Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***345***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Maine va povesesc ceva horror rau de tot, nu mai zic azi ca si asa e sarbatoare mare si eu m-am incarcat deja cu destule de cele vazute si auzite .

Ela- da, la Bacau era vorba de gradinita de stat cu 40 copii inscrisi (acumnu stiu cati din ei frecventeaza)

Copii vostri transpira mult? Al meu cand doarme e ud tot in cap...

Da, transpira mult. Dar am citit undeva ca e normal, concentratia de glade sudoripare per cm2 e mai mare la ei decat la adulti, si nici corpul lor nu stie inca sa-si regleze ca lumea temperatura, de aceea transpira mai mult... Dar in timp, pe masura ce cresc, se regleaza si chestia asta.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Simply, vroiam sa zic de Luca: in pozele alea in pielea goala zici ca e tirist...Javier Bardem:))

Ianis e foarte tare cu masina lui si plecatul la mare. Si Vladimir are o mare pasiune pentru mare.

========
Eu: Mai, esti o figurina!
V: Nu sunt figurina! Sunt figurin!

Super tare Vladimir! Stie deja si diferenta intre genuri (masculin vs.feminin)

Da, aseara iar ne intreba daca mergem la mare... Daca ar avea dan week-endul liber, zau ca am mai trage o fuga la cat de cald si frumos e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, fetele!

La multi si fericiti ani impreuna Novus&Pisi

Acum am reusit sa ma potolesc putin la munca, iar am niste zile, ca inainte de concediu

Sa va povestesc, ca m-am dus de dimineata sa duc copilul la gradinita si m-am intors cu el inapoi, n-a fost chip sa-l las, plangea si se tinea de mine si cum vedea usa deschisa direct afara se oprea Am cedat, mi-a fost mila de el si educatoarea m-a sfatuit sa-l mai tinem acasa macar pana in primavara cand face 3 ani. E dificil sa se integreze asa mic la gradinita normala, ea e singura cu 20 se ceva de copii, unde sa se imparta mai intai, copiii plang, nu reusesc sa faca mai nimic cu ei.
Problema lui e ca sta inchis in clasa, el obisnuit sa zburde pe afara, am zis sa mai incerc prin primavara, ca e dupa mai mult stat in casa. Mi-ar fi placut sa socializeze putin, daca nu prea avem copii prin zona.

Si Luc mananca de la un timp, cred ca si si pentru Sebi

Ramona: mi s-a facut sila cand am citit, eu nu pot sa inteleg asemenea parinti niciodata

Eu chiar imi faceam probleme, ca Sebi e mai timid, dar mai bine asa decat ca acele specimene de baieti.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

am o dilema: am inceput sa aplic pentru posturi in legatura cu masterul pe care l-am facut in 2007 si miine am interviul anual cu seful... stiti voi, cel nou; ce sa fac, sa ii spun ca am de gind sa plec? Inca nu am nimic sigur in mina, dar am doua posturi dintre care unul mi se potriveste manusa, la universitatea 3 Toulouse, am primit anuntul de la secretariatul universitatii unde am facut masterul.

Nici nu stiu ce sa cred, in vacanta mi-am pus in gind sa imi iau zile de concediu lunar si sa scormonesc piata si azi am prelucrat CVul si iata ca apar si posturi... cam departe de mine asta la universitate, iara ar trebui sa merg o ora prin trafic... offf ... dar cine nu risca nu cistiga, nu?? asta a fost mereu deviza mea.

Voi ce parere aveti? Mai ales in legatura cu datul in vileag a ceea ce gindesc.... io nu as zice nik, dar poate ca am nevoie de ierarhie sa imi dea un an liber, postul asta nu e (inca) definitiv, ci doar pe un an.

Al doilea post e tot la mine la servici, e pe logistica trasportului satelitilor, cind pleaca de la noi ca sa ajunga la clienti. Mai putin interesant (poate, ca nu stiu exact cum e sa lucrezi pe asa ceva) dar as avea siguranta zilei de miine.... grea dilema.

