Dovlecimea e in sarbatoare - are deja 2 ani! *16*
Raspunsuri - Pagina 12
Ioanna81 spune:
salutare lume 
Dia, bine ai revenit pe la noi! ce mai faceti voi?
eu ieri am trecut pe langa Danutza, pe strada. Pana sa ma dezmeticesc eu exact, pana sa o identific in memorie de unde o stiu
a trecut n-am strigat-o
asadar Danutza 
x_ggg spune:
Buna ziua, fete dragi.
Va multumesc celor care ne-au urat pe FB. Astazi puiul meu a devenit un baietel in toata regula.
O
si un
tuturor.
kiki_cri spune:
La multi ani Rares
de Cata, sa cresti mare si sa ai viata plina de bucurii si fericire!
laura78nico spune:
LA MULTI ANI! RARES de CAta sa fii sanatos, voios si sa aduci numai bucurii parintilor tai!

Lali cum stai cu gramadoaia de treaba?
Ai terminat?
Monica ce vesti ne dai?
Kiki deocamdata stam bine. Azi am fost un pic afara pe la pranz si apoi a dormit cam trei ore si Ramona cam tot atat.
Va pup ca ma duc sa hranesc doi pui.

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
monikus spune:
Buna seara,
La multi ani Anna!
La multi ani Rares!
Sa cresteti mari mari mari si sanatosi cat cuprinde. Va pup pe fiecare in parte.
Fetelor prima zi de munca a fost tarer aglomerata. Nu am reusit decat sa trag 3 runde pana la baie. In rest, nu am reusit sa ma ridic de pe scaun de treaba ce am avut. Ziua de azi nu a fost cu nimic mai usoara si asa se preconizeaza ca va fi toata saptamana pt ca lipseste secretara si trebuie sa ii tin si ei locul :((.
Rares a fost nespus de cuminte la cresa. Nu a plans mai mult decat pana acum, a mancat tare bine, a dormit cam jum de ora doar dar in rest a stat cumintel in patut. Ingrijitoarele spun ca o sa fie bine. Doamne ajuta.
Sper sa apuc sa mai intru maine sa va povestesc ce faza am tras azi. Acum imi cad ochii in gura.
Indraznesc sa spun see U soon.
Pupici fiecareia in parte.
kemsy spune:
Salutare!!
La multi ani Rares!!!
La multi ani Anna

monikus, m-am amuzat cu scrisul ca si curca :))). Stii ce imi placea mie la zilele aglomerate, ca nu stiai cum trece timpul...Sper ca si la tine sa zboare zilele de munca si sa te intorci la puiul tau.
kiki, nu-mi imaginez ce greu trebuie sa-ti fie cand vii acasa si o vezi goala...
Dar vine frigul ![]()
laura, bine ca era fetita. Baiatul meu pupa tot ce prinde in parc ![]()
Fetelor, va multumesc pentru urari. Petrecerea pentru Loris a fost draguta, el a primit multe cadouri, in special jucarii. Acum am revenit la rutina. Am pus poze pe fb.
Seara placuta!
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009) 
Raisa are nevoie de noi 
diamar78 spune:
Se pare ca mai sunt sarbatoriti de care nu am stiut. La multi ani Ana si Rares!
Ioana, eu cu serviciul, cel mare cu gradi si cel mic acasa cu buni. Acum sunt bolnaviori amandoi.