Strugurasi S-O11-Haideti fetele!! (112)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Scot motatele ptr fetele care urmeaza sa nasca oanaiasi, dananagi,andreea_t, maria26

scuze daca am uitat pe cineva

37+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

schimbare de semnatura.... a inceput numerotarea inversa.... maine ma duc la control.. oare mai stam mult in burtica? docamdata nici un semn..

felicitari noilor mamici! :)

40+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Felicitari mamicilor Hayat , Gertruda , Hellena , sa fie sanatosi si norocosi

Baftaaaa Oana !!!!

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Ce de-a cezariene deja programate ptr saptamana urmatoare o sa fie o saptamaan plina de nou-nascuti

Abia astept sa-l vad pe Dimitris (ne-am hotarat in sfarsit ca asa il va chema oricum asta a fost primul pe lista de nume, dar sotul nu era hotarat, dar cum nu a gasit un altul care sa-i placa mai mult... )
Ieri a montat patutul lui bebe, am cumparat ce mai era de cumparat ptr bebe si acum asteptam

Fetelor, stiu ca e ceva normal in situatia data, dar sunt foarte nervoasa, aproape orice ma enerveaza, fac eforturi sa nu ma iau de sot la orice face
Si in plus, m-am enervat si pe cei de la gradi unde merge Iannis, ptr ca a slabit cam 800gr!!! Desi cei de la gradi imi spun ca mananca tot ce i se da, eu am mari dubii vazandu-l cat mananca acasa seara! Deja am inceput sa ma uit de alte gradinite in zona, dar nu voi face acum nici o schimbare ca nu am incredere in discernamantul meu de acum. Poate s-o fi defectat si cantarul, desi se cam vede si la haine ca a slabit Si asa era saracutul slabanog (ca ta-su de altfel!), a mai si slabit...oooooof!

Gata, m-am plans destul! Mai bine imi caut ocupatii sa obosesc si sa dorm, ca nici de dormit nu dorm bine si o fi si de la asta starea mea 'imbuteliata'

Autosugestie: sunt ZEN...sunt ZEN.....

Mergi la inceput

Jade, bine ai revenit! Si multa sanatate lui bebe Tudor!! Imi pare rau prin ce ati trecut dar va fi bine, trebuie sa fie bine

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Felicitari mamicilor Hayat , Gertruda , Hellena , sa fie sanatosi si norocosi

Baftaaaa Oana !!!!

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Sper ca am nimerit unde trebuie...ralu-24 este in spital, de pe la 3 are contractii si de aproape 2 ore sunt si dureroase...
Am auzit inima cocoselului batand, adica e monitorizata...
Spunea ceva de epidurala, naste natural....Doamne ajuta!

Si, special pentru ralu, mai jos stilul ce m-a consacrat pe DC de incurajare...morcovul Gigelica

ralu

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Stefy , Kora , multumim frumos

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Felicitari Hayat
Felicitari Nanna Mika !
Felicitari Hellena !
Felicitari Gertruda !
Bun venit pe lume noilor.Sa creasca mari ,sa fie sanatosi si norocosi!

Hai Oana iasi
Hai Dananagi
Mult curaj ,sa aveti parte de nastere cat mai usoara si recuperare grabnica!

Despre noi...ieri am fost la control ,Elisa se lasa si ea asteptata ...daca nu se intampla nimic la sfarsit de sapt . vrea sa ma vada si luni .

Sarah ,fetita cea mare a inceput clasa intai cu dreptul ,e foarte incantata ,ii place invatatoarea ,scoala si asteapta nerabdatoare si temele...ceea ce nu poate decat sa ma bucure.

Eu am zile cand sunt plina de energie de dimi pana seara si zile cand sunt sleita de puteri,ma simt obosita chiar daca ma mut dintr-un pat in altul ...dar predomina zilele cand sunt duracell si datorita faptului ca dorm bine noaptea.
Cert e ca sunt si eu hormonata tare de tot,rabdarea care ma caracteriza s-a dus pe apa sambetei,ma enervez din orice si am mereu de comentat.

Abia astept sa -mi tin si eu bebelusa in brate!

Va imbratisez si va doresc o zi frumoasa!

38+ Elisa Rebecca

Mergi la inceput

Jade bine ati revenit! Ma bucur enorm ca sunteti bine acum ,imi pot doar imagina prin ce ati trecut ,dar important e sunteti bine/
Din cate am dedus T are rh tatalui,ce ma nelamureste este daca ti-au aparut anicorpi antirh ....cand ai timp te-as ruga sa-mi raspunzi.

38+ Elisa Rebecca

Mergi la inceput

Mi-am schimbat semnatura,fug dupa fiica-mea la scoala si revin sa vedem pentru cine mai scoatem majoretele

39+ Elisa Rebecca

Mergi la inceput