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Chato, eu zic asa:
1) nu-i spune nimic! sefului cel nou (mai ales ca stim cum e) si niciunui coleg pana nu stii ca concret ca incepi serviciul nou din data X.
2) dintre alea 2 posturi eu l-as alege pe cel de la Uni, pentru ca ti-ar place mai mult. Si ce daca faci o ora in trafic, nu face parte din cotidianul zilelor noastre??, asa ca go for it!
3) chiar daca ramane pana la urma varianta cu logistica satelitilor, nu te speria, la cat de dezghetata esti prinzi imediat din primele zile ce si cum.

Bafta la interviul anual de maine, chiar si doar pentru 1 an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

V-am zis eu ca e horror intamplarea si taman in zi sfanta de sarbatoare sa-mi ticneasca bine ziua de odihna

Amu` imi pare rau ca nu am fost mai indrazneata sa le spun ca o pot face repede vedeta pe micutza daca ma lasa sa-i fac ceva poze si sa le atasez aci pe forum sa ne minunam si de poze cu fetita si tantalaii scarpinatori. Le garantam ca are vizitatori, tot ne adunam o suta de vizionari, deh, daca tot vrea spectatori... dar mi-a inghetat limba-n gura...

Am o intrebare mare : cand vine sotul mai incercam de un bb si m-am gandit sa platesc darile la stat pe un an (daca raman insarcinata sa iau si eu 2 ani ceva banuti) . cat tre sa platesc pe pe luna la salariul min.pe economie? Daca nu raman si platesc un an, intru in somaj,cat iau somaj lunar si cate luni imi da? Oare se merita??? Am mai facut eu treaba asta acum 6 ani, am platit 5 luni, nu ramaneam si m-am lasat pagubasa (bine am facut, am ramas insarcinata dupa 4 ani )
Am si eu o pasarica la bila, nu ?

Ela, merci tufata pentru raspuns, chiar transpira rau copilul meu... ma gandesc sa-l si tund ca pana sa vina iar caldurile astea nnu transpira asa tare...

Olga - ia nu te mai grabi tu sa ajungi asa repede acasa cand conduci si esti obosita... daca Doamne fereste faceai un accident cu grabeala ta ... vrei bataie la fundutz ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Citat:

Simply, vroiam sa zic de Luca: in pozele alea in pielea goala zici ca e tirist...Javier Bardem:))

Ianis e foarte tare cu masina lui si plecatul la mare. Si Vladimir are o mare pasiune pentru mare.

========
Eu: Mai, esti o figurina!
V: Nu sunt figurina! Sunt figurin!

Super tare Vladimir! Stie deja si diferenta intre genuri (masculin vs.feminin)

Da, aseara iar ne intreba daca mergem la mare... Daca ar avea dan week-endul liber, zau ca am mai trage o fuga la cat de cald si frumos e...

Da, asta cu marea e o adevarata problema. si noi am vrea sa dam o fuga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ramona, mergi la un inspector de resurse umane sau la cineva care calculeaza salarii. degeaba ne dam noi cu parerea aici. trebuie sa stii exact cat sa cotizezi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Mama i-a folosit de 2 ori si s-a lasat pagubasa. D-aia te intrebam, sa stiu daca e cazul sa-i confisc :)

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

nuu, le-am vazut in vitrina si am plusat pe lentile, ca daca tot stau pe ecran toata ziua, macar sa ma fandosesc, rau nu imi pot face, zic io ;)

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Am avut si eu in adolescenta o pereche de ochelari cu gauri pentru exercitii, insa nu pot sa zic ca i-am purtat... Zac pe undeva rataciti la mama acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:

Ramona, mergi la un inspector de resurse umane sau la cineva care calculeaza salarii. degeaba ne dam noi cu parerea aici. trebuie sa stii exact cat sa cotizezi

Buna idee Bianca ,merci !

Am gasit pe net ca as primi de la somaj 4,5 mil/ luna timp de 9 luni dar nu stiu cat tre` sa platesc lunar timp de un an... nu am gasit pe net...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

si eu vreau la mareee

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput