Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***345***
Raspunsuri - Pagina 11
olishka spune:
Salutare!!!
Novus + Pisi felicitari!!! Sa ramaneti multi ani de-acum incolo o familie frumoasa asa cum sunteti voi 
Ma bucur ca te simti mai bine 
Bebe da cum sta treaba cu socrii tai? Se duc ei la gradinita si strica programul fetei fara sa va anunte?
De ce ar face asa ceva? 
Aris imi pare rau ca nu ai cu cine sa-l lasi pe Vitamina. Si eu sunt in aceeasi situatie. Chiti inca nu a ajuns la scoala. Trebuia sa mearga astazi, dar ieri eram praf asa ca n-am mai avut putere sa merg cu ea la cumparaturi de ghiozdan, caiete, rechizite etc si fara acestea nu puteam s-o trimit. Nu i le-am luat din timp caci am vrut sa si le aleaga ea singura. Ar trebui sa mergem astazi, dar nu ma cu cine sa-l las pe David. Taica-su are f multa treaba, surioara la fel. Nu-mi ramane decat sa-l iau cu noi, dar imi vine sa plang cand ma gandesc la aceasta varianta caci el nu are rabdare nici 2 min intr-un magazin si ma alearga de ma lesina. Chiar nu stiu ce sa fac....La gradi nu l-am dus caci in continuare este cobza si nu are decat o banala raceala care tine deja de 2 saptamani 
Dragi fete va tin pumnii sa aveti rezultate rapide si de lunga durata in curele de slabit. Pe mine ieri m-a apucat depresia rau de tot. Am primit pozele de la a 2-a nunta unde am fost nasi (asta a fost pe la sfarsitul lui iulie) si arat ca o batoza in ele. Nici nu vreau sa-mi imaginez cum arat acum 
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
17+
novus spune:
fetelor de urari !! acum ma gandeam cum sa sarbatorim diseara, doar ca Pisi e super ocupat si stresat cu niste probleme, sper sa reusesc sa-l detensionez un pic ![]()
Aris, ma bucur ca te simti bine
iar de Vitamina ce sa zic mai ales ca l-am vazut si live, e un super copil din toate punctele de vedere 
!!
Olga, tu in poze si in realitate nu ai cum sa arati decat superb 
, sa-ti intre asta bine in capsorul tau !!
spor la cumparaturi !!
Anaan,Ilinca voi pe unde umblati d-nele profesoare
?
Denisamada tu ce mai zici ??
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Chatonel, delicata problema cu schimbarea jobului, daca ramai in companie cred ca ''ar da bine la cv'' sa-i anunti de planurile tale, daca pleci dar nu stii exact de cand si cum atunci e mai sensibila anuntarea oficiala pt ca dupa cum spuneau si fetele o sa-ti caute inlocuitor deja ceea ce e cu doua taisuri ...vezi si tu cum decurge interviul ![]()
Gina2008 spune:
Neata' mai tarziu!
L-am dus pe Calin la gradinita azi! Si nu stiam ca e atat de greu...
. Am intrat impreuna, tinandu-ma de mana, era foarte curios dar era vesel pana cand a inceput un alt baietel sa planga. Si s-a pus si Calin pe un plaaaansss...
Apoi am intrat in clasa si s-a linistit dar cu ochii pe mine ca pe butelie... Trei educatoare (da, trei!) si doamna directoare (care e o super draguta) s-au prezentat in "post" pentru a-l integra. Erau inca 5 pitici care pareau mult mai mici decat Calin, dar mult mai linistiti... Calin parea foarte curios si entuziasmat... I s-a pus Thomas la dvd in scopul distragerii atentiei... si eu am plecat.
Am sunat la 10.30 si mi s-a spus ca plange mult. Ca educatoarea lui e numai a lui. Directoarea a unit cele doua grupe de pitici care nu plang (?!!) si educatoarea lui Calin se plimba cu el in brate prin gradinita, il mangaie. Si ca are momente in care se linisteste, dupa aia iar trage o repriza de plans.
Mi-am impus sa nu sun de 100 de ori, ci doar de doua ori azi. O sa mai sun pe la 4. Am fost asigurata si reasigurata ca toate "fortele" sunt concentrate pe el si ca este mangaiat si purtat in brate...
Offf...
