Dovlecimea e in sarbatoare - are deja 2 ani! *16*
Raspunsuri - Pagina 11
monikus spune:
Buna tuturor,
Raportez din prima zi de munca
. Nu va mai spun ca ieri mi-am pus unghii false si acum scriu ca o curca. Imi ia jum de ora sa scriu 3 randuri.
La multi ani Loris! Sa cresti mare si sanatos si sa ii faci fericiti pe parintii tai.
Felicitari Maria si felicitari Roxxy pt realizare. Bravo. Noi suntem inca foarte departe.
Laura, s-a scos Mihaita. Trebuie notat undeva primul pupic.![]()
Zilele astea au fost foarte obositoare, cu un Rares tare marait si miorlait. Azi merge pentru prima data toata ziua la cresa. Trebuie sa il ia soacra-mea dupa-amiaza pt ca eu lucrez pana la 16.30 si as ajunge foarte tarziu sa il iau. Azi-maine trebuie sa fac cerere pt decalarea programului la munca. Sa vedem daca mi se aproba.
Altfel, aici e nebuneala mare. Sa vedem cum o sa re-acomodez. Sper sa fie bine pentru toti.
Va pupic. O saptamana excelenta tuturor.
kiki_cri spune:
Neata!!!
Ma crezi sau nu Monikusm-am culcat si trezit cu gandul la tine
stiam ca azi iti e prima zi de munca...si stiu ca si mie mi-a fost greu sa ma obisnuiesc iar la locul de munca
, DAR acum e bine si am impresia ca nu am lipsit deloc...asa ca va fi ok...si sunt sigura ca si Rares va fi "baiat de gashca" si nu va mai plange
chiar ma bucur ca am vazut ca ai scris ca nu s-a racit Doamne da sa nu se raceasca!
M-ai distrat enorm cand am citit de unghiile tale
si ca scrii ca o "curca" esti mare figura
.
Gemenii mei s-au obisnuit cu programul asta...de mama de weekend
dar e mai bine asa...ce sa fac...ma bucur ca am cu cine sa ii las. Oricum asta e provizoriu pana vine frigul ca apoi ii aducem cu noi la Cj cu mama cu tot. Mai greu imi e mie fara ei cand vad casa goala...urasc tot...
Fetelor citesc si din urma si revin!
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lali_mete Neatza!!! Intrucat azi dimineata la ora 6 fara 1o minute s-au implinit 2 ani de cand am auzit primul scancet si am vazut puiul meu de om,las de baut si mancat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Va pupic,revin cand pot .Pentru Raisa ![]() Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011) |
Lali,
te rog sa ma scuzi pt intarziere...ii spun si eu acum La multi ani lui Paul si tot ce e mai bun pe lume!Tu cred ca esti tare fericita cu "perechea" pe care o ai...si baiat si fetita!Esti norocasa!

kiki_cri spune:
La multi ani LORIS
Sa fi fericit si sanatos toata viata ta!
Gianina,
scuza-ma te rog de intarziere!

kiki_cri spune:
Laura
suntem bine, multumesc de intrebare. Vezi ce repede ne cresc copilasii?!
Deja e Don Juan:)
Roxy
ce fain de voi ca ati scapat de pampers...la noi nu vad prea curand asta![]()
Cata
si eu zic sa alaptezi cat poti de mult.
Dana
cum a fost revedrea cu printesa ta???

kiki_cri spune:
No, cred ca v-ati saturat de mine
.
Ioanate salut si pe tine!Si pe Carol ii pup!
O saptamana usoara tuturor!Mai vb!
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
La multi ani cu intarziere lui Paul! Sa fii sanatos, plin de voiosie, norocos si sa te bucuri de frumoasa ta familie!
In rest abia am asteptat sa ma revad cu cea mica si totul e minunat cand sunt cu ea. Ii mai dau inca sa suga si e tare multumita. Vad ca nu a disparut lapticul nici in delegatii:)
Monikus, mult succes la munci si cresa program full time cat mai usoara lui Rares!
Laura, Ioana, Lili, Monica, KIKI KRI, Cata, Selen ...va pup pe toate
laura78nico spune:
Buna
am intrata pe fuga pt ca vroiam sa vad cum a fost prima zi de munca a Monicai. Abia astept maine impresii despre prima zi lunga la cresa a lui Rares.
Noi suntem putin muciosi, dar sper sa scapam repedde de ei.
Ma bucur ca sunteti bine cu totii si va doresc o saptamana excelenta.
Ma duc la
Somn usor si 
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Lali_mete spune:
Buna dimineatza!!!
?
Va multumesc pentru urarile venite mai tarziu,primim urari pentru doi ani pana pe 30 septembrie anul viitor
,asa ca nu-i graba
.
Monikus abea satept sa imi spui cum a fost prima ta zi de mucna si prima zi la gradi a lui Rares de dimi pana seara
! Eu zic ca a fost bine
.
Revin, am o gramadoaie de treaba azi
. Va pupic pe toate ,toate si va astept la cafeluta[D:].
Pentru Raisa
Lali mamica
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
kiki_cri spune:
Neata
si de la Cluj!
Dana
ma bucur ca v-ati revazut cu bine. Fain ca inca poti alapta
.
Laura
sper sa treaca mucutii fara alte probleme.
Lali
spor la treaba si mersi de cafeluta![]()
Va
fata!