Ioana, revin eu ,mai pe seara cred, ca e sot la munca si seara nu ma ia somnul fara el .Poate reusesc si sa citesc ai cu atentie ultimele pagini [:d].

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Lali, ce m-ai lovit la intrebarea asta cu kg!!!! Clar nu, as mai avea vreo 10. Am dat cam 10 kg. Ce-ti veni?

Mergi la inceput

Hai mai Catalina,nu am vrut sa fac rau,zau asa . Ultima oara cand ai pomenit de sala spuneai ca esti pe drumul bun catre ce iti doresti,de aia am indraznit sa intreb. Nu mai fac,zau! Oricum arati bine, nu pari ca ai avea 10 kg in plus .

Nu mai reusesc sa scriu,parca mi-au intrat zilele in sac ...

Pentru Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

va fata

mie nu-mi vine sa cred ca e vineri. am avut o saptamana nebuna-nebuna! si nici cele care urmeaza nu se anunta mai linistite. mai ales ca a inceput si anul academic...

in rest noi suntem bine. Carol face progrese extraordinare in fiecare zi. vorbeste non-stop, face niste analogii de ne lasa cu gura cascata.

va doresc un we placut. sper sa-mi incarc bateriile la preaplin ca sa am rezerve pentru saptamana viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

LA MULTI ANI TUTUROR dovleceilor care implinesc anisorii si care au implinit cei 2 ani! Multa sanatate tuturor!

SCZ ca nu reusesc sa intru mai des. Am citit aseara in mare si tare m-a emotionat mesajul lui X_GGG in leg cu alaptatul. Mi s-a facut pielea de gaina cum micutul tau pomenea tzatza prin somn....continua sa-l alaptezi cat vrei.Mi-ar fi placut si mie sa simt ceea ce simti si ai simtit tu...

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (1 an si 11 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (7 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Danangie ai trei copii superbi,absolut superbi,dar,cel mai mult imi place Mattia,are niste ochisori!!O sa i-l arat Teodorei cand mai creste nitel.

Pentru Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Mai fetelor nu mai reusesc sa mai intru deloc pe aici. Sper sa pot saptamana asta. Va pupic si va doresc o saptamana minunata si calda macar in suflete daca afara nu se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna fetele!

Am avut o saptamana foarte urata in care Ramona mi-a racit foarte rau si am avut-o pe antibiotic si deci acasa. Pe Mihai l-am ferit cat am putut si vad ca inca este bine. Multumesc lui DD pentru asta.

In rest mai am o saptamna de liber si de luni incep munca, si din ce am inteles este o nebunie curata acolo.Ne pregatim pentru ziua lui Mihai si am o groaza de treaba.

Va dorim numai bine, o saptamana minunata si multi

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna fetelor,

Se vede ca s-au marit copilasii nostri si ca noi am cam inceput munca. Oricum, important e sa fim sanatosi cu totii.

Azi e o zi mai usoara la munca, fara sefi pe cap si am decis sa mai intru un pic pe la voi. Noi suntem bine. Rares merge la cresa pana la 12.30 si apoi il ia bona. Bona e de fapt o vecina de la noi din bloc care sta oricum acasa ca sa aiba grija de copiii ei care merg deja la scoala deci, se poate ocupa si de Rares ok. Am ajuns la aceasta varianta pt ca saptamana trecuta m-au sunat de 2 ori sa vin sa iau copilul acasa. O data, marti, m-au sunat pt ca cica ar avea febra. Cand am ajuns acolo am descoperit ca de fapt nu era vorba de Rares ci de un alt baietel pe care il chema tot Rares. A doua zi, miercuri m-au sunat din nou sa ma duc sa-l iau pt ca are scaune moi si apoase. L-am tinut acasa restul saptamanii cu soacra mea dar nu puteam risca sa imi faca la fel si saptamana asta pt ca nu mai aveam cu cine sa il las si nu vine nimeni care sa stea cu el numai cat e bolnav. In consecinta, a trebuit sa apelam la acest program care sa fie ok si pt mine si pt copil care deja o cunostea pe dna respectiva. Se impaca ok amandoi deci e ok si pt mine.

Astazi au avut teatru la cresa, astept sa aud diseara mai multe de la bona :).

La mine la munca deocamdata e cam aglomerat dar e ok. Trece timpul mai repede in felul asta si mai uit de dorul de Rares. Deocamdata nu am calculatorul meu pt ca suntem in plin proces de achizitie de calculatoare si mai fac cate ceva pe calculatoarele colegilor plecati in delegatii. Am reusit sa ma inteleg si cu conducerea sa imi mai dea si mie un ban in plus fata de salariul de acum 2 ani deci e de bine.

Nu mai stiu ce sa va mai zic decat ca e tare greu asa fara copil langa tine atatea ore. Asta in ciuda faptului ca nu mai apuc sa fac nimic prin casa si va trebui sa angajez si o menajera care sa vina de 2 ori pe sapt macar ca sa calce si sa faca curat. Oricum, viata merge mai departe si trebuie sa ne adaptam cu totii.

Laura multa sanatate Ramonei si petrecere frumoasa in wk.

Pupici tuturor. Astept vesti ca sunteti bine toate.

Mergi la inceput