Floricele mai-iun2010.Felicitari Nana,Tigruta (5)
Raspunsuri - Pagina 19
NicoletaB spune:
Ale- ma bucur pt vestile bune!
Cata- Rooibos cu aroma de portocale si alte alea? Unde anume in Cora? Eu pana acum am baut doar simplu si cu aroma de vanilie. Ceai rosu as bea garla....
R.Cata spune:
Cum intri din parcare, pe scarile rulante din mijloc, mergand spre intrarea in supermarket, este chiar pe mijloc un stand. Nu ai cum sa-l ratezi. Si este si o doamna fff draguta...stie despre toate ceaiurile....si erau peste 100 de sortimente ( negru, rosu, verde, alb). Merita sa faci si cadou...de sarbatori.
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
13+
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_09 aaaa,sa va povestesc cum face copilul meu caca la olita. Isi i-a pampers din cutie,il pune in olita si apoi se aseaza Mama si-a zugravit camera sambata,ieri i-a mazgalit Sebi peretele Cris ,mami de Sebi,copil poznas ,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010Vreau si eu parintii mei! |
ai putea sa scrii o carte : "Nazbatiile miezosului" ... ar prinde bine la public ... eu as fi cel mai infocat fan
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui R.Cata Rocsy....nu o poti lua si pe sofia la cabinet? ca sa nu mai fi pe fuga tot timpul. Ii dai si ei cate ceva de facut:-D www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010 13+ |
Iti dai seama cam ce ar fi pe acolo ?
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Am o clipa de relaxare : Sofia se joaca cu cutia de la pampers .... profit cat mai pot
.
Nico : unde este cafeaua ? Acum cand am si eu putin timp nu am gasit "aroma" preferata ... nu imi ramane decat sa va ofer eu un cappucinno delicios !
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
NicoletaB spune:
Am baut-o pe toata de dimineata si tot as mai avea nevoie de juma de litru asa, deci astept provincia ![]()
r_ocsy spune:
Pe vremea asta de 2 lei nici nu e de mirare ca avem nevoie de multa cafea
.
A fost prea brusca trecerea de la 26 de grade la 10
... eu una ma adaptez greu ! Urasc frigul !!!
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
NicoletaB spune:
Pai daca tu munteanca, te plangi, pai noi campenii ce sa mai zicem..... Mie una imi place vremea asta, trecerea a fost prea brusca....
r_ocsy spune:
Mi-am facut o
mareeee ca mi se inchideau ochii
.
Nico : eu stau la munte dar intotdeauna am urat chestia asta, mi-ar fi placut sa stau undeva la tropice .... ce viata ar fi fost !!!
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )

,mami de