Calin, un baietel nazdravan (si GRADINAR) si mamica lui
olishka spune:
Of Gina ce greu... dar mare noroc ca sunt asa de dragute educatoarele. Eu cred ca o sa treceti mai repede peste aceasta perioada. Va urez succes 
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
17+
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gina2008 Neata' mai tarziu! L-am dus pe Calin la gradinita azi! Si nu stiam ca e atat de greu... . Am intrat impreuna, tinandu-ma de mana, era foarte curios dar era vesel pana cand a inceput un alt baietel sa planga. Si s-a pus si Calin pe un plaaaansss... Apoi am intrat in clasa si s-a linistit dar cu ochii pe mine ca pe butelie... Trei educatoare (da, trei!) si doamna directoare (care e o super draguta) s-au prezentat in "post" pentru a-l integra. Erau inca 5 pitici care pareau mult mai mici decat Calin, dar mult mai linistiti... Calin parea foarte curios si entuziasmat... I s-a pus Thomas la dvd in scopul distragerii atentiei... si eu am plecat. Am sunat la 10.30 si mi s-a spus ca plange mult. Ca educatoarea lui e numai a lui. Directoarea a unit cele doua grupe de pitici care nu plang (?!!) si educatoarea lui Calin se plimba cu el in brate prin gradinita, il mangaie. Si ca are momente in care se linisteste, dupa aia iar trage o repriza de plans. Mi-am impus sa nu sun de 100 de ori, ci doar de doua ori azi. O sa mai sun pe la 4. Am fost asigurata si reasigurata ca toate "fortele" sunt concentrate pe el si ca este mangaiat si purtat in brate... Offf... Calin, un baietel nazdravan (si GRADINAR) si mamica lui |
Gina, nu stiu daca te incalzeste cu ceva dar iti zic ca plansul cu intreruperi..adica doar asa cand isi aduce aminte e de bine.
asa facea si Vladimir. cat era tinut in brate sau de mana era pe silent, daca il lasa putin jos ca sa se acomodeze si el se activa si incepea sa planga, dar se linistea apoi.
Stai linistita ca o sa fie bine. Din ce ai descris tu pare ok lumea de acolo. probabil nu o sa doarma mai deloc astazi, o sa doarma la educatoare in brate sau in alta camera ca sa nu deranjeze restul copiilor...o sa fie bine
Gina2008 spune:
Sper sa se acomodeze repede, ca imi venea si mie sa raman acolo de cat de placuta era atmosfera. Si educatoarea lui Calin e o tipa cool, nu una de aia mai paesana... Nu mai zic ca abia astept sa se faca ora 6 cand trebuie sa-l iau...
Calin, un baietel nazdravan (si GRADINAR) si mamica lui
novus spune:
Gina, tinem pumnii sa se acomodeze repede Calin !! dar zic si eu: nu era posibil sa-l lasi la inceput doar pana la pranz si apoi la program prelungit ? ca poate ii era mai usor ![]()
Gianina34 spune:
gina -
multi mamico
sfatul meu - in primele zile sa ajungi ceva mai repede, cand incep sa plece copii ca sa nu-i vina ideile ca toti copii pleaca si el ramane acolo,
asa va capata incredere ca pleci si te intorci dupa el
daca ramane printre ultimii copii, tare greu ii va fi (ma uit si la a mea care are deja 1 an vechime si daca ajung mai tarziu si-i printre ultimii, deja e putin crispata, desi stie foarte bine ca seara pleaca toti copii si toate educatoarele, se incuie gradi si doarme pana dimineata - a-propos: dimineata am ajuns inainte de 8 la gradi si mi-a spus ca sa vorbim in soapta ca gradi doarme, sa nu o trezim - era liniste si nu apucase sa vada vre-o miscare prin interior)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
Gina2008 spune:
MONICA nu puteam sa-l las, caci nu avea cine sa-l ia la pranz si ca sa-l aduca ei cu masina (masina in care erau 5 sau 8 copii) pana ajungea acasa se ducea naibii somnul de pranz... Pe vreme de iarna nu mai zic. Asta e dezavantajul mutatului in afara orasului!
.
Oricum a sunat Cata (ca n-a mai rezistat pana la 4) si directoarea a zis ca s-a mai linistit putin, ca nu prea a vrut sa manance. Ca s-a jucat afara si s-a pus pe plans iar cand i-au bagat pentru somn... Acum nu stiu daca o dormi sau nu.
Calin, un baietel nazdran si mamica lui