Dovlecimea e in sarbatoare - are deja 2 ani! *16*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neatza!!!

Intrucat azi dimineata la ora 6 fara 1o minute s-au implinit 2 ani de cand am auzit primul scancet si am vazut puiul meu de om,las de baut si mancat

Va pupic,revin cand pot .

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!!

La multi ani Paul, sa fii sanatos, voios, fericit si sa ai parte de mult noroc!!!

monikus, pare sa fie bine pana acum cu cresa, poate ca nu va fi nici mai incolo greu, chiar daca il lasi toata ziua...Ma refer la adaptare, ca sufletul oricum nu ti-e usor stiind ca stai departe de copil toata ziua. Noi maine avem petrecerea, sper sa iasa totul bine.
danutza, cred ca acum o dragalesti pe Alexandra, dupa asa absenta
x_ggg, nu raspunde la presiune. Daca vrei sa-l mai alaptezi fa-o!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O zi buna!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

La multi ani Paulica fara frica! Sa cresti mare, sanatos si ii faci fericiti pe parintii tai. Pupici tie, surioarei si mamicii tale.

Kem petrecere frumoasa maine. Pupici de pe acum lui L.

Noapte buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

LA MULTI ANI, PAUL!!! SA FII SANATOS, SA AI NUMAI NOROC IN VIATA, SA FII CUMINTE SI SA AI GRIJA DE SURIOARA TA!!!

Fetelor, sunt asa de fericita. De 3 zile am scapat de pampersul de zi (cam in proportie de 90 la suta). Acum 3 seri, Maria a venit si ne-a cerut pipi si kaka desi avea pampersul la fundulet (eu nu m-am stresat niciodata la capitolul asta). Am pus-o la olita, a facut. A doua zi am rugat-o pe bona sa o lase fara pampers si sa vedem daca face, daca mai cere. De atunci cere mereu si pipi si kk. Tot de atunci se trezeste cu pampersul uscat dupa somnul de pranz, asa ca ma gandesc sa o mai las cateva zile si o sa scot si pampersul de la somnul de pranz. Eu credeam ca a fost usor la Matei cu scosul pampersului (care s-a intamplat la 2 ani si 5 luni, dar pus de mine), dar se pare ca la Maria este extrem de usor. E adevarat ca ea cere de vreo 2 luni sa faca kk la olita (nu tot timpul), dar in comoditatea mea nu m-am gandit sa o las fara pampers de atunci.

Mergi la inceput

Buna fetelor !!

La multi ani Loris ,sa cresti mare si voinic,frumos si sanatos !!!!
Multumesc pentru urarile la adresa lui PAul , si celor care ne-au urat pe fb!
Roxxy felicitari,noi maiavem drum luung pana acolo. Nici nu ma incerc curand la PAul cu renuntatul la pampers ca ma enervez degeaba , il mai las putin. Nu il deranjeaza decat cand face kk,dar si atunci tipa si nu se misca din loc, nu spune ce are de tipa...

Pentru Raisa

Mergi la inceput

Xggg da, si noi cu tzitzi , avem si colici, dar doar nu vor dura pana la 18 ani,nu? Rezistam,plimbam fata, ii dau tzitzi cand plange , si trecem noi si de faza asta . Daca nu sunteti pregatiti nici tu nici Rares mai da-i tzitzi , nu ii intrerupe si placerea asta,e de ajuns ca nu esti cu el tot timpul ca pana acum .

Danutza cred ca te-ai intors deja acasa. Of,am citit atata jale in mesajul tau , te cred ca ti-a lipsit tare fetita. Cum s-a comportat cand te-ai intors acasa? Dar fara tine?

Ioana ai aflat de ce dormea Carol atat de mult? Paul doarme mult la pranz de obicei, dar totusi parca atatea ore era prea mult .

Pentru Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

La multi ani,Loris! Iti dorim multa sanatate,doar bucurii si fericire! Scriu de pe telefon si nu pot pune iconite, dar am vrut sa iti uram in Asa zi speciala. Si noi am abut azi petrecerea lui Rares....ce copii mari avem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna!

LA MULTI ANI PAUL si LORIS! SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI SA ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR!

Roxy felicitari pentru scapatul de pampers! Noi mai avem un pic , dar azi pentru prima data am vazut ca nu se simte bine ud pt ca imediat ce a facut pe el a venit sa-l schimb. Si ca sa ne laudam si noi un pic a inceput sa spuna mai multe cuvinte ceea ce ma bucura.

Monica o sa ma gandesc la voi maine sigur nu va fi usor, dar astea sunt etapele nu avem ce face. mai am si eu doua saptamani si o sa fiu si eu la fel ca voi.

Cata cum a fost petrecerea si LA MULTI ANI anticipat atunci.sa cresteti mari sanatosi si voiosi.

Kiki ce mai faceti? Ce fac puii ?

Ioana voi pe unde ati mai umblat?

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Am uitat sa va povestesc ceva...azi am fost cu cei mici afara si sot a venit sa ne ia din parc. Cand urcam noi scarile la bloc coborau vecinii nostrii, care au o fetita cu 5 luni mai mare ca Mihai si o bebelina mica de 2 luni. Ne salutam noi parintii, mai intrebam de cea mica ,cand Ruxandra vine si nici una nici doua ii lipeste doi pupici lui Mihai al meu. Sa vedeti voi ce cocos se facuse dumnealui nevoie mare.

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna dimineata,

sa aveti cu totii o saptamana minunata.

Pentru ca am avut o mutlime de treburi administrative in WE, la mama, urez acum La multi ani lui Paulica neinfricat si lui Loris

Lali, nu stiu de ce a dormit atat. nu-mi explic decat prin faptul ca era obosit copilul sau este in crestere pentru ca si mananca mai mult decat pana acum. astept ceva rezultate de la un examen coproparazitologic. i-am facut testul fara ceva simptome anume, doar preventiv avand in vedere cat sta cu mainile prin nisp afara si cat e calare pe cateleul maica-mii.

Mergi la inceput