Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***345***
Raspunsuri - Pagina 12
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gina2008 MONICA nu puteam sa-l las, caci nu avea cine sa-l ia la pranz si ca sa-l aduca ei cu masina (masina in care erau 5 sau 8 copii) pana ajungea acasa se ducea naibii somnul de pranz... Pe vreme de iarna nu mai zic. Asta e dezavantajul mutatului in afara orasului! .Oricum a sunat Cata (ca n-a mai rezistat pana la 4) si directoarea a zis ca s-a mai linistit putin, ca nu prea a vrut sa manance. Ca s-a jucat afara si s-a pus pe plans iar cand i-au bagat pentru somn... Acum nu stiu daca o dormi sau nu. Calin, un baietel nazdran si mamica lui |
Da, ma gandeam eu ca nu a fost posibil din cauza de distante, nu-i ca-n Deva
Lasa ca pana la urma o sa se obisnuiasca

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
ramona7575 spune:
Am promis ieri ca vin cu o relatare horror vazuta ieri in parc. Am zis ca nu va zic dar parca nu pot sa-mi stapanesc degetele
…
So, actiunea s-a petrecut ieri in jurul pranzului in parc. Abia ajunsi acolO Stefan se urca in topoganul tub… eu m-am postat cuminte la baza lui sa vb.cu el prin tub si sa-l incurajrez, aplaud… am observat ca e putina agitatie de baieti de apx.12-13 ani la baza tubului dar nu am sesizat motivul pentru ca aveam alta ocupatie…
Dupa putine minute trecute acolo observ o fata de 10-11 ani, frumoasa foc, incalecata pe tub,cracanata ca la ginecolog, cu o fusta minuscula si o pereche de chiloti largi si ingusti prin care se vedea toata instalatia genitala
(mai mult vazuta pe laterala)…
Ptiu, ma strecor printre tineri si ii vb.printre dinti copilei sa-si stranga picioarele ca se vede “pasa” . Imi raspunde sfioasa “so, unde-I prbl.?”
Eu: (tot printer dinti) – se uita tinerii la tine
Ea – “sa se uite”.
Eu – ai venit cu mama ?
Ea – e acolo (imi arata catre o pereche de tineri superbi ce o admirau pe fiica-sa cum era cracita in toata splendoare (ei o priveau dintr-o parte). Copila si-a continuat frecusul pe tub parca avea un vibrator in “posa” si se tot fataia sa isi miste chiltii largi de colo-colo 
…
Ma indrept timida catre cuplu` si ii "strecor" doamnei la ureche pe scurt prbl. iar ea imi descopera o pereche de dinti superbi (era frumoasa foc, nemachiata , haine de calitate) si imi spune dulce
“of, timido, lasa fata sa se desfasoare, asa invata meserie, sa fie volubila in viata,in plus vad si baietii ceva live “
Eu, cu gura cascata de uimire am scos doar un sunet “aaammm” si am plecat rusinata de acolo (era si dl.dragut care ma urmarea ce zic)
Cum ochii nu puteau sta locului am urmarit pe furis reactiile tinerilor care isi aveau mainile bagate in pantalonii de la uniforma si se scarpinau de zori intre picioare incercand sa-si strapaneasca mancarimile … o parte din ei mai aveau un pic si ii miroseau chilotii fetei, asa de aproape stateau si se prefaceau ca striga pe un alt coleg la capatul de sus al tubului (aveau si tactica)…
Dupa cateva minute, fata a plecat de mana cu parintii iar baietii au ramas adulmecand dupa ei, m-am apropiat de grup si i-am auzit comentand in cel mai vulgar mod incat s-au infundat bietele mele urechi (“waw, nu avea par”,altul “boule, pai era mica” "imi venea sa-i rup chilotii" dar cea mai horror mi s-a parut “sa-mi bag p… , acuma imi vine sa f.. si un caine, i-as manca p….”).
Am simtit ca lesin de scarba si mi-a trecut prin minte ca sunt viitorii violatori, pedifili, zoofili etc…
Doamne, unde s-a ajuns cu nerusinarea… nici nu mai am cuvinte sa comentez …
In grupul de baieti, l-am recunoscut pe fiul unei doamne dragutze, amabile ce mai are o fata de 3 ani … deh, cam ce se discuta in anturaj, ce limbaj grotesc… oare asa o sa vb.si Stefan ? Ma ia groaza 
…
Gina2008 spune:
GIANINA multumesc pentru sfat. O sa incerc sa ajung mai repede, sa nu cumva sa intre la idei din astea. Oricum ce o fi fost in sufletelul lui azi, nici nu vreau sa ma gandesc...
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Gina2008 spune:
Aoleu Ramona!!!! Sunt de acord ca trebuie sa lasi libertate sa se exprime copiilor (nu conteaza de-s fete sau baieti) dar asa?!!! Asta e deja invatat de meserie! Oribil!
Bianca2503 spune:
Ramona, no comment. Adica as comenta dar sincer nu stiu ce. NU stiu ce este mai grav.

Gianina34 spune:
gina - sa nu-ti faci probleme cu mancarea acum la inceput
important e sa se obisnuiasca cu sala de mese cu ce fac ceilalti copii, cum stau, cum mananca si daca mananca ceva paine si bea apa eu cred ca te poti considera multumita (in general asa fac toti la inceput); daca mai si gusta ceva deja esti fericita
un picut mai dureaza si sa vezi ce bine va manca si la gradi si acasa
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
Gianina34 spune:
ma ia durerea de cap la ce povestesti tu acolo, ramona

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
Gina2008 spune:
GIANINA exact asa a facut. A mancat vreo 2-3 linguri de ciorba, ceva paine si cam atat. Ma asteptam sa il iau hamesit de acolo. 
BIANCA pai cred ca parintii fetei sunt in situatia a mai grava. Ce naiba, astia cred ca fac parte din categoria aia de isi vand copii pentru organe!
novus spune:
Ramona, ce sa mai zici 
??!! daca asa o invata parintii , asa va face, poate asta si vor ei ! fata are deja meseria in mana
, pacat !
Dar din pacate nu e un caz izolat, chiar daca nu le invata parintii, iau exemplul lor si tot acolo ajung ....
Am si eu o fosta colega care era de felul ei mai libertina sa zic asa elegant si cu lipici la masculi, insurati sau nu, prea putin conta, chiar eram curioasa sa-i cunosc fata, sincer cand am vazut-o pe strada am stiut ca e fiica ei si nu a trebuit sa povestim prea multe din pacate ca sa imi fac o idee asupra planurilor ei de viitor 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Novus, am uitat sa te felicit. Asa da motiv de sarbatoare!!!Ramona, m-ai lasat tablou...chiar nu am cuvinte.A auzit vreuna dintre voi de Ca ionic? Sau de Tiens? Mi-a recomandat pediatru sa ii dau Evei Ca cu Biozinc, si mananca de rupe. Cand citesc aici de paine cu apa...nu indraznesc sa va povestesc cat poate ea sa manance intr-o zi.