Floricele mai-iun2010.Felicitari Nana,Tigruta (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Plange si la bunici de cand l-am adus de la mare. Si la ei inainte baia insemna distractie.

Spor la munci, Rocsy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Buna !
Daca sunteti interesate de aplicarea unghiiutelor false cu gel sau gel pe unghie naturala, cu diferite modele, pietricele, floricele etc. ma pueti contacta pe mine pt ca eu ma ocup:)
Sau daca aveti prietene/cunostiinte care vor!
Aplicarea unghiilor cu gel -45 ron
Intretinerea- 30 ron
gel pe unghie naturala-30 ron
Produsele sunt profesionale si de buna calitate!
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Buna seara,

Imi cer scuze ca dau buzna, vreau doar sa va atrag atentia asupra unor evenimente deosebite care se desfasoara week-end-ul care vine cu ocazia Saptamanii Internationale a Bebelusilor Purtati.

Sambata intre 16.00 si 19.00 avem o serie de workshop-uri care de desfasoara in sala de sport a Scolii nr. 30 Grigorie Ghica Voievod (str. Laptari Tei nr. 23 - zona D-na Ghica). Pe langa discutiile anuntate, veti putea testa toate sistemele de purtare existente si va fi si o tombola pentru participanti

Duminica avem dimineata (10.00 - 13.00) un atelier despre cum sa iti confectionezi singur un wrap/sling/mei-tai la Pravalia Parintilor (str. Muzelor nr. 9), iar dupa-amiaza un eveniment surpriza in parcul IOR (urmariti blog-ul pentru ora exacta) - va fi super-fun!

Detalii despre program AICI.

Si avem si CONCURS de poze cu premii super (o manduca, o boba, un mei-tai si un sling cu inele :))! Grabiti-va, se primesc poze doar pana maine seara.

Si un alt CONCURS pentru cei cu talent la scris, cu premiu o protectie de 4 sezoane pentru bebelusi purtati.

Va asteptam cu drag!

Mergi la inceput

Neatza!
Cafelutza e gata! Aburul ajunge la nasul vostru precum cea de la Jacobs (deh, reclama sufletul comertului), poate, poate mai am cu cine schimba o vorba, doua...

Bine, mai Ale intri doar pe interes? Te tine, de Karina nu mai zici nimic?

O zi cu soare fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Neatza!
Cafelutza e gata! Aburul ajunge la nasul vostru precum cea de la Jacobs (deh, reclama sufletul comertului), poate, poate mai am cu cine schimba o vorba, doua...

Bine, mai Ale intri doar pe interes? Te tine, de Karina nu mai zici nimic?

O zi cu soare fetelor!

Mamica unui buburuz
Neata!
Sunt cu nasul in cafea Nico!
Merge si o portie de cereale?

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Vreau si eu parintii mei!

Mergi la inceput

aaaa,sa va povestesc cum face copilul meu caca la olita.
Isi i-a pampers din cutie,il pune in olita si apoi se aseazaCopilul si-a invatat lectia,daca pana acum a facut in scutec,de ce ar face altfel de aici incolo?Vreau la olita,ok...a gasit baiatul cale de mijloc,nici ca mine,nici ca el

Mama si-a zugravit camera sambata,ieri i-a mazgalit Sebi peretele

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Buun baiat! Mama ta mai poate zugravi o data

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Buun baiat! Mama ta mai poate zugravi o data

Mamica unui buburuz
Acum mi-am dat seama,acolo unde a mazgalit,inainte sa zugraveasca erau niste cuburi(desenate-un model),si acum le-au acoperit,baiatul cred ca vroia sa faca patratelele la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Buna!

Nico, cand am postat msg doar am dat copy/paste, dormea karina si nu am vrut sa tastez.
Karina este bine, i-a trecut bronsolita si se tine numai de prostii
SE CEARTA CU MINE PARTE-N PARTE.chiar si acum cand scriu ma musca de mana ca nu o las si pe ea sa tasteze.
Revin . Pup.

p.s. cine ese interesata de unghiute dati-mi un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Buna! Hop-top si eu pe aici. Mie imi place ceaiul de Rooibos.. Tocmai ce am descoperit in cora sun plaza un locsor plin ochi cu diferite arome de ceai. Am luat unul cu gust de porto, grapefruit si menta. Delicios....numai cd mirosi o data si ti se umple tot corpul de o bunadispozitie de zile mari. Acim mi-am facut un ceai hapciu.
Si noi trebuia sa facem prin iulie ultima doza de prevenar, dar apruse o stire ca prin china au murit niste copii de la asta si m-am razgandit. Acum parca as vrea sa i-o fac, dar nu stiu dc se mai poate, sa nu fie prea tz.
Cris....tu credeai ca o sa scapi de o cheltuialacu pampers, dar Sebi nu a fost de acord :-))
Rocsy....nu o poti lua si pe sofia la cabinet? ca sa nu mai fi pe fuga tot timpul. Ii dai si ei cate ceva de facut:-D

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
13+

Mergi la inceput