Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(436)
Raspunsuri - Pagina 7
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca gata suntem aici si vom fi impreuna cu totii si casa mea e acolo unde e familia mea,am spus bine YAIA?In fiecare zi te pomenesc ![]() |
Corect!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Imbratisez mamicile!! Yaia,acum Maya vegheaza asupra celor 2 surioare ale ei,pentru ca Rita are acum 2(3) fetite! ![]() ![]() |
Sa vad listuta updatata, altfel iti dau bataita...virtuala!
Teo, esti draguta cu un link la Delfinul tau, sa-l salvez in dosarul cu vacante de planuit?

alinkav spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Ba esti foarte frumoasa! ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Sunt total de acord!Foarte frumoasa!

Yaia spune:
Carpatina,
pt. ca gandim la fel!
Roxana,
pt. entuziasmul trimis incoace!
Alina,
pt. a te calma inainte de 'interogatoriu'!
Ema,
sa/i treaca lui Sebi boala!
Vale,
pentru ca arata beton!
Gabriela,
pt. noua slujba!
Si pentru toate cate un
!
alinkav spune:
| citat din mesajul lui Yaia Alina, pt. a te calma inainte de 'interogatoriu'! |
Hmmm...atat de dura par?
valentina_22 spune:
Multumesc pentru complimente fetelor! ![]()
Sabina, sanatate multa, multa!
Mie Venoferul asta imi face o pofta teribila de mancare si desi imi satisfac toate poftele nu pun mai deloc pe mine. Sunt obisnuita sa am in jur de 60, dar acum acul cantarului nu vrea sa sara de 55-56. Stiu, ca unele dintre voi, ar spune ca este greutatea ideala, la inaltimea mea, insa mie nu-mi place deloc, deloc. Ma supara si faptul ca nu tolerez deloc carnea, fara insa sa fiu vegetariana, pur si simplu nu-mi place si nici sa nu o vad in farfurie(si ma intreb cu cine oare o semana Andrei care nu papa carne nici sa-l tai
), pentru ca este o importanta sursa de vitamine.
Ca veni vorba de baiat, mititelul nu este deloc bine. M-am bucurat ca am scapat de febra pana acum, insa acum cateva minute avea 39. Diseara bagam antibiotic, nu avem ce face.
Rox, multam de informatii. Si medicul de familie initial nu ni l-a recomandat, apoi ne-a spus ca in afara de febra nu ar face altceva, insa nu vrem sa riscam.
mica zapacita!
Alina, felicitari lui Alex. Sa stii ca si Alexandra mea cat e ea de fata, e foarte baietoasa. De mica sarea la bataie, aici rog a se intelege ca dadea si ea numai cand era bruscata. In timp s-a mai cumintit, dar surprind uneori la ea gesturi de baiat(in sensul ca daca este lovita, loveste si ea pana sa apuc sa intervin eu ). Are o educatie sanatoasa, stie ca nu are voie, ca este un gest foarte urat si ca este mai apoi pedepsita, insa uneori o mai comite. Ultima altercatie a avut-o in vara cu un baiat de varsta ei din parc, care l-a lovit intentionat pe Andrei. Si culmea cel mai sifonat a iesit baiatul.
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC
Erina spune:
Bravo mamaicile, am avut ce citi.
Valentina esti superba. Sa stii sa de cele mai multe ori less is more si aici ma refer la felul de a te imbraca si prezenta!!!
Sanatate multa lui Andrei!
Sanatate Sebastian!!!
Ema spune-mi te rogde unde cumpara doamnele astea de prin oras pantalonii aia cropuiti bej asa cu o tenta masculina? Sa fie gap, next, MD???
Mandarinutza. Esti o doamna desavirsita, ador diplomatia si finetea ta!
Sabina, sa fie cu folos anii de studiua. Si sotul meu un pic mai multi dar stam ca pe jar cu proiectele in fiecare iauarie. Romania din pacate nu prea mai are mult de oferit fie ca esti scolit sau nu...
