Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***345***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

pai, Floric...din cate am citit eu cica cel mai mult se slabeste dupa zilele de proteine.
dar nici la tine nu e greu, doar ca ziua aia cu oua mi se pare cam grea pentru ficati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Astazi dau de baut: iaurt pt fetele la cura, bere , vin sau vodka pt celelalte tufete , acum 4 ani i-am spus Da lui Pisi, eveniment ce trebuie sarbatorit, nu ?!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Neatza!
hai bagati si un corn va rog eu...nu intra asa cafea goala.
Spor la slabit!eu dc renunt la paine si am parte de niste episoade naspa cu socrii slabesc cate un kil-2, si dc ajung la 50 ma imbat
Sunt nervoasa ca iar au trecut peste cuvantul meu, mi-au luat-o ieri de la gradi la 12, desi eu ii zissesem lu fi-su ca nu, el n-a avut curaj, ca se pierde in fata lor, socrul s-a dus la bucatarie le-a inventariat pe alea acolo...in fine azi am vb cu doamnele si pe viitor am eu grija, turbez de nervi.
Novus aniversare plakuta, bv!multumim de gin sau martini
pup-o si pe Ada ca e fata mare si intelegatoare!
Bianca ca tare e taica-tu, mie dr HOuse mi-s placesanatate matusii si al tot neamul.
Olgutza pey si dc nu erai insarcinata tot ti-era rau...of in ce stres ai stat atatea ore, recuperare maximasi ep david iepurasul care clar necesita mi multa atentie, si el o vrea numai pe a ta.
Aris buba sa treaca si odihna cat mai multa.
Chato eu sunt patita cu schimbatul insa nu mereu era ce ma asteptam...dar tot am riscat, bafta!
Fetelor ingurgitati mama lactate, ca vad ca e ziua lor...eu eram in top cu salata de vinete, vinete coapte, vinete snitel deci azi sunt cu V

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

pupacim novuselul drag
dar sa stii ca eu taare as mai bea acum un campari orange (nu stiu ce mi-a venit , dar asta simt eu acum ca mi se duce pe gat in jos)

de luni ma aliniez la lactate, pana atunci imi mai fac de cap

bianca - dar cafea am voie?
si vineri ce mananc? (ca nu-mi ajung 4 zile de dieta)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

chatonel - parerea mea este sa nu spui nimic sefului despre planurile de plecare
eu una, daca mi-ar spune cineva din subordine ca intentioneaza sa plece, ca-si cauta si alte astea, in secunda doi l-as pofti afara pe poarta si ... gata

avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

pupacim novuselul drag
dar sa stii ca eu taare as mai bea acum un campari orange (nu stiu ce mi-a venit , dar asta simt eu acum ca mi se duce pe gat in jos)

de luni ma aliniez la lactate, pana atunci imi mai fac de cap

bianca - dar cafea am voie?
si vineri ce mananc? (ca nu-mi ajung 4 zile de dieta)

avem 2 anisori

cafea ai voie, fara zahar.

vineri o iei de la cap...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!Si eu am intrat la dieta, de luni. Astazi este a 4-a zi de proteine. Mai tin si maine la fel, apoi combin proteine cu legume timp de 5 zile, apoi iarasi 5 zile de proteine pure. Adica tin dieta Dukan. Sa vedem cat rezist. Deocamdata cica as fi slabit un kilogram.Chato, si eu te sfatuiesc acelasi lucru: nu cumva sa ii spui sefului ca iti cauti alt job.Astazi Eva s-a trezit la 6:30, dupa ce ieri la pranz a dormit 4 ore. Cred ca era satula de somn. Am lasat-o la gradi, nu a protestat deloc, daca pana acum imi spunea sfios sa raman totusi cu ea la gradinita, astazi mi-a facut pa. Sunt totusi foarte curioasa sa vad cum va rezista, caci o va ajunge oboseala cu siguranta.

Mergi la inceput

bianca draga, merg pe mana ta (mi se pare mai usoara dieta- mai ales pentru bonusul de cioco)
asa ca de luni te rog sa ma iei la rost sa nu cad in abateri

avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

salutare
ce fac fetili?
eu sunt bine, vad ca nu am mai sangerat si nici nu ma mai doare.
chato - bine ai ajuns acasa. mie corect mi se pare sa ii spui ca te pregatesti de plecare ca sa aiba timp sa caute inlocuitor si sa lasi loc de buna ziua ca nu se stie niciodata. dar trebuie sa fi sigura ca iti gasesti altceva pt ca din momentul in care anunti clar acolo mai mult de 2 sapt nu o sa mai ai loc la uzina.
pe sora-mea nu am cum sa o chem ca are si ea job si copil mic. in plus asta al meu a avut chestia aia care ar cam fi contagioasa. azi planuise sa o ia pe pitica la birou k sa ramana mama la mine, dar surpriza, cea mica a facut febra azi noapte. nu stim inca daca e sau nu aceelashi virus sau un dinte ceva.
n-am femeie la curatenie si nici prietene care sa nu lucreze

in pat nu o sa stau eu ca nu am cum dar fac ce fac si ma intind un pic pe canapea.
doctorul mi-a spus ca doar de aia mi-a facut cerclajul ca sa nu ma tina la pat 2 luni. dupa interventie mi-a spus: hai du-te si zburda acuma!

olga - poooi ce faci?ai luat-o pe urma mea? macar atat sa fac si eu bun, sa iti zic tie ce nu mi-am spus mie. si eu ca si novus insist ca David simte schimbarea in corpul tau. vorbestei despre fratior si intr-o luna doua os a se linisteasca apele

monnvas - nu merg combinati cei doi nici cand suntem 4 adulti de abia le facem fatza. aia mica e in perioada cand o ia singura in picioare si daca o tranteste asta face scandal monstru.

novus - bine ca v-ati revenit. baga sa recuperezi.

din categoria paranormale la fi-miu. aseara mi-am dat seama ca de o saptamana imi spunea mereu, mie si oricarui alt om de langa noi ca fratiorul lui vrea sa iasa. de ieri nu a mai zis niciodata asta. il mangaie, se minuneaza cat a crescut, zice ca sta acoplo sa se faca mare dar nu mai zice ca vrea sa iasa. poate ca ar trebui sa il iau in serios? sau sa ma internez la 9?hahhahahah

si ultima perla de aseara. vine cu un pahar de apa si vrea sa ma ude, eu ii iau paharul si il pun in cap(un pic asa) se uita la mine, pune bot si imi spune clar si raspicat: foarte urat din partea ta! foarte urat ce ai facut! urat urat!

mama de mic +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Wow, Aris! E uimitor baietelul tau! Incredibil cum a simtit el ca e ceva in neregula cu bb din burtica.

Mergi la inceput