Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***345***
Raspunsuri - Pagina 13
Gina2008 spune:
MONICA si eu am uitat sa va felicit! Sa ramaneti la fel de frumosi si tineri! De cat de inimosi sunteti, nu mai mentionez! 
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame A auzit vreuna dintre voi de Ca ionic? Sau de Tiens? Mi-a recomandat pediatru sa ii dau Evei Ca cu Biozinc, si mananca de rupe. Cand citesc aici de paine cu apa...nu indraznesc sa va povestesc cat poate ea sa manance intr-o zi. |
painea cu apa e meniul de baza al proaspetilor gradinarei
nu am auzit de medicamentele alea
ati facut analize si aveti lipsa de calciu, de v-a recomandat asa ceva?
eu la administrat calciu nu ma bag decat dupa analize, ca urmarile pot fi cam naspa daca dat cand si cat trebuie
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
olishka spune:
Doamne Ramona ce povestesti tu acolo
Oribil...acum stau si ma gandesc cum sa-l feresc pe David de astfel de "prietenii".
Gina esti tare curajoasa ca l-ai lasat pe Calin din prima la program lung 
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
17+
Gianina34 spune:
mi-am adus aminte ca am si eu o problema:
zilele trecute am abut brusca revelatie ca micsu' mananca prea multe oua
: inafara de ce are ea in meniu la micul dejun(1-2 zile cu ou fiert sau omlete), seara ii fac tot felul de sufleuri/budinci la care desigur pun cate 1 ou - asta se intampla in 4 seri/saptamana
am un vas yena mic si foarte mic si in general mananca tot produsul finit
daca nu pun ou nu se leaga, nu umfla/creste, arata ca naiba
deci, ce ma fac?
sufleurile astea sunt pretextul sa manance cat mai multa branza(+smantana+lapte+unt
) asa ca ce pot face fie sa inlocuiesc oul, fie sa fac altceva, ce?
avem 2 anisori
novus spune:
Gianina, eu la de-astea nu ma pricep dar notez si dau mai departe

Si eu vroiam sa va intreb ce la mai dati seara, dupa masa la pici de mancare, Ada mai nou de cand nu mai are tziti e ca drogatii care sunt la dezintoxicare, cere de mancare toata ziua
si nu prea mai am idei ce sa-i dau ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 mi-am adus aminte ca am si eu o problema: zilele trecute am abut brusca revelatie ca micsu' mananca prea multe oua : inafara de ce are ea in meniu la micul dejun(1-2 zile cu ou fiert sau omlete), seara ii fac tot felul de sufleuri/budinci la care desigur pun cate 1 ou - asta se intampla in 4 seri/saptamanaam un vas yena mic si foarte mic si in general mananca tot produsul finit daca nu pun ou nu se leaga, nu umfla/creste, arata ca naiba deci, ce ma fac? sufleurile astea sunt pretextul sa manance cat mai multa branza(+smantana+lapte+unt Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori |
Gianina pai cel mai bine ar fi sa-i tai portia din partea cealalta. Adica sa-i dai doar 1 data pe saptamana ou fiert sau omleta sau chiar deloc.
Olga, mamica lui David iepurasul

si
17+
Gianina34 spune:
olguta - nu pot sa scot din meniul de la gradi ca-i vede pe ceilalti coipii mancand si vrea si ea ca-i mare pofticioasa (nu stiu cu cine-o semana
)
si asa am "probleme" cu ea cu scosu piesicilor din meniul ca desigur ca vrea de la ceilalti copii si am ajuns la solutia de compromis - sa-i dea doar o bucatica mica-mica
si ca sa revin, tot eu trebuie sa rezolv problemala masa de seara
avem 2 anisori
Bianca2503 spune:
Gianina,
poti incerca mamaliga cu branza si smantana,
pizza cu multe branza,
paste cu sos de branza (un fel de sos pesto) si nu mai e nevoie sa le faci la cuptor cu ou,
piure cu ceva,
cartofi fierti cu branza rasa si verdeata
cartofi copti cu unt
bruschete si poti pune si putin cascaval
sandwich vesel: adica o felie de paine cu branza si cu ochi si gura din diverse legume
chiar asa ce mai faceti seara de mancare?
Gianina34 spune:
novusel - micsunica mananca seara peste cu legume aburie+parmezan (2 seri/saptamana) iar in celelalte:
macaroane+branza+ou+smantana+lapte - la cuptor
brocoli+branza+....
conopida+cartof fier+putina ceapa cateodata+branza+...
pireu +branza+ou la cuptor
aaa, mi-am adus aminte ca mai am o seara salvata: ii dau paste cu carne, ciuperci, sos de rosii, parmezan... sau paste cu cascaval/pasmezan, smantana, ciuperci...
avem 2 anisori
novus spune:
Gianina, Bianca, multumax de idei
!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)