Alina, super ca nu tine supararea baiatul. Tricoul se inlocuieste, sper sa nu fi fost ceva serios si celalalt baiat sa nu aiba de suferit de pe urma gestului destul de extrem.
Eu azi am bananait prin magazine, am cumparat ceva decoratiuni pentru maine la gradi la Daria. Am facut si ceva mici favours pentru copii. Acusi mergem sa luam tortul.
Lucruri care mi-au facut placere azi:
-intilnirea din Metro cu un grup de Japonezi (m-am bagat in seama cu konichiwa, hajimemashite si Nihon de sundeimashita
...ca imi era dor de japoneza. Am primit cartea de vizita si era chiar directorul Scolii Japoneze in Bucuresti. M-am simtit prost ca nu am avuit sa ii las si eu cartea mea de vizita. Apoi era sa ma fac si mai tare de ris ca am pus banii in alta geanta-nehotarirea feminina si am avut emotii daca mai aveam ceva pe card...
-1.5 ora de lecutura la Paul-thank you David ca ai dormit asa de bine!!!
Erina spune:
Yaia da' indemnul de updatare e pentru Teodora? Eu vroiam sa ii zic la telefon dar am uitat ca sunt familii foarte frumoase si cu un singur copil.
Nu uita si Rixos Belek pe lista de Turcia.
Happiness_4_us spune:
Sabina, sa stii ca nu doar educatoarea aia are probleme in a accepta , cel putin in prima faza, ca unii copii au nevoie de timp si sa fie luati incetisor.
Asa s- a intamplat si la gradi unde este nepotica mea, asta anul trecut, cand ea vroia sa o ia pe Muu( a se citi vacuta eipreferata) cu ea in clasa.
Nici nu a incaput vorba. Efectiv s- a crizat doamna ca ce e aia, ca daca toti copiii ar veni cu cate o Muu unde s- ar ajunge? Nici macar la somn nu vroia sa i- o lase, desi Maia a facut compromisul sa o lase pe Muu in ghiozdanel, pana la somn.
E adevarat ca doamna ei era mai in varsta si nu am pretentia ca nu mai avea rabdare, dar poate ca e " educatia " ei de pe vremea cand eram si noi mici si atunci ne dadea cu linia de lemn la palma cand faceam ceva gresit.![]()
Dupa faza asta, cumnata mea a hotarat sa o tina pe Maia acasa, ca ea tot era acasa cu cel mic, Maia ducandu- se la gradi pt ca erau si prietenele ei, nu de nevoie, si sa caute o alta gradinita unde a dus- o de anul asta si unde totul e ok deocamdata.
Si cand ma gandesc ca in Is te pusa duci la gradi poze cu membrii familiei si sa- i arati copilului atunci cand devine agitat si vrea acasa, sa- l pui sa povesteasca despre
fiecare, ca sa uite, etc...
Regula nr 1 insa este aceea cu acomodarea pas cu pas si nu te primesc ele mai mult de 30 min prima zi si in fiecare zi creste timpul cu inca 30 minute, pana ajunge sa stea program intreg. Exact asa a fost si in mai cand l- am dus pe Andrei din nou, dupa 6 luni de pauza de gradi, desi Andrei nu plangea si- i placea acolo.
Mamica de Andrei si Maria
Erina spune:
Gabriela
, am sperat sa pot suna ieri dar nu am reusit asa ca iti spun aici.
Cred ca alegerea ta e fantastica si sper sa ai parte de toata gama de satisfactii nu doar de cele sufletesti. E o norocoasa Sara sa poata spune ca mami e doamna educatoare si cum ma asteptam, stie foarte bine sa faca diferenta intre cele doua ipostaze.
Mai vroiam sa iti spun ca Sofia e foarte precoce, desi mai mare cu abia doua luni ca David e asa de independenta si voluntara. Speram si noi sa imbunatatim aspectul cu mincarea, la cel cu antrenatul la wc nu prea sper.
Zile minunate si sa auzim numai de